× Close

Boek je wekelijkse oppas

Plaats gratis je oppasverzoek
  • Oppas op vaste dagen in de week
  • Hulp met huishouden en koken
  • Ophalen van school en sport
Dag 1
Voeg nog een dag toe
€30 gemiddeld per week
vrijblijvend
logo van KLM
npo 1 logo
Rode kruis logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo

Hoe werkt het?

1
kids
Stel je gezin voor!
Maak in 5 minuten een profiel aan
2
quality time
Plaats een oppas verzoek
Spoed? Binnen 15 min. een oppas!
3
check box
Oppassers ontvangen
direct jouw verzoek
Zij sturen een reactie met foto, uurtarief en reviews van andere ouders
4
message
Kies jouw oppas & maak gratis kennis
98% kans op een match!
5
order confirmed
De oppas komt bij
je oppassen
Je betaalt makkelijk via de app
Wat kost een oppas?
Gemiddeld uurloon oppas
€ 10,-
Service & verzekering
15%
Plaats een oppasverzoekje
Je hoeft nog niets te betalen
oppas houdt kindje vast terwijl ze in gras zit met bloemen in haar haar

Vragen van andere ouders

Hoe betaal ik mijn oppas?

Je betaalt de oppas via onze app aan het einde van de oppasafspraak. Je oppas stuurt de gewerkte uren door, jij kan deze checken en als je akkoord bent wordt het automatisch van je rekening afgeschreven. Lekker makkelijk!

Wat kost een oppas?

Onze oppassers bepalen zelf hun uurtarief. Dit is hoger naarmate ze meer ervaring hebben of wat ouder zijn. Over het algemeen zit het uurloon tussen de 6 en 10 euro. Als de kindjes op bed liggen kan je hier gemiddeld 2 euro per uur vanaf trekken.

Help! Ik heb snel oppas nodig! Wat nu?

Dan dien je een spoedaanvraag in of neem je contact op met [email protected] Houd moed! We’ve got you.

Kan ik een aanvraag annuleren?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een keertje ziek bent, of om andere redenen geen oppas meer nodig hebt. Annuleer dan je aanvraag door deze te verwijderen.

Hoe oud moeten de oppassers van Nanny Nina minimaal zijn?

De minimale leeftijd om je in te mogen schrijven bij Nanny Nina is 16 jaar oud.

Kan ik mijn huidige oppas laten inschrijven bij Nanny Nina?

Dit kan zeker! Hierbij is het van belang dat ze haar profiel 100% invult en minimaal één referentie heeft van een gezin waar hij of zij eerder heeft opgepast, bijvoorbeeld dat van jou.

Kan een oppas een uur langer blijven?

Zeker! In goed overleg uiteraard. Ook als je wat eerder thuiskomt is het voor de oppas fijn als je dit laat weten. Dan kan zij eventueel nog iets anders gaan doen met haar vrije uurtje!

O nee! Mijn oppas is ziek!

Oh jee, dat kan gebeuren. Geen zorgen, plaats een “af en toe oppas oproepje” en wij gaan meteen op zoek naar een leuke back-up oppas waar je kindje zich meteen thuis bij voelt.

Meer veelgestelde vragen

Is het voordeliger om een
gastouder te kiezen?

Opvang kind 1
Voeg kind toe
Soorten dagen
Ritme
Uurtarief gastouder
Gezamenlijk bruto jaarinkomen
Wat doet Nanny Nina voor jou?

Gescreende oppas

Al onze oppassers zijn gescreend. Voordat ze mogen reageren op een oproepje moeten ze een telefoonnummer doorgeven van een referent die ons kan vertellen hoe de betreffende oppas met kinderen is. Heeft de oppas nog geen oppaservaring? Dan komt ze ook niet online. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij altijd een lieve, betrouwbare oppas op de stoep hebt staan.

Oppasverzekering

Als je via ons een oppas hebt geboekt en haar betaalt via onze app, dan is je oppas verzekerd. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat ze iets laat vallen en het kapot gaat. No worries, we’ve got you.

Daarnaast hebben wij ook een ander soort ‘verzekering’, namelijk dat je altijd een vervangende oppas kan zoeken als jouw vaste oppas een keer niet kan, of ziek is. Dan plaats je gewoon een nieuw oproepje voor de betreffende dag. Zo zit jij nooit meer met een opvangprobleem!

Groep dames met roze regenjassen en ballonnen

Over ons

veelgestelde vragen algemene voorwaarden privacy policy jasmijn en Lyla kok opricthers nanny nina kijken lachend in de camera tweeling.
Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team, franchisenemers en de liefste en leukste oppassers!
Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. In 2010 zijn wij gestart met onze oppasservice en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Wij vinden het geweldig om de ideale oppas te vinden voor jouw gezin en zo voor een perfecte match te zorgen. Sinds een aantal jaar zijn we ook actief in het buitenland. Daarom hebben we in 2019 onze naam gewijzigd naar het internationale “Nanny Nina”.
Lees meer

Nanny Nina Academy blog

Nanny van Nanny Nina die bij het gezin is voor een kennismaken met de nanny
4 Tips voor de kennismaking met een nanny

Hoe bereid je je voor op een kennismaking met een nanny? Welke vragen stel je en welke afspraken worden er gemaakt? Welke informatie moet de nanny echt weten over de kinderen? En hoe ziet de eerste oppasdag eruit? Allemaal vragen die wij in dit blog beantwoorden. Lees snel verder! Tip 1: Spreek verwachtingen uit Na…

Baby die loopt voordat de oppas van Nanny Nina komt voor de kennismaking met het oppasgezin
5 Tips voor de kennismaking met een oppasgezin

Hoe bereid je je als oppas het beste voor op een kennismaking met een oppasgezin? Kom je te vroeg of precies op tijd? Stel je vragen aan de ouders of aan de kinderen? En welke afspraken moeten nou echt besproken worden? Allemaal vragen die wij in dit blog beantwoorden. Van fijne tips voor bij de…