× Close
Nanny Nina

Met spoed oppas nodig?

Plaats gratis je oppasverzoek!
 • Binnen 30 minuten reactie van oppassers
 • Lees reviews van andere ouders
 • 98% kans op match
Dag 1
Voeg nog een dag toe
€30 gemiddeld per keer
Geen abonnement nodig
gastouder met donkere krullen knuffels oppaskindje buiten in de zon knuffelt kindje en de gastouder fluistert een geheimpje in het oor van het meisje van 6 jaar oud. De gastouder staat voor het kantoor van Nanny Nina en is ook op zoek naar leuk oppaswerk
logo van KLM
Rode kruis logo
npo 1 logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo

Over ons

contact nodig met nanny nina? Op deze foto zie je tweeling oprichters eigenaressen Nanny Nina Jasmijn en Lyla Kok lachend in de camera met rode lippenstift op
Het kan natuurlijk altijd een een keer gebeuren: je oppas is ziek! Dan heb je ineens met spoed een andere oppas nodig. No worries! Plaats een verzoek voor de betreffende dag en tijd en krijg binnen 30 minuten al een reacties binnen van oppassers. Al onze oppassers zijn gescreend, dus het is aan jou wie het beste met jouw gezin matcht.
Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. In 2010 zijn wij in Delft gestart met onze oppasservice "Oppas Madelief" en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Wij vinden het geweldig om de ideale oppas te vinden voor jouw gezin en zo voor een perfecte match te zorgen. Sinds een aantal jaar zijn we ook actief in België en Noorwegen. Daarom hebben we in 2019 onze naam gewijzigd naar het internationale “Nanny Nina”.
Lees meer

Hoe werkt het?

1
children jumping
Stel je gezin voor!
Maak in 5 minuten een profiel
aan
2
woman arm up
Plaats een oppasverzoek
Binnen 30 minuten een oppas!
3
woman clicking
Oppassers ontvangen
direct jouw verzoek
Zij sturen binnen 30 minuten een reactie
4
woman checks box
Kies jouw oppas
Maak gratis kennis (98% kans op een match!)
5
woman child holding hands
De oppas komt bij
je oppassen
Je betaalt de oppas makkelijk
via onze app
Wat is het uurloon van een oppas?
Gemiddeld uurloon oppas
7 euro per uur
Service & verzekering
15% per uur
Plaats jouw spoedverzoek hier
Je hoeft nog niets te betalen!
Babysitter Cost Image
Oppas die baby een kus op de wang geeft

Vragen van andere ouders

Wat kost een spoedoppas?

Onze oppassers bepalen zelf hun uurtarief. Dit is hoger naarmate ze meer ervaring hebben of wat ouder zijn, maar het maakt niet uit of je een spoedaanvraag hebt geplaatst. Over het algemeen zit het uurloon tussen de 6 en 10 euro. Als de kindjes op bed liggen kan je hier gemiddeld 2 euro per uur vanaf trekken.

Hoe betaal ik de oppas?

Dit is super makkelijk. Je betaalt de oppas via onze app of site. De uren van je aanvraag worden automatisch doorgestuurd aan de oppas, zij kan deze eventueel aanpassen en stuur de uren dan naar jou. Als je akkoord gaat worden de uren automatisch overgeboekt naar de rekening van de oppas. Easy!

Kan ik een aanvraag annuleren?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een keertje ziek bent, of om andere redenen geen oppas meer nodig hebt. Annuleer dan je aanvraag door deze te verwijderen.

Kan ik een uurtje later thuiskomen dan afgesproken?

Ja, dat kan altijd, mits je het even met je oppas overlegt. Stuur een appje of chat even met je oppas. Ben je eerder thuis dan geldt hetzelfde.

Kan ik dezelfde oppas elke keer weer vragen?

Ja! Is je oppas goed bevallen? Wat fijn! Je kan haar als favoriet aangeven in de app of op de site, dan wordt zij bij een volgende aanvraag als eerste gevraagd.

Meer veelgestelde vragen

Wat doet Nanny Nina voor jou?

Goede vraag! Wij screenen onze oppassers met liefde. Zodat jij altijd een lieve, betrouwbare en ervaren oppas op de stoep hebt staan.

Boek steeds dezelfde oppas

Wil je een vast gezicht voor je kinderen? Dat kan! Markeer je lievelingsoppas als “favoriet”, dan versturen wij jouw aanvragen als eerste naar haar. Pas als zij niet kan sturen we je aanvraag naar andere oppassers in de buurt.

Oppasverzekering

Als je via ons een oppas hebt geboekt en haar betaalt via onze app, dan is je oppas verzekerd. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat ze iets laat vallen en het kapot gaat. No worries, we’ve got you.Kindjes lachen en knipogen met getekende figuurtjes op hun handjes

Services van Nanny Nina

Nanny Nina
Vaste oppas

Gem. €10,- per uur

Meer veelgestelde vragen
Nanny Nina

Vaste oppas

Gem. €10,- per uur

 • 1 vaste oppas op vaste dagen
 • Hulp met schoolwerk & huishouden
 • 98% match binnen 2 dagen
Meer info
Nanny Nina
Af-en-toe oppas

Gem. €7,- per uur

Meer info
Nanny Nina

Af-en-toe oppas

Gem. €7,- per uur

 • Plaats boeking en ontvang reacties
 • Boek steeds jouw favoriete oppas
 • Boek tot 30 min. van tevoren (spoed)
Meer info
Nanny Nina
Gastouder

Gem. €14,- per uur

Meer info
Nanny Nina

Gastouder

Gem. €14,- per uur

 • Kinderopvangtoeslag
 • Hulp met huishouden
 • Gastouder blijft minimaal 1 jaar
Meer info
Nanny Nina
Au pair

Gem. €340,- per maand

Meer info
Nanny Nina

Au pair

Gem. €340,- per maand

 • Flexibele oppastijden
 • Goedkoper dan de BSO
 • Woont bij jou in huis
Meer info

Waarom Nanny Nina?

Nanny Nina Image

Wij hebben 1 visie en dat is dat we ouders écht willen laten genieten van het leven! Wil jij weer een lekker avondje uit? Onze liefste en meest betrouwbare oppassers staan te springen om met jouw gezin kennis te maken. Dan kan jij weer wat tijd vrijmaken voor jezelf of je partner.

 

Hi! Wij zijn oprichters Lyla & Jasmijn en dit is ons team. Je kan ons voorbij hebben zien komen in het programma Dragons’ Den. Wij doen ons best om opvang aan huis makkelijk, snel en leuk te maken. Dankzij ons speciaal ontwikkelde matching technologie met een geheim algoritme, een gepassioneerd team en persoonlijke service, slagen wij hier keer op keer in. Wij zijn (al 12 jaar lang!) mega trots op onze service en geweldige oppassers.

Je kan ons betrappen op eerlijkheid, verantwoordelijkheid, ambitie & we love adding a dash of sparkle ✨

Nanny Nina oppas blog

Dubbel ingevlochten staarten bij meisje vanaf achterkant gezien
Haar vlechten of invlechten: jouw (oppas)kind laat je shinen!

Wil je de haren invlechten van je oppaskindje? Dan is het handig als het kind een beetje geduld heeft. Een gewone vlecht kost niet veel tijd, maar als je de trekdoorvlecht gaat maken, is het handig dat er even wordt stilgezeten. Alles voor het eindresultaat en het kind te laten shinen!

Kinderhand onder de blauwe verf tijdens moederdag cadeau knutselen
Voor Moederdag een cadeau knutselen

Moederdag – de tweede zondag van mei – is het ultieme moment om moeders te verwennen. Voor Moederdag knutselen met de kinderen is daarom een uitstekend idee. Alleen al omdat met Moederdag cadeautjes gemaakt door de kids door elke moeder gewaardeerd worden.  Elke mama weet dat kinderen ernaar uitkijken als ze op Moederdag op het…