× Close

Met spoed oppas nodig?

Plaats gratis je oppasverzoek!
 • Binnen 30 minuten reactie van oppassers
 • Lees reviews van andere ouders
 • 98% kans op match
Dag 1
Voeg nog een dag toe
€30 gemiddeld per keer
Geen abonnement nodig
gastouder met donkere krullen knuffels oppaskindje buiten in de zon knuffelt kindje en de gastouder fluistert een geheimpje in het oor van het meisje van 6 jaar oud. De gastouder staat voor het kantoor van Nanny Nina
logo van KLM
Rode kruis logo
npo 1 logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo

Over ons

contact nodig met nanny nina? Op deze foto zie je tweeling oprichters eigenaressen Nanny Nina Jasmijn en Lyla Kok lachend in de camera met rode lippenstift op
Het kan natuurlijk altijd een een keer gebeuren: je oppas is ziek! Dan heb je ineens met spoed een andere oppas nodig. No worries! Plaats een verzoek voor de betreffende dag en tijd en krijg binnen 30 minuten al een reacties binnen van oppassers. Al onze oppassers zijn gescreend, dus het is aan jou wie het beste met jouw gezin matcht.
Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. In 2010 zijn wij in Delft gestart met onze oppasservice "Oppas Madelief" en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Wij vinden het geweldig om de ideale oppas te vinden voor jouw gezin en zo voor een perfecte match te zorgen. Sinds een aantal jaar zijn we ook actief in België en Noorwegen. Daarom hebben we in 2019 onze naam gewijzigd naar het internationale “Nanny Nina”.
Lees meer

Hoe werkt het?

1
children jumping
Stel je gezin voor!
Maak in 5 minuten een profiel
aan
2
woman arm up
Plaats een oppasverzoek
Binnen 30 minuten een oppas!
3
woman clicking
Oppassers ontvangen
direct jouw verzoek
Zij sturen binnen 30 minuten een reactie
4
woman checks box
Kies jouw oppas
Maak gratis kennis (98% kans op een match!)
5
woman child holding hands
De oppas komt bij
je oppassen
Je betaalt de oppas makkelijk
via onze app
Wat is het uurloon van een oppas?
Gemiddeld uurloon oppas
7 euro per uur
Service & verzekering
15% per uur
Plaats jouw spoedverzoek hier
Je hoeft nog niets te betalen!
Oppas die baby een kus op de wang geeft

Vragen van andere ouders

Wat kost een spoedoppas?

Onze oppassers bepalen zelf hun uurtarief. Dit is hoger naarmate ze meer ervaring hebben of wat ouder zijn, maar het maakt niet uit of je een spoedaanvraag hebt geplaatst. Over het algemeen zit het uurloon tussen de 6 en 10 euro. Als de kindjes op bed liggen kan je hier gemiddeld 2 euro per uur vanaf trekken.

Hoe betaal ik de oppas?

Dit is super makkelijk. Je betaalt de oppas via onze app of site. De uren van je aanvraag worden automatisch doorgestuurd aan de oppas, zij kan deze eventueel aanpassen en stuur de uren dan naar jou. Als je akkoord gaat worden de uren automatisch overgeboekt naar de rekening van de oppas. Easy!

Kan ik een aanvraag annuleren?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een keertje ziek bent, of om andere redenen geen oppas meer nodig hebt. Annuleer dan je aanvraag door deze te verwijderen.

Kan ik een uurtje later thuiskomen dan afgesproken?

Ja, dat kan altijd, mits je het even met je oppas overlegt. Stuur een appje of chat even met je oppas. Ben je eerder thuis dan geldt hetzelfde.

Kan ik dezelfde oppas elke keer weer vragen?

Ja! Is je oppas goed bevallen? Wat fijn! Je kan haar als favoriet aangeven in de app of op de site, dan wordt zij bij een volgende aanvraag als eerste gevraagd.

Meer veelgestelde vragen

Wat doet Nanny Nina voor jou?

Goede vraag! Wij screenen onze oppassers met liefde. Zodat jij altijd een lieve, betrouwbare en ervaren oppas op de stoep hebt staan.

Boek steeds dezelfde oppas

Wil je een vast gezicht voor je kinderen? Dat kan! Markeer je lievelingsoppas als “favoriet”, dan versturen wij jouw aanvragen als eerste naar haar. Pas als zij niet kan sturen we je aanvraag naar andere oppassers in de buurt.

Oppasverzekering

Als je via ons een oppas hebt geboekt en haar betaalt via onze app, dan is je oppas verzekerd. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat ze iets laat vallen en het kapot gaat. No worries, we’ve got you.

Kindjes lachen en knipogen met getekende figuurtjes op hun handjes

Services van Nanny Nina

Vaste oppas

Gem. €10,- per uur

Meer veelgestelde vragen

Vaste oppas

Gem. €10,- per uur

 • 1 vaste oppas op vaste dagen
 • Hulp met schoolwerk & huishouden
 • 98% match binnen 2 dagen
Meer info
Af-en-toe oppas

Gem. €7,- per uur

Meer info

Af-en-toe oppas

Gem. €7,- per uur

 • Plaats boeking en ontvang reacties
 • Boek steeds jouw favoriete oppas
 • Boek tot 30 min. van tevoren (spoed)
Meer info
Gastouder

Gem. €14,- per uur

Meer info

Gastouder

Gem. €14,- per uur

 • Kinderopvangtoeslag
 • Hulp met huishouden
 • Gastouder blijft minimaal 1 jaar
Meer info
Au pair

Gem. €340,- per maand

Meer info

Au pair

Gem. €340,- per maand

 • Flexibele oppastijden
 • Goedkoper dan de BSO
 • Woont bij jou in huis
Meer info

Waarom Nanny Nina?

Wij hebben 1 visie en dat is dat we ouders écht willen laten genieten van het leven! Wil jij weer een lekker avondje uit? Onze liefste en meest betrouwbare oppassers staan te springen om met jouw gezin kennis te maken. Dan kan jij weer wat tijd vrijmaken voor jezelf of je partner.

 

Hi! Wij zijn oprichters Lyla & Jasmijn en dit is ons team. Je kan ons voorbij hebben zien komen in het programma Dragons’ Den. Wij doen ons best om opvang aan huis makkelijk, snel en leuk te maken. Dankzij ons speciaal ontwikkelde matching technologie met een geheim algoritme, een gepassioneerd team en persoonlijke service, slagen wij hier keer op keer in. Wij zijn (al 12 jaar lang!) mega trots op onze service en geweldige oppassers.

Je kan ons betrappen op eerlijkheid, verantwoordelijkheid, ambitie & we love adding a dash of sparkle ✨

Nanny Nina oppas blog

Au pair in blauw shirt met vlag van Frankrijk die feest vieren met confetti
Wat doe je als au pair tijdens je verblijf in Frankrijk?

Wat zijn de voorwaarden om au pair in Frankrijk te worden en waaruit bestaat het proces? Welke documenten heb je nodig en wat ga je precies doen? Kortom, hoe word je au pair in Frankrijk? Allemaal vragen die wij in dit blog beantwoorden. Lees snel verder! Voorwaarden Op je vrije dag lekker wandelen door de…

Italiaanse vlaggen voor een oud gebouw met een standbeeld en blauwe lucht voor een au pair die naar Italië gaat
Wat doe je als au pair tijdens je verblijf in Italië?

Hoe oud moet je zijn om als au pair in Italië aan de slag te gaan en waaruit bestaat het proces? Welke documenten heb je nodig en wat ga je precies doen? Kortom, hoe word je au pair in Italië? Allemaal vragen die wij in dit blog beantwoorden. Lees snel verder! Voorwaarden Bella Italia! Wie…