Pers Tweelingzussen pitchen hun bedrijf Nanny Nina in Dragons’ Den

Presenteren het plan voor oppasplatform

 

De Haarlemse tweelingzussen Jasmijn (28) en Lyla Kok pitchen komende zondagavond in het tv-programma de Dragons’ Den het plan voor hun oppasplatform Nanny Nina.

 

Lya & Jasmijn op kantoor

In het tv-programma presenteren beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder hun bedrijf aan vijf succesvolle Nederlandse zakenmensen, de ’dragons’. Zij besluiten of ze in het betreffende bedrijf willen investeren of niet.

De zussen zoeken een bedrag van vijf ton waarmee ze hun oppasplatform kunnen uitbreiden. Het oppasplatform linkt gescreende oppassers aan ouders. Een investeerder is volgens de zussen nodig om het goedlopende bedrijf uit te bouwen.

Jasmijn: ,,We willen een au-pairbureau opzetten en onze avond oppas-app net als Uber zonder maandkosten aanbieden waardoor een oppas boeken laagdrempeliger wordt.”

De opnames van het programma vonden eind december 2019 plaats in Hoofddorp. De zussen hadden goed op hun pitch geoefend waardoor de drie minuten zonder veel spanning voorbij ging.

,,De dragons voelden ons behoorlijk aan de tand. We kregen vragen over omzet, technologie en tarieven.” Of de zussen de gewenste investering hebben gekregen, blijft nog even geheim.

 

Dragons’ Den, zondag 19 april om 21.30 uur op NPO1.