Ben jij op zoek naar een leuke baan?✨

En ben je ondernemend en leergierig?


Momenteel 1 open vacature voor UX/UI Designer
English speakers also very welcome
🙋‍♂️

(Bij alle openstaande vacatures vragen wij minimaal HBO+)

 

Over Nanny Nina

Nanny Nina is een snelgroeiende scale-up met het hoofdkantoor in Haarlem. We houden ervan om grote, ambitieuze doelen te stellen en werken met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Vanwege onze snelle groei zoeken wij mensen die het fijn vinden om dingen zelf aan te pakken, af en toe lekker kunnen lachen (ook als er wat fout gaat) en er met ons voor willen zorgen dat Nanny Nina het grootste oppasplatform van Nederland wordt! 

We hebben een jong en super energiek team en we vinden gezelligheid erg belangrijk, naast een killer aanpakker mentaliteit.

Team Nanny Nina Vacatures Vacancies

Your new office

Werken bij Nanny Nina doe je in ons prachtige, lichte en industriële kantoor aan de rivier het Spaarne in Haarlem. Mocht je het nodig hebben krijg je een fiets van ons en dan ben je dus binnen 5 minuutjes vanaf station Haarlem op je werk. Er zijn ook zat gratis parkeerplekken voor de deur, mocht je met de auto willen komen. 

Ben je benieuwd naar je toekomstige collega’s? We zijn een gemiddeld jong, energiek team van specialisten op het gebied van o.a. online marketing, product development, performance marketing en conversie optimalisatie.

Wanneer op kantoor?

We vinden het fijn als je op maandag en woensdag op kantoor bent. Verder bepaal je helemaal zelf wanneer en waar je werkt. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je je werk doet, waar maakt niet uit! 

Onze kern

We zien onszelf als ambitieus, verantwoordelijk, eerlijk & with a little bit of sparkle ✨ We geloven in genieten van het leven: lekker sporten, drankjes met vrienden en heel belangrijk: rustmomentjes voor jezelf. Wij willen ouders & oppassers hiermee helpen, want we zien dat dit niet vanzelf gaat. Hiervoor gaan we elke dag vol energie en passie naar kantoor!

Hiernaast vinden wij het ook heel belangrijk om vrouwen te empoweren (er is geen passende vertaling😉) om te werken en daar plezier uit te halen, dit doen we door moeders te ontlasten met de zorg voor de kinderen en oppassers te helpen een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. 

We hebben een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen en vrijheid.

Onze 10 kernwaarden 

♥️    We genuinely care
🗽  Take responsibility and enjoy freedom
✨  Love to help people and surprise them
🎓  Love learning new things
✉️  Do more with less
📦  Think out of the box and prepare to disrupt
🕶️  Embrace and live change
🦸‍♀️  Be authentic (lekker jezelf zijn!)
🌟  We do it together #teamwork
🙏  Be determined and humble

   Team nanny nina 


Vacature 1 - UX/UI Designer

 

Functieomschrijving en uren

Wij zoeken een UX/UI Digital Designer! Jouw doel? Om een zo waardevol mogelijk platform neer te zetten voor eindgebruikers en collega’s, om hen een zo goed mogelijke ervaring te geven. Hierbij neem je de commerciële kant en doelen van het bedrijf mee, evenals de verschillende gebruikers en alle acties en wensen die daarbij komen kijken. Automatiseren en zoveel mogelijk optimaliseren is de kern van jouw functie. Je houdt van flowcharts, visuals en data om conclusies op te baseren en verder te optimaliseren.

Genoeg over je werk, nu even over jou:  Je hebt oog voor detail, bent praktisch ingesteld en vindt dat design niet alleen creatief, maar ook functioneel moet zijn. Je werkt graag met tweewekelijkse sprints en met strakke deadlines. Testen is een belangrijk onderdeel van het werk. Daarnaast zorgt de tech product owner voor een goede sfeer en fijne manier van samenwerking, zodat het team gemotiveerd blijft en zich gewaardeerd voelt. Ze is een kei in het tactisch geven van kritiek en scherp op resultaat, om enkel topkwaliteit te leveren. Je bent supergoed met Figma en Design, ofwel wil dit leren.

Je werkt minimaal 20 uur per week, maximaal 32 uur per week. 

 

Wie ben jij

☑️ Je hebt +/- 2 jaar ervaring als Digital Designer of als UX/UI Designer bij een (digital) bureau

☑️ Je haalt plezier uit het ontwerpen van slimme user experiences voor websites en apps

☑️ Je hebt ervaring met wireframing en het vertalen van merken naar online (UX/UI)

☑️ Je kunt zowel strategisch als creatief (conceptueel) denken

☑️ Je hebt oog voor design en branding

☑️ Je gebruikt dagelijks Sketch en of Figma (of bent bereid deze te leren)

☑️ Je hebt oog voor e-commerce

☑️ Je bent ambitieus, leergierig en bent continu bezig jezelf en het team verder te ontwikkelen

☑️ Je hebt gevoel voor humor en werkt graag zelfstandig

☑️ Figma held or held to be: https://www.toptal.com/designers/ui/figma-design-tool

 

What do we offer?

We willen groeien. Dat kan alleen met mensen zoals jij! We kijken samen naar waar je krachten zitten en waar jij naartoe wil. Omdat we zo hard groeien en een jong bedrijf zijn, heb je meer dan voldoende doorgroeiopties.

 Flexibele werktijden en thuiswerken (je bent 2 dagen per week op kantoor)

Reiskostenvergoeding om van en naar Haarlem te reizen

 Betaalde vakantiedagen en daarnaast zoveel onbetaald verlof als je wil

 We vinden leren en ontwikkeling zeer belangrijk: dus genoeg boeken en trainingsmogelijkheden

 Het leukste team en collega’s wat je kunt bedenken

 Bakken met verantwoordelijkheid

 Werktelefoon

 Een mooi maandsalaris

 Een superleuk, jong en energiek team waar we ook leuke borrels en uitjes mee doen!

 

Requirements

HBO/ WO werk- en denkniveau in de richting van multimedia design, digital design of vergelijkbaar

Circa 1-2 jaar werkervaring als digital- (UX/UI) of email designer

Ervaring met o.a. Sketch, Invision, Adobe XD, -Photoshop en -Illustrator

Naast de designopdrachten blijf je je breed ontwikkelen door met je team (o.a. e-mail marketeers en andere designers) samen te werken aan customer journeys, templates en dashboarding. Je bent dol op testen, onderzoeken en data om conclusies te trekken

Je hebt een ondernemende, commerciële en creatieve persoonlijkheid: met jouw designs draag je bij aan het succes van Nanny Nina

 

Apply now

Enthousiast? Solliciteer direct! 

✉️ Stuur je C.V., portfolio en motivatie op naar: [email protected]

Vacancy vacature UX/UI Designer

 

 

 

 

 

 

 

 


Vacature 2 - Digital marketeer

Alle medior / senior digital marketeers opgelet! Wij zoeken iemand die helemaal thuis is in de online marketing. Je werkt in een hecht team waar je samen strategieën bedenkt, budgetten vaststelt en verdeelt, data analyseert en onze marketing funnels optimaliseert. Jij bent verantwoordelijk voor de gehele online marketing strategie en uitwerking.

Wie ben jij?
Jij houdt van mensen en winnen doen we samen! We zoeken iemand met een energieke, open persoonlijkheid die makkelijk contact maakt met andere mensen. Je bent dus een teamplayer, maar werkt ook individueel om dingen gedaan te krijgen.

En? Herken jij jezelf hierin? Of ken je iemand die perfect bij ons zou passen? Lees dan meer over de functie:

Omschrijving van de Digital Marketeer functie

Als Digital Marketeer ben je verantwoordelijk voor de strategie en uitvoering van onze online marketing. Je werkt nauw samen met de dames van de content creation en offline marketing voor het bedenken van de strategie, marketingcampagnes, het verdelen en vaststellen van budgetten voor de verschillende steden, het analyseren van de data uit nieuwe conversies en het optimaliseren van onze marketing.

Sfeer

We vinden het super belangrijk dat het leuk is om op kantoor te werken. We werken minimaal de maandag en woensdag op kantoor, de andere dagen zijn optioneel. In oktober hebben we een werk vakantie en start er een loopbaan career development traject met onze coach Floor. Echt iedereen bij ons is gezellig, vriendelijk maar ook ontzettend hardwerkend en slim. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn twee belangrijke kernwaarden binnen Nanny Nina en onze HR strategy.

Team

Je werkt in een marketing team met een offline marketeer die de offline events en marketing acties organiseert, onze email marketeer is en de instagram posts doet. Daarnaast met de content creator die de blogs checkt en video's edit. Jij bent aanspreekpunt voor de strategie online, met name SEA en ook SEO. ( we doen dit nu met freelancers en dit willen we intern gaan doen) We meeten altijd op de woensdag voor een update maar vaak zijn er al zoveel ideen over het weekend dat een snelle maandag update meer standaard dan uitzondering is.

SEO organische vindbaarheid

Om te beginnen ligt je focus bij het maken en uitvoeren van een SEO strategie. Je werkt hierbij met SEMRUSH of andere seo tool en we bespreken maandelijks en wekelijks hoe het met je plannen gaat. Het gaat hierbij om de technische seo en website content management. Je kan in overleg met de offline marketeer en stagairs content maken en ook deels uitbesteden aan hen. Ideaal is als jij het onderzoek doet naar keywords en hen dan uitlegt wat voor blogs / vlogs ze moeten maken. Jij bent echt de expert op hoe we onze organische vindbaarheid gaan verbeteren en vindt het oprecht leuk om hieraan te werken. Als je SEO niet leuk vindt dan is dit niet de baan voor jou.

SEA Google Indeed en Instagram / facebook

De offline marketeer en content creator zijn samen met jou verantwoordelijk voor het maken van add videos en teksten. Jij zorgt dat alles goed is ingesteld en goed getarget en getrackt wordt. Dit doe je in de add omgeving van facebook/ instagram en google adds. Daarnaast gebruik je data studio en Google Analytics om conversies te meten en rapporten te maken. Je werkt veel samen met offline marketeer om events en grote lijnen ook te verweven in de algemene strategie. Indeed is een belangrijke vacature site voor ons, maar dit is maar weinig werk om te managen.

Wanneer op kantoor?

Op maandag en woensdag ben je op kantoor. Je bepaalt verder zelf wanneer je werkt en waar je werkt. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je je werk doet, waar maakt niet uit!

Je bent verantwoordelijk voor:

 • SEO en SEA strategie en doelen opstellen en rapporteren over of deze doelen worden gehaald.
 • Een nauw contact met business om de digitale marketing KPI’s af te stemmen op de doelstellingen van het bedrijf.
 • Nauw contact met de content en offline marketeers om zorg te dragen voor een samenhangende marketing online en offline
 • Budget toewijzing in overleg met management en de bedrijfs strategie
 • Toezicht houden op de marketingplannen en de uitvoering ervan, zowel voor contentmarketing als voor pakweg een nieuwe banneringcampagne.
 • Het definiëren van nieuwe mogelijkheden op vlak van marketing en promotie en de bestaande strategieën daarop aanpassen, bijvoorbeeld door het schaven aan de processen rond lead generation en lead nurturing.

Meer in detail

 • SEO rapport maken maandelijks
 • Technische SEO optimaliseren
 • SEO content maken en managen samen met content creator die bijdraagt aan behalen van de doelen.
 • Instellen van Google adds en insta / fb adds
 • Bekijken van de conversies en design op de website
 • Het voorbereiden van een maandelijkse marketing update
 • Opzetten en bijhouden van Google advertenties
 • Optimalisatie van online marketing: Overleg met marketing manager Centraal & CEO over uitkomsten Facebook/Insta advertenties >>
 • Vaststellen goede ( SMART, haalbaar doch uitdagend) KPI’s voor de online lokale city captains in de verschillende steden
 • optimaliseren van conversies door site en flow ontwerp in overleg met UI UX designer
 • Voorbereiden en goedkeuren van de lokale city plannen van de city captains voor de lokale en offline marketing
 • Bijwonen van sales meetings van de city captains, au pair bureau en gastouderbureau om feeling te hebben met de markt.

Key Performance Indicators
( worden besproken bij de 4 maandelijkse marketing en sales meetings & jaarlijkse persoonlijke gesprek)

SEO strategie en de bereikte doelen

Succes/ optimalisatie van de google advertenties over tijd

Conversies per pagina optimalisatie

prestaties van de advertenties
Benodigde persoonlijke eigenschappen / competenties

1) Social skills: je houdt van mensen en winnen doe we samen #sociaalmonstertje

 • Energieke, open persoonlijkheid, maakt makkelijk contact met andere mensen
 • Vraagt door om een zo goed mogelijke oplossing te kunnen geven
 • Houdt van gezelligheid en toont oprecht interesse in collega’s en klanten
 • Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag individueel om dingen gewoon gedaan te krijgen.

2) Resultaatgericht en Analytisch: Je werkt graag met concrete doelen en actieplannen

 • Gaat actief op zoek naar de beste manier om doelen te bereiken, en maakt een snelle analyse en inschatting hoe daar te komen
 • Komt met alternatieven wanneer acties niet tot het gewenste resultaat leiden
 • Je bent duidelijk in de communicatie: Persoonlijk maar bondig over afspraken en tijdlijnen zodat mensen exact weten waar ze aan toe zijn
 • Je bent non stop ( ook tijdens een random koffie gesprekje met een captain) analytisch bezig met het Nanny Nina aanbod en proces om tips te kunnen geven over optimalisatie ahv input

3) Ondernemerschap en Initiatief. Je ziet mogelijkheden en kansen en laat dingen gebeuren.

 • Je probeert graag wat nieuws, en denkt niet in hokjes
 • Je houdt van avontuur en bent van nature nieuwsgierig.
 • Je hebt veel energie en bent vrolijk en positief ingesteld.
 • Je bent actiegericht en net een beetje ongeduldig
 • Komt met voorstellen in plaats van problemen
 • Trekt activiteiten en verantwoordelijkheden naar zich toe

Extra activiteiten en events

Naast bovengenoemde activiteiten organiseert Nanny Nina jaarlijkse events. Deze zijn niet verplicht, maar wil je eigenlijk gewoon niet missen :)

Solliciteren
Doe je door je CV en een motivatie te sturen naar jasmijnko[email protected]

 Groetjes!

Vacature Vacany Digital marketeer

 

 

 

 

 

 

 

 


Vacature 3 - City Captain

Ben jij een aanpakkeren ondernemend? 
Als city captain ben jij verantwoordelijk voor jouw stad, en de groei van die stad. Dat is een brede functie, dus jij bent iemand die goed prioriteiten kan stellen, een kei bent in plannen en houdt van deadlines en uitdaging.  

Als City Captain draag je zorg voor alle zaken gerelateerd aan het runnen van een bedrijf. We zoeken iemand die bereid is veel te leren en ook door te groeien. Je hebt bij ons veel vrijheid je werk zelf in te delen en hebt de mogelijkheid (indien je dit wilt) ook vanuit thuis of op een andere locatie ( zelfs ander land/ op wereldreis! ) te werken.

 

Functie omschrijving en uren ( min 20 uur per week, tot 40 uur per week)

Je bepaalt zelf wanneer je werkt, en hoeveel uur je werkt ( wel in overleg), maar dit is flexibel. Het is jouw verantwoordelijkheid dat je jouw stad doet groeien. Het is nu eenmaal wel zo dat als je meer uren beschikbaar hebt, de omzet van de stad ook sneller groeit. Dit is iets waar we naar zullen kijken bij het sollicitatie gesprek. Jouw stad runnen samen met een vriendin/ collega kan ook, mits er goede afspraken zijn.

Hieronder een lijst met taken waarvoor een city manager verrantwoordelijk is.

 • Screening and training van nannies of het aansturen van jouw recruiter & sourcer

 • Aansturen en monitoren marketing manager ( facebook en instagram, maar ook lokale briefjes bij sport verenigingen en flyers door de bus)

 • Het te woord staan van klanten ( ouders), beantwoorden van vragen

 • Het vinden van last-minute nannies ( of iemand aansturen die dit doet)

 • Het maken van matches tussen nannies en gezinnen

 • Hands-on promotie en recriutment acties in werking zetten/ aansturen

 • Het monitoren van sales: omzet doelen, evenals kwaliteitsdoelen ( aantallen en score van reviews bij oppassers)

 • Organisatie van superleuke events en een stukje recruitment personeelszaken indien nodig.

 • Afhankelijk van je ervaring optie doorgroeien tot team manager

Locatie

We werken op ons prachtige kantoor in Haarlem in een industrieel pand aan het spaarne Het is vlakbij centraal station Haarlem, met gratis parkeren. We zijn erg fan van flexibel werken, dus hier ben je vrij in, maar collega’s zijn gewoon echt leuk en belangrijk. Idealiter werk je +- 50% van de tijd op kantoor.

Soort dienstverband: Parttime/Fulltime

 

City captain vacature Nanny Nina

 


Vacature 4 - Recruitment manager


Als Recruitment Manager ben je verantwoordelijk voor de basis en kern van Nanny Nina: goede kwaliteit oppassers en nannies. Je hebt bij ons veel vrijheid je werk zelf in te delen en hebt de mogelijkheid (indien je dit wilt) ook vanuit huis of op een andere locatie (zelfs ander land/ op wereldreis!) te werken.

Functie omschrijving en uren (minimaal 20 uur per week, tot 40 uur per week)

Als Recruitment Manager ben je verantwoordelijk voor de basis en kern van Nanny Nina: goede kwaliteit oppassers. Echt essentieel voor de groei: onze oppassers zijn het visitekaartje van Nanny Nina!


Het belangrijkste is dat je de oppassers interviewt in jouw area en makkelijkst kunt schakkelen met jouw city manager. Jullie zijn samen een team om ouders ( onze klanten) zo goed mogelijk te helpen.

Je plant intake gesprekken in en screent oppassers. Dit doe je door tijdens het gesprek vragen te stellen om een goed beeld te vormen van de oppas. JE stelt scenario schetsen voor en bepaalt of het profiel past wat wat wij zoeken in een oppas. Ook check je of het tarief wat de dames hebben opgegeven past bij de ervaring en overkomen.

Daarna doe je ook de follow up; je zet het profiel op geverifieerd en eventueel online. Daarnaast koppel je terug aan de city manager welke oppassers je hebt gesproken zodat ze kunnen worden gematcht. Daarnaast check je de referenties en zet je de referenties online.


Jouw verantwoordelijkheden:

 • Screenen van online profielen van kandidaten en ze uitnodigen voor een intake

 • De juiste informatie over een gescreende kandidaat duidelijk en lekker snel doorgeven aan en city manager zodat zij de klanten goed kan helpen.

 • Persoonlijk interviewen van kandidaten ( online checks + persoonlijk interview and training)

 • Lokale promotie.

 • Nadenken over nieuwe recruitment manieren en voorstellen hiervoor aandragen bij city captain.

 • Overleg met city manager en mede recruitment agents om te bepalen hoe nog beter te kunnen gaan werken

 • Gebruiken van eigen netwerk om meer nannies te kunnen vinden

 • Het telefonisch checken van referenties van potentiële kandidaten bij ouders, en het daarbij meteen promoten van Madelief.

  Recruiter vacancy Nanny Nina


Vacature 5 - Marketing en of Communicatie stagiair Haarlem

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende dame of heer die Madelief helpt om bekendheid in Nederland en daarbuiten te krijgen

Taken:

 • Denk mee over de offline en online marketing strategy

 • Help madelief uitrollen in nieuwe steden (binnen óf buitenland)

 • Beantwoorden van vragen van pers en klanten

Je bent leuk, enthousiast zelfstandig en ondernemend.
Interesse? Mail even naar [email protected]


Vacature 6 - Leukste Bedrijfskunde / management stage Haarlem

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende dame of heer die Nanny Nina helpt om bekendheid in Nederland en daarbuiten te krijgen

Taken:

 • Denk mee over de offline en online marketing strategy

 • Help madelief uitrollen in nieuwe steden (binnen óf buitenland)

 • Beantwoorden van vragen van pers en klanten

Je bent leuk, enthousiast zelfstandig en ondernemend.

Interesse? Mail even naar [email protected]nannynina.nl


Franchise Starten - Op zoek naar iets nieuws? Eigen bedrijf beginnen?

Nanny Nina is op zoek naar ondernemende enthousiaste mensen en franchiseneemsters!
Kijk op de pagina over franchises voor meer informatie en schrijf je in op de interesse ligst.

 

Franchise starten vacature Nanny Nina


Vacature 7 -  Nieuwe franchise in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk.

Je eigen bedrijf starten? Nanny Nina - start your own company! We zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende dame of heer die een eigen bedrijf wil opzetten en leiden.

Altijd al je eigen bedrijf willen hebben? Begin je eigen start-up met de Nanny Nina Franchise formule. Geen zorgen, met onze Start-up kit heb je álles wat je nodig hebt om je eigen bedrijf te beginnen. We helpen je erbij en adviseren bij juridische-, financiele- en verzekering- vragen.

Taken:

 • Bedenken en uitvoeren van je eigen franchise marketing- en bedrijfsstrategie

 • Selecteren en trainen van je oppassers

 • Beantwoorden van vragen van pers en klanten

Je bent ondernemend, enthousiast en zelfstandig.
Interesse? Lees meer op onze Franchise pagina.