Screening van een oppas

 

Voordat een oppas op actief wordt gezet en kan reageren op een aanvraag, doen we een uitgebreide screening.

 

 

Als je oppas wil worden bij Nanny Nina ben je verplicht de gegevens te delen van iemand die weet hoe jij met kinderen bent. Zo zorgen we ervoor dat we altijd betrouwbare oppassers kunnen voorstellen. Zonder referentie komt een oppas niet op actief te staan en kunnen zij niet reageren op een aanvraag. 

 

oppas screening en selectie bij Nanny Nina

Selectiemethode

We bekijken of de oppaskandidaten voldoen aan het Nanny Nina profiel: een betrouwbare, leuke en verantwoordelijke oppas die het oprecht leuk vindt om met kinderen te werken. De screening bestaat uit drie stappen.

 

Stap 1. Profiel

Eerst bekijken we of de oppaskandidaten voldoen aan onze basiscriteria. We letten hierbij op ervaring, opleiding, diploma’s en leeftijd.

Stap 2. Social media 

We bekijken de Facebook, Instagram en LinkedIn profielen van de kandidaten. Daarnaast zoeken we op Google of we onverwachte items vinden. Dit geeft ons extra inzicht en helpt bepalen of de kandidaat past bij wat wij van oppassers verwachten.

Stap 3. Referenties

Vervolgens vragen we referenties op bij andere ouders. Dit is voor ons de belangrijkste check. Zonder referentie kan je niet op actief komen te staan.

 

VOG | Verklaring omtrent gedrag

Niet alle oppassers hebben een VOG. Als je dat wel graag wil, kunnen we voor jouw oppas een VOG aanvragen. Hier zijn kosten aan verbonden (€ 40,-). 

 

Heb je meer vragen over de screening of wil je je aanmelden?

Meld je dan hier aan als oppas en hier als ouder. Vragen? Mail naar [email protected] 💌

 

Liefs, het team van Nanny Nina ✨

 

team Nanny Nina met roze jassen aan