Vind jouw betrouwbare oppas aan huis

 


Ben je op zoek naar een nanny of oppas aan huis? Of overweeg je een vaste oppas in te huren? Dan ben je bij Nanny Nina aan het juiste adres. We werken samen met professionele en betrouwbare oppassen. Bij ons kun je kiezen voor een vaste oppas, zodat je elke keer dezelfde oppas hebt voor je kinderen. De vaste oppas blijft minimaal 6 maanden jouw oppas! Een groot voordeel hiervan is dat je kinderen een fijne band kunnen opbouwen met de oppas. Of wil je eenmalig een oppas aan huis? Geen probleem, dat is ook mogelijk.

De oppassen zijn woonachtig in heel Nederland. Of je nou in Nijmegen, Delft of Zwolle woont, we kunnen altijd een vaste of flexibele oppas voor je inplannen.

 

Betrouwbare oppas aan huis inhuren

 

Heb je een middag of avond oppas aan huis nodig voor jouw kinderen? Neem dan contact op met één van onze City Captains. We helpen je met plezier bij het vinden van een geschikte nanny. Heb je vragen? Bel, mail of chat dan gerust met ons. Wij beantwoorden graag je vragen over het inhuren van een oppas aan huis. Bekijk ook deze pagina voor meer informatie over de oppas tarieven.

Wil je meer te weten te komen over een oppas aan huis? Blijf dan verder lezen in de blog hieronder.

 

Direct een oppas inhuren? Maak een account en vind jouw oppas!

 

oppas koken avondeten


Blog over het inhuren van een oppas aan huis

 

Inhoudsopgave

  1. Welke type oppas zijn er?
  2. Wat vraag je je nieuwe oppas tijdens de kennismaking?
  3. Wat kost een oppas?
  4. Nanny Nina helpt je bij het vinden van de perfecte oppas aan huis

 

Of je nu een hele dag of een paar uurtje van huis weg bent. Je wilt er zeker van zijn dat je kinderen in goede handen zijn. En dat er een betrouwbare en professionele oppas bij ze is. Regelmatig is het echter een uitdaging om deze te vinden voor overdag of in de avond. Nanny Nina erkent deze uitdaging en helpt je hier graag bij. Dit kan zowel een naschoolse oppas als een avond oppas zijn. We begrijpen natuurlijk dat je nog een aantal vragen hebt, voordat je een van de oppas van Nanny Nina inhuurt om op jouw kinderen te passen. Je hebt vast vragen over wat de kosten zijn voor een oppas aan huis, welk type oppas past bij mij en waar moet ik opletten bij het inhuren van een nanny aan huis. Wij hebben de antwoorden op deze vragen voor jou onder elkaar gezet.

 

Welke type oppas zijn er?

Er zijn twee verschillende soorten of type oppas waar je uit kunt kiezen. Je hebt natuurlijk de naschoolse oppas, business en avond oppas. Hier zie je een duidelijk onderscheid in dagdelen en of de oppas thuis of op kantoor op je kinderen past. Wat het verschil tussen een gastouder aan huis en oppas aan huis spreek minder voor zich. Hierover krijgen we regelmatig vragen. Het grootste verschil tussen een gastouder en oppas aan huis is dat jij als ouder, wanneer je een gastouder aan huis inhuurt, kinderopvangtoeslag van de overheid ontvangt. Een gastouder werkt eigenlijk bij jou thuis en moet geregistreerd zijn bij de overheid. Voordat je een gastouder aan huis kunt inhuren wordt je huis gecheckt door de GGD. Dit is omdat het officieel een `opvanglocatie` is. Wanneer je één van onze oppas inhuurt, hoeft dit niet. Het uurtarief van gastouders ligt dan ook hoger dan die van oppas.

 

Wat vraag je je nieuwe oppas tijdens de kennismaking?

Super leuk, je hebt een professionele oppas gevonden! Maar wat zijn nou goede vragen om aan een nieuwe nanny te vragen? We hebben 10 handige vragen voor je onder elkaar gezet die je je nieuwe oppas kunt vragen voordat hij of zij begint.

 

#1- Spreek je verwachtingen uit.

Het is goed wanneer je begint om de verwachtingen uit te spreken. Wat verwacht je van je oppas aan huis als hij of zij op jouw kinderen past? Je kunt deze het best aan het begin uitspreken, om onduidelijkheden of miscommunicaties te voorkomen en er een groot succes van te maken.

 

#2 – Zet de praktische details onder elkaar

Zet een aantal praktische details onder elkaar. Praktische details zoals de dagen en de tijden waarop je wilt dat de oppas werkt. Je kunt dan direct de beschikbaarheid van de oppas bespreken.

 

#3 – Ophaal locaties

Niet alleen jij hebt een druk programma, de kinderen hebben vaak ook plannen. Je kunt denken aan sporten en spelen bij vrienden. Het is verstandig om na te denken over de vraag wat dit van de oppas vraagt. Is het logistiek haalbaar voor je oppas om je kinderen op te halen van school, sport of bij een vriendje of vriendinnetje.

 

#4 – Reiskostenvergoeding

Heb voor jezelf voor het gesprek besloten of je wel of niet de reiskosten van de oppas wilt en kan vergoeden.

 

#5 – Het uurloon van de oppas en hoe deze wordt uitbetaald

Bepaal samen met je nanny wat zijn of haar uurloon wordt en wanneer deze wordt uitbetaald. Kies je er bijvoorbeeld voor om je oppas per week of per maand uit te betalen? 

 

#6 – Welke activiteiten vinden je kinderen leuk

Bespreek de lievelingsspellen van je kind of kinderen. Dan kan de oppas hierop in spelen, zodat de kids een leuk tijd hebben met hun nanny!

 

#7 – Deel contactgegevens

Deel contactgegevens, zodat de oppas weet wie ze kan bellen als ze vragen heeft. Denk ook na over wie de oppas kan bellen als er nood is.

 

#8 – Maak afspraken over de huissleutel

Spreek af of de oppas een eigen sleutel krijgt of dat er een geheime plek is waar de oppas de sleutel van het huis kan vinden.

 

#9 – Geef allergieën en/of een speciaal dieet van je kinderen door

Heeft je kind een allergie of moet hij of zij zich houden aan een speciaal dieet? Schrijf dit dan op voor de oppas en waar ze de medicijnen kan vinden voor eventuele noodgevallen.

 

#10 – Bespreek de regels

Heb je regels met je kinderen afgesproken over schermtijd, slaaptijden of ophaal tijden? Maak deze kenbaar aan de nanny.

 

 

Wat kost een oppas?

De totale kosten van een oppas aan huis zijn natuurlijk zeer afhankelijk van verschillende details. Bijvoorbeeld het aantal kinderen, uren en dagen dat je de oppas aan huis inhuurt. Het gemiddelde uurtarief van een oppas aan huis ligt tussen de €8,- en €12,50 per uur. Naast het uurtarief van de oppas betaal je bij ons ook de oppas service. De hoogte van deze kosten hangt af van het aantal dagen dat je een oppas inhuurt.

 

Nanny Nina helpt je bij het vinden van de perfecte oppas aan huis

Wij kunnen je helpen bij het vinden van een gescreende oppas aan huis. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je oppas betrouwbaar is. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk dat je 6 maanden een vaste oppas hebt en niet meer hoeft te wisselen tussen verschillende oppas.  Mocht het gebeuren dat we geen oppas aan huis voor je kunnen vinden? Dan betaal je ook niks! Uiteraard is dit zeer onwaarschijnlijk. ;-) Is je oppas ziek? Dan zullen wij voor een vervangende oppas zorgen.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van het inhuren van een oppas aan huis? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze City Captains. Je kunt ons dagelijks via de mail, telefonisch en via de chat bereiken. Of wil je zien welke oppas er bij jou in de buurt zijn? Vul dan je postcode in op onze pagina met de profielen van de oppas. Of download onze oppas app voor Android en IOS en huur direct je eerste oppas aan huis in die bij jou in de buurt woont!