Vind jouw vaste oppas aan huis makkelijk via onze app, allemaal gescreend
Altijd dezelfde, betrouwbare oppas op vaste dagen in de week?


Zoek je een betrouwbare oppas aan huis op vaste (mid)dagen in de week Een fijne oppas die langere periode bij je gezin blijft? Iemand die de kinderen uit school haalt en naar sport brengt?


Image page permanent_babysitter
We hebben 3 typen oppassers voor overdag!


👩‍🦰 Nanny ( oppas aan huis, geen diploma nodig)


👧 Professioneel nanny ( oppas aan huis, diploma vereist en toeslag mogelijk)


👩‍🦱 Au pair ( woont bij je thuis, oppas uit het buitenland )
Wat is een Nanny?


Een nanny werkt overdag op vaste dagen bij je gezin. Ze kan de kinderen ophalen van school, of de hele dag oppassen en heeft geen specifiek diploma nodig om te mogen werken. Ze blijft langere tijd bij je gezin en je betaalt haar makkelijk via onze app.
Wat betaal je een nanny per uur?


In Nederland betaal je een oppas gemiddeld tussen de 8 en 12,50 per uur. Daarnaast betaal je bij ons ook de oppas service en deze is afhankelijk van hoeveel dagen in de week je een nanny hebt.
Helpt een nanny ook met huishoudelijke taken?


Jazeker, met kleine huishoudelijke taken kan een nanny ook helpen. Een wasje draaien of de vaatwasser inruimen is heel normaal om te verwachten van je nanny. Sommige dames willen ook helpen met schoonmaken of strijken, maar dat kan je het beste even overleggen. Ze zullen daar ook een hoger uurtarief voor willen vragen, rond de 15 euro per uur.
Krijg je kinderopvang toeslag voor een nanny?


Je krijgt voor een gewone nanny geen toeslag. Als je een nanny met toeslag wilt dan moet je een professioneel nanny hebben! Lees meer over een professioneel nanny: https://nannynina.nl/page/en/guestparent
Wanneer heb ik een nanny nodig?


Zoek je een oppas aan huis die de kinderen op kan halen en naar sport kan brengen. Of als je kinderen graag met vriendjes en vriendinnetjes af willen spreken. Heb je voor middagen een oppas nodig dan is een gewone nanny ideaal omdat je voor die korte uren niet de administratie van de professioneel nanny wilt voeren. Minder dan 20 uur opvang nodig voor alle kinderen samen per week? Dan heb je een gewone nanny nodig.
Wat als de nanny ziek is?


Er zijn twee " wachtdagen" waarin je de nanny niet betaalt. Als ze daarna ziek blijft dan ben je volgens de wet verplicht om 70% van het inkomen te betalen gedurende 6 weken.
Regelen jullie een vervanger als de nanny ziek is?


Dit is juist waar je voor betaalt bij ons: Wij regelen een lieve en gescreende vervangende nanny als je vaste oppas weggaat of ziek is. Jij zit niet met de stress om een vervanger of oplossing te vinden.
Wat als mijn kinderen ziek zijn, komt de nanny dan nog?


Jazeker, maak je geen zorgen! De nanny komt gewoon en gaat goed voor je zieke kleintje zorgen!
Wat zijn de voordelen van een nanny?
  • Geen stress meer in de ochtenden want je kinderen blijven lekker thuis! Je hoeft alleen jezelf klaar te maken voor de dag;)
  • Je hoeft geen vrij te nemen als je kind een keertje ziek thuis is.
  • Eten staat al op tafel als je thuiskomt. Rennen naar de appie hoeft dus niet meer en koken ook niet.
  • Het huis is gewoon netjes aan kant, de huishoudelijke kleine taken zijn gedaan.


Meer informatie


Lees meer https://nannynina.nl/permanent/nanny
Of bekijk onze video: https://www.youtube.com/embed/_0zo5DFV2gU