Bruiloft nanny inhuren?

 

Boek je wedding nanny! Hoe?

Mail ons op [email protected] met je bruiloft reservering dan zorgen wij dat je oppas er is! Geniet van de dag.

 

Kosten zijn € 10 per uur voor de bruiloftoppas en € 55 voor het bemiddelen. We zoeken vrijblijvend een geschikte oppas en sturen je een profiel door. Daarna kies je pas of je de reservering voor je oppas echt wilt maken #nocurenopay.

 


Oppas op jouw bruiloft?

Organiseer je een feestje of bruiloft? En hebben jij zelf en/of je gasten kinderen? Of geef je juist een kinderverjaardagsfeestje en kun je een extra handje gebruiken? Met een oppas van Nanny Nina hebben zowel jij als de kids een top tijd! De meiden die bij ons oppassen hebben we zelf zorgvuldig geselecteerd, dus je hebt altijd een verantwoordelijke, spontane oppas op jouw (kinder)feest of bruiloft!

 

Afbeelding van een bruiloft waarbij de kinderen met de oppas op de bruiloft bezig zijn met een fruitversier workshop. De kinderen zitten aan een tafel van hout met uitzicht over het water en balonnen in groen zilver en blauw.

Tarieven bruiloft oppas

We gaan uit van één oppas per 8 kinderen. Komen er veel kleine kindjes, jonger dan 4 jaar? Dan is het verstandiger uit te gaan van één oppas per 5 kids.

Onze bemiddelingskosten zijn: € 55 voor één oppas, € 110 voor twee oppassen en € 165 voor drie, enz.
De oppas krijgt altijd € 10 per uur.

 

afbeelding van twee schattige jongetjes in bruiloft outfit die op een bruiloft die voor hun bruiloft oppas door het gangpad van een kerk lopen

Activiteiten Nanny Nina

Onze oppassen zijn enthousiaste, ondernemende en betrouwbare meiden (en jongens)! Ze spelen met de kinderen op je feest of evenement en zorgen dat alles goed gaat. Je kunt kiezen uit een van onze bruiloftpaketten. Zoek je nog inspiratie voor activiteiten? Hier een paar leuke en originele ideeën op een rijtje!


Gratis Bruiloft pakketje

We sturen jullie voor de grote dag een leuk bruiloftpakketje op om de kinderen een toptijd te bezorgen. In dit pakketje zit in elk geval het volgende:

 1. (Gouden) tattoos
 2. Kinder bruiloft bingo kaartjes
 3. Activiteiten boekje voor de oppassen met leuke spelletjes op de bruiloft
 4. Cadeaukaartje voor de bruiloft bezoekers

afbeelding van het bruiloft pakketje dat de oppassers meekrijgen als ze gaan oppassen op een bruiloft. Hierin zitten de wedding party bingo cards, feest tattoos, confetti en glitters om mee te knutselen zodat de kinderen zich niet vervelen op de bruiloft.

Met de bingokaartjes gaan de kinderen op zoek naar mensen met rode lippenstift of een snor en gaan op ontdekking naar en samen met de bruiloft bezoekers. De tattoos stelen altijd de show bij jong en oud! Fijn als je zelf zorgt voor een tafel met wat teken- en/of knutselspullen, de oppas zorgt dat alles vlekkeloos verloopt op de dag zelf! De oppas kan een teken- en knutselworkshop geven en aan het einde van de dag krijgt het bruidspaar bijvoorbeeld een gesigneerde portrettekening (met baljurk en sneakers maakt het bruidspaar de blits ;)) van de kunstenaars! De oppassen plakken een sticker van Nanny Nina op hun T-shirt zodat ze herkenbaar zijn als de kinderopvangorganisatie op jullie bruiloft.

 

Hoe werkt het betalen van een bruiloft oppas?

Je betaalt je oppas heel makkelijk na het oppassen met een tikkie of contant. Zo gepiept! De servicekosten van € 55 betaal je pas nadat je het profiel van de oppas hebt goedgekeurd. Je kan dus eerst de foto, ervaring, leeftijd en een stukje tekst lezen van de oppas voordat je iets hoeft te betalen. #Nocurenopay

Stappenplan Bruiloftoppas:

 1. Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin de datum en tijden van je feestje. Vertel ons hoeveel weddingnannies je wilt, hoeveel kinderen er komen en hoe oud de kinderen zijn. Geef je ook even aan of je graag wilt dat de bruiloftoppas een EHBO-diploma en/of VOG heeft?
 2. Wij sturen je een oppasprofiel van een beschikbare oppas die het leuk vindt een dagje te komen helpen.
 3. Is het een match? Dan betaal je de service- en screeningkosten van € 55.
 4. Je oppas komt en neemt het gratis bruiloft pakketje mee. Je kunt ook even kennismaken vantevoren! Neem hiervoor direct contact op via whatsapp of bel je oppas.
 5. Betaal je oppas na de bruiloft contant of met een tikkie.
 6. Klaar!

 

Aanvragen Feestoppas

Stuur ons even een mailtje met je vraag, dan gaan wij op zoek naar een oppas die het leuk vindt een dagje te komen helpen! Heb je (g)een specifieke vraag? Stuur ons dan ook gewoon een mailtje, we vinden het leuk om mee te denken!

Groetjes, de dames van Nanny Nina!

📱 06 30229413
💌 [email protected]

 

afbeelding van bruiloft wedding nannies in roze jassen die met ballonnen lachend de camera in kijken.

 

Meer informatie over jouw oppas tijdens een speciale gelegenheid?

Bij een speciale of bijzondere gelegenheid moet er vaak veel worden geregeld. Nanny Nina ontzorgt je graag waar dat kan. Zit je met de handen in het haar omdat je niet weet hoe je de kinderen van de gasten moet vermaken tijdens jullie bruiloft? Of geef je een kinderfeestje maar kun je wel een handje extra gebruiken? Nanny Nina helpt je uit de brand! Want ook voor bijzondere gelegenheden zorgen onze gescreende nanny’s ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken over de zorg voor de kinderen, zodat jij lekker kunt genieten van de speciale dag. 

 

Oppas en kindje op een bruiloft spelen samen en maken een selfie foto van hun bloemenkransen. Ze zitten lekker in het gras en de zon schijnt, een prachtige dag voor een bruiloft. De oppas en de kinderen hebben een superfijne dag met spelletjes buiten doordat het zulk lekker buitenspeel weer is met buiten activiteiten voor de kinderen op de bruiloft.

Gescreende bruiloft oppas

Onze oppassen zijn enthousiaste, ondernemende en betrouwbare meiden (en jongens). Ze spelen met de kinderen op je feest of evenement en zorgen dat alles goed gaat. We hebben ze zelf zorgvuldig geselecteerd. Voordat een oppas bij ons zichtbaar wordt op de website, doen we een uitgebreide screening. We stellen dus altijd een betrouwbare oppas aan je voor met minimaal één referentie van een gezin waar ze eerder hebben opgepast. Je hebt dus altijd een verantwoordelijke, spontane oppas op jouw speciale dag! 

Oppas maakt een foto van de bruid en bruidegom die hun bruiloft vieren met een foto die de oppas neemt van het stel met luchtbalonnen op de foto. De bruiloft is in de bergen met zon buiten en de bruid heeft een witte jurk aan.

Bruiloft oppas

Tijdens je bruiloft wil je vooral genieten van jullie speciale dag. Heb je zelf kinderen of komen er kinderen van gasten op de bruiloft? Om ervoor te zorgen dat alle gasten genieten van jullie bruiloft kun je bij ons een oppas inschakelen. Onze oppassen houden zelf ook wel van een feestje :) Met een oppas van Nanny Nina hebben alle gasten, klein en groot, een fijne dag! 

Oppas op een bruiloft staat naast de bruid op het strand en lacht terwijl de bruid met haar dochter speelt op de bruiloft.

Meer uitleg over het bruiloft pakketje

We sturen jullie vóór de grote dag een bruiloft pakketje op om de kinderen een toptijd te bezorgen. In dit pakketje zit een aantal dingen om de kinderen op de bruiloft te vermaken:  gouden plak tattoos, een activiteitenboekje met spelletjes, bruiloft bingo en cadeaukaartjes voor de ouders. De oppas bedenkt met de kinderen leuke spellen en tekent bijvoorbeeld het bruidspaar. De tekeningen zijn een supermooie reminder aan de bruiloft. De tattoos stelen natuurlijk altijd de show bij jong en oud!  

Oppas en kindje staan bij de tafel met knutselspullen op de bruiloft. Alles is roze en oranje en je ziet balonnen op de achtergrond van de oppas.

Moet je zelf nog spellen en spullen klaarzetten op de bruiloft locatie?

We krijgen vaak de vraag van ouders of ze zelf naast het bruiloft pakketje voor de oppas nog dingen klaar moeten zetten. Dat is inderdaad zo! Het is heel prettig als er een speelhoekje is voor de kinderen of een kindertafel met papier en pennen. Dit neemt de oppas namelijk niet allemaal mee. 

De oppas kan een teken- en knutselworkshop geven. Fijn als je dus zelf voor een tafel met wat teken- en knutselspullen kunt zorgen. De kinderen kunnen bijvoorbeeld aan de slag met het maken van een bloemenkrans of kroontjes van papier. Zo lopen de kinderen er als echte prinsessen en koningen feestelijk bij op de bruiloft. 

De oppassen plakken een sticker van Nanny Nina op hun T-shirt zodat ze herkenbaar zijn als de kinderopvangorganisatie op jullie bruiloft. Alles lekker professioneel geregeld dus!

We gaan uit van één oppas per 8 kinderen. Komen er veel kleine kindjes, jonger dan 4 jaar? Dan is het verstandiger uit te gaan van één oppas per 5 kids. Onze bemiddelingskosten zijn: € 55 voor één oppas, € 110 voor twee oppassen en € 165 voor drie, enz.
De oppas krijgt altijd € 10 per uur.

kindje op een bruiloft loopt buiten als activiteit door het veld om bloemen te plukken en hier een bloemenkrans mee te maken samen met de oppas. De oppas wacht bij de andere kinderen die ook bezig zijn om bloemen te verzamelen op de bruiloft.

Een oppas met VOG en EHBO-diploma op je bruiloft?


Sommige van onze oppassen hebben een erkend EHBO-diploma en een VOG. Vind je het belangrijk dat jouw bruiloft oppas een EHBO-diploma en/of een VOG heeft? Geef dit dan aan bij je aanvraag dan houden wij er rekening mee en zorgen we dat je een gecertificeerde oppas op je feestdag hebt!

Kinderfeestjes oppas

Geef je een kinderfeestje maar kun je wel wat extra handen gebruiken? Dan staat er een oppas van Nanny Nina voor je klaar! De oppas speelt met de kinderen en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. 

Zoek je nog inspiratie voor activiteiten? We hebben een aantal leuke en originele ideeën voor je op een rijtje gezet. Ga je bijvoorbeeld voor een creatief of een sportief feestje? Bij het knutsel/creatief-pakket geeft de oppas een teken- en knutselworkshop. Je hoeft zelf alleen maar voor een tafel met wat teken- en knutselspullen te zorgen! Bij het sportpakket zorgt de oppas voor een sportieve middag. Jij regelt de bal, wat hoelahoops, een springtouw en wat krijt. Wij verzorgen de rest! 

We gaan uit van één oppas per 8 kinderen. Komen er veel kleine kindjes, jonger dan 4 jaar? Dan is het verstandiger uit te gaan van één oppas per 5 kids. Onze bemiddelingskosten zijn: € 55 voor één oppas, € 110 voor twee oppassen en € 165 voor drie, enz.
De oppas krijgt altijd € 10 per uur.

 

Hotel oppas

Ga je op vakantie en heb je een oppas nodig voor op de hotelkamer? Wij regelen graag je gescreende oppas op vakantie. Wil je rustig uit eten? De oppas kan een avondje komen oppassen in het hotel of de air-bnb. Als het om wat uurtjes overdag gaat, kan de oppas ook met de kinderen op stap om samen de stad te ontdekken. Speeltuinen, de dierentuin of naar het strand. Zo kun jij lekker een dagje zelf op stap terwijl de kinderen de leukste activiteiten ondernemen met de oppas. De kinderen zullen een topdag hebben!

We zitten in 22 steden in Nederland, België en Noorwegen. Neem contact op met jouw city captain, dan gaan we voor je op zoek naar een gescreende oppas. Je betaalt de oppas € 10 per uur. Daarnaast betaal je ook eenmalige servicekosten van € 29,50 voor één dag. Heb je meer dagen nodig dan kan dat ook! Je kan de oppas gewoon met een online betaalverzoekje betalen. De servicekosten betaal je ook makkelijk via een linkje dat we sturen.

Meer lezen over de hotel oppas? Klik hier!

Kortom: Boek nu je bruiloft oppas!

Met een oppas tijdens jouw speciale dag zorg je ervoor dat alle gasten ook écht genieten van de dag. Geen ouders meer die achter hun kinderen aanrennen en de helft missen: een geselecteerde, gescreende oppas die het superleuk vindt om met de kinderen te spelen. Enthousiast geworden? Stuur ons even een mailtje met je vraag, dan gaan wij op zoek naar een oppas die het leuk vindt een dagje te komen helpen! We doen onze uiterste best om een oppas te vinden die echt bij jullie past. Ga je iets organiseren wat hierboven niet bij stond of heb je een specifieke vraag? Stuur ons dan ook gewoon een mailtje, we vinden het leuk om mee te denken!

Groetjes, de dames van Nanny Nina!

💌 [email protected]

Teamfoto voor contact bij een bruiloft aanvraag bij nanny nina. Je kan gewoon even bellen of mailen naar info@nannynina.nl