Oppas nodig op je kinderfeestje of bruiloft?

Boek een betrouwbare event nanny bij Nanny Nina!


Oppas op jouw feest

Organiseer je een feestje of bruiloft? En hebben jij zelf en/of je gasten kinderen? Of geef je juist een kinderverjaardagsfeestje en kun je een extra handje gebruiken? Met een oppas van Nanny Nina hebben zowel jij als de kids een top tijd! De meiden die bij ons oppassen hebben we zelf zorgvuldig geselecteerd, dus je hebt altijd een verantwoordelijke, spontane oppas op jouw (kinder)feest of bruiloft!

Daarnaast houden onze oppassen houden zelf ook van een feestje 😊. Zo hebben alle gasten, klein en groot, een fijne dag!

 

Image page nanny_at_wedding


Tarieven bruiloftsoppas

We gaan uit van 1 oppas per 8 kinderen. Komen er veel echt kleine kindjes? Dus jonger dan 4? Dan is het verstandiger uit te gaan van 1 oppas per 5 kids. Zie de tabel hieronder voor onze tarieven! Je kunt rekenen op 55 euro voor 1 oppas, 110 euro voor 2 oppassers en 165 euro voor 3, etc.
De oppas krijgt altijd €10,- per uur, de bemiddelingskosten gaan per oppas (en dus per hoeveel kinderen) die we voor je zoeken.

 

Image page nanny_at_wedding


Activiteiten Nanny Nina

Onze oppassers zijn enthousiaste, ondernemende en betrouwbare meiden (en jongens)! Ze spelen met de kinderen op je feest/evenement en zorgen dat alles goed gaat. Je kunt kiezen uit een van onze bruiloftpaketten. Zoek je nog inspiratie voor activiteiten? Hier een paar leuke en originele ideëen op een rijtje!


Knutsel/creatief-pakket

Bij het knutsel/creatief-pakket zorgen wij dat je een leuke en betrouwbare oppas hebt! Je zorgt zelf voor een tafel met wat teken- en/of knutselspullen, de oppas zorgt dat alles vlekkeloos verloopt op de dag zelf! De oppas geeft een teken- en knutselworkshop en aan het einde van de dag krijgt het bruidspaar een gesigneerde portrettekening (met baljurk en sneakers maakt het bruidspaar de blits ;) van de kunstenaars!


Sport-pakket

Zorg voor een bal, wat hoelahoops een springtouw en eventueel wat krijt. De oppas tekent een voetbalveldje inclusief goals; de kids vermaken zich de hele dag! Kinderen kunnen zelf hun favoriete spel meenemen, dan weet je zeker dat ook de kleintjes een top dag hebben!


Trouwbingo!

Leuk voor de kinderen op je bruiloft: ze krijgen de bingokaart van de oppas en zoeken mensen die voldoen aan de beschrijvingen. Ze vragen deze om een handtekening te zetten in het vakje, en krijgen een verrassing als de kaart vol is!


Aanvragen Feestoppas

Stuur ons even een mailtje met je vraag, dan gaan wij op zoek naar een oppas die het leuk vindt een dagje te komen helpen! Heb je een specifieke vraag? Stuur ons dan ook gewoon een mailtje, we vinden het leuk om mee te denken!

Groetjes, de dames van Nanny Nina!

📱 06 30229413
💌 [email protected]

Image page nanny_at_wedding