Nachtoppas gezocht? 

Last van slapeloze nachten? Boek een nachtoppas! 

Heb je last van slapeloze nachten of ga je een avond uit? Dan is het wel fijn dat als je thuiskomt en gaat slapen je niet wakker gemaakt wordt door je kinderen. Daarom bieden we je nu een nieuwe mogelijkheid. Je kunt nu bij Nanny Nina ook een nachtoppas aanvragen. De meeste oppassen willen liever in hun eigen bed slapen, maar je kunt bij ons een speciaal verzoek doen om een nachtoppas voor jou te vinden. De nachtoppas kan de kinderen van school halen of aanwezig zijn als de kinderen thuiskomen van school. In de avond kan je nightnanny eten koken en de kinderen in bed leggen. Ze kan de in de nacht de babyfoon bij zich houden en in de logeerkamer of op de (slaap)bank slapen. Hierdoor heb je geen gebroken nachten na je drukke dag of dagen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om de begin- en eindtijden per keer af te stemmen. Bel of mail ons gerust met vragen, onze city captains van Nanny Nina helpen je graag! Of boek meteen je eigen nachtoppas:)

 

Boek nu je nachtoppas en download onze gratis nachtoppas app

 

Gaat er een wereld voor je open? Wil je graag een nachtoppas vinden? Download dan nu de gratis oppas app voor Android of iOS! Maak een account aan en vind een betrouwbare en professionele nachtoppas voor jouw kinderen. Heb je vragen of wil je meer informatie over de nachtoppas? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. We beantwoorden graag al je vragen over de nachtoppas!

 

Nachtoppas voor jouw kind of baby

 

Nachtoppas boeken

 

 

Inhoudsopgave

  • Wat is een avond- of nachtoppas?
  • Wat kost een nachtoppas?
  • Hoe vind je een nachtoppas?

Wat is een avond- nachtoppas?

Een nachtoppas, ofwel een night nanny, zorgt voor je kinderen terwijl jij slaapt of op reis bent. De oppas zal de babyfoon bij zich houden zodat hij of zij wakker wordt als er iets is, bijvoorbeeld als je kind of kinderen huilen. De nachtoppas kan zowel voor baby’s als oudere kinderen zorgen.

Wanneer je nachtdiensten werkt, is een nachtoppas ideaal. Je kunt dan met een gerust hart naar je werk gaan. Bij onze oppas zijn ze in goede handen. De meeste oppassen studeren of hebben gerelateerde studies gedaan. Hierbij kun je denken aan pedagogiek of geneeskunde. Ze hebben vaak ook een EHBO-diploma.

Wil je eens met een vriend(in) of met je partner een weekend weg? Dat kan ook. De nachtoppas of een logeernanny kan een weekend bij jou verblijven. Hiervoor kun je een vrijblijvend verzoek indienen bij één van onze City Captains. Zij zullen voor jou op zoek gaan naar een geschikte oppas.

 

Wat kost een nacht oppas?

Voor de nachtoppas hanteren wij een uurtarief. Naast het uurtarief van de oppas worden membership kosten in rekening gebracht. Iedere aanvraag is verschillend, daarom zullen onze City Captains per aanvraag een op maat gemaakte offerte opmaken.

Wil je graag een vrijblijvende aanvraag doen voor een logeernanny? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons elke werkdag bereiken. Aangezien dit een speciaal verzoek is, zullen we waarschijnlijk een vast bedrag met je afspreken.

 

Hoe vind je een nachtoppas?

Wil je graag een nachtoppas inhuren om een nachtje of weekend op jouw kinderen te laten passen? Doe dan vrijblijvend een aanvraag bij één van de City Captains! Ze maken graag een voorstel voor jou op maat. Deze zal geheel afgestemd worden op jouw wensen en voorkeuren.

Onze oppassen wonen verspreid over heel Nederland. We hebben dus altijd wel een oppas die op fietsafstand van jouw huis woont.

 

De oppas app gebruiken voor je nacht oppas?

Naast het doen van een aanvraag kun je ook onze gratis oppasapp downloaden. Hier kun je een oppas bij jou in de buurt benaderen. Al onze oppassers zijn gescreend. Wanneer je bij ons een nachtoppas inhuurt, ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare oppas.