Vind een gastouder

Nanny Nina, erkend gastouderbureau

 

Ben je op zoek naar een betrouwbare en flexibele gastouder? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Wij zijn een erkend gastouderbureau. Met een gastouder hoef je je kinderen niet meer naar de kinderopvang te brengen. De gastouder kan jouw kinderen ophalen van school of van hun sportvereniging. Daarnaast helpen gastouders in het huishouden. Gastouders kunnen boodschappen voor je doen en koken! Niet meer stressen dus wanneer je thuiskomt van je werk over het koken en boodschappen doen.

Een gastouder vinden maken wij voor jou gemakkelijk. Nadat je bij ons een aanvraag hebt ingediend zullen we contact met je opnemen. We bespreken een aantal details. Binnen 2 weken sturen we je een update en waarschijnlijk ook een profiel van een gastouder! Als de gastouder goed bij jullie past, dan brengen we jullie met elkaar in contact. Vervolgens plannen we een huis check en bezoek van de GGD. Als alles in orde is, zul je van de overheid opvangtoeslag ontvangen!

Flexibele gastouder vinden

Wil je meer informatie of wil je een aanvraag doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je graag met je vragen over het vinden van een gastouder aan huis. Je kunt ons op elke werkdag bereiken van 8:00 tot 18:00 uur. Je kunt ook een vrijblijvend aanvraag doen via onze website. Dit kan op deze gastouder aan huis pagina.

Wil je meer informatie over het inhuren van een gastouder? Bijvoorbeeld over gastouder tarieven en op hoeveel kinderen een gastouder mag passen? Lees dan onze blog hieronder.

 

Dien een vrijblijvende aanvraag in!

Mail of bel ons gerust!

💌 E-mail: [email protected]
📱 Telefoon: 06-33008319

 

Je kunt ook je aanvraag via de website doen. Dit kan op deze pagina.


speeltuin professioneel nanny

 

Blog over een gastouder aan huis

Inhoudsopgave

  1. Wat is een gastouder
  2. Gastouder vinden
  3. Gastouder tarieven
  4. Hoeveel kinderen mag een gastouder?

 

Wat is een gastouder?

Een gastouder is iemand die een betaalde kinderopvang voor een klein groepje kinderen verzorgd. We gaan later in de blog verder in over hoe groot dit groepje is. Het kan zijn dat de gastouder bij hem of haar thuis of bij een van de ouders thuis op de kinderen past. De locatie staat echter wel altijd vast. De locatie zal namelijk gecontroleerd worden door de GGD. De GGD gaat na of de kinderen genoeg speelruimte hebben in de woning. Daarnaast checken ze of de ruimte rookvrij is en of er een ruime slaapruimte aanwezig is.

Gastouder vinden

Wil je jouw kinderen graag op laten vangen door een gastouder? Schrijf je dan gratis in bij Nanny Nina! Er zijn vele gastouders die hun diensten via onze gratis oppas app en platform aanbieden. Door heel Nederland kun je onze gastouders vinden. Dien een vrijblijvende aanvraag bij ons in om een gastouder aan huis voor jou te vinden. We zullen je kort bellen om kennis te maken en praktische details door te spreken. Vervolgens gaan wij op zoek naar een geschikte gastouder voor jou. Binnen twee weken nemen we weer contact met je op. Na deze twee weken zullen we waarschijnlijk jou ook een profiel van een beschikbare en flexibele gastouder toesturen. Wanneer je deze van ons hebt ontvangen kom je persoonlijk in contact met de gastouder.

Voordat de gastouder bij jullie aan de slag kan, plannen we een huischeck en bezoek van de GGD in. Als jouw huis is goedgekeurd door de GGD zullen we een LKR-aanvraag indienen. Deze dienen we in bij jouw gemeente. Het kan bij de gemeente tot 2 maanden duren totdat het wordt goedgekeurd en je gastouder kan beginnen.

Lees tip: Wat zijn de legekosten per gemeente

 

Gastouder tarieven

Een belangrijke vraag: Wat is het uurtarief van de gastouder? Een gastouder kost tussen de 13 en 25 euro per uur. Gemiddeld is het 14 euro per uur. We zijn heel transparant over onze tarieven. Soms heeft een gastouder al een EHBO en registratie in het personenregister. Het is dan niet eerlijk om dit wel op te nemen in onze vergoeding. Daarom werkt het bij ons zo dat je alleen betaalt voor de zaken die je nodig hebt.

 

Kosten gastouder

Dan betaal je 99 euro per maand en 0.99 per kind per uur vanaf het moment dat we iemand hebben. We zoeken op No Cure no pay basis.

 

Eenmalige kosten

De eenmalige kosten bestaan uit eventuele kosten vanuit de gemeente.

VOG: € 33

EHBO: € 100

Registratie personenregister (LRK): €12

Lees tip: Tips over het betalen van belasting als nanny of gastouder

 

Hoeveel kinderen mag een gastouder?

De grootte van de groep kinderen waarop een gastouder tegelijkertijd mag passen verschilt. Dit hangt af van de leeftijd van de kinderen. De diverse groep mogelijkheden hebben we onder elkaar gezet:

  • Gastouder mag 5 kinderen opvangen wanneer zij jonger zijn dan 4 jaar.
  • Gastouder mag 4 kinderen jonger dan 2 jaar opvangen.
  • Gastouder mag 2 kinderen jonger dan 1 jaar opvangen.

 

Heeft de gastouder zelf ook kinderen? Zijn zijn of haar eigen kinderen onder 10 tien jaar zijn? Dan worden de kinderen meegeteld in bij de bovenstaande opties.

Heb je nog vragen over het inhuren van een gastouder aan huis? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de chat of per mail. We beantwoorden met veel plezier jouw vragen!