Wil jij op avontuur naar het buitenland? Ben je tussen de 18 en 30 jaar en klaar voor een experience abroad? Dan zoeken we jou!


Is Au pair worden via Nanny Nina iets voor jou?

Heb je een tussenjaar of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Als Au Pair ga je op avontuur in het buitenland en woon je bij een gezin thuis. Je hebt altijd je eigen kamer, en soms zelf een aparte ruimte in het huis. Een au pair helpt met oppassen op de kinderen maar je hebt ook veel vrije tijd om het land te ontdekken. Leer een ander land echt kennen, samen met andere au pairs of zelf en maak nieuwe vrienden!

Image page apply_au_pair


Naar welke landen kun je als au pair bij Nanny Nina?

Bij Nanny Nina kan je via onze partners kiezen uit 12 landen om naartoe te gaan. We helpen je met alle informatie over tickets en formulieren daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Video over een dag in het leven van een au pair van Maureen!
https://www.youtube.com/embed/V4gdQBI7U10

Image page apply_au_pair


Waar moet ik aan voldoen om au pair te worden?

Kan iedereen zomaar au pair worden? Nee dat zeker niet! Je moet tussen de 18 en 30 jaar oud zijn. Mannen en vrouwen zijn beiden van harte welkom! Spreek je meerdere talen? Dan is dat natuurlijk heel fijn en heb je een streepje voor. De Nederlandse au pairs zijn erg gewild bij onze partners in Australië en Nieuw Zeeland, dus dat is altijd leuk om te horen toch!


Premium au-pair worden

Heb je een opleiding of ervaring met werken met kinderen? Bijvoorbeeld stage lopen op een kinderdagopvang of een opleiding pedagogie, Zorg en Welzijn, SPW, SPH of onderwijsassistente zijn perfect. Daarmee kan je premium au pair worden, en verdien je nog extra;) Zet dit dus zeker even bij je aanmelding!


Kost het geld om au pair te worden?

Het wisselt per land waar je naartoe gaat wat de tarieven en kosten zijn. Sommige landen zijn nu eenmaal duurder om naartoe te vliegen dus dan is dat iets dat je mee moet nemen. Ook betaal je vaak een kleine fee aan een au pair bureau voor het zoeken van een gezin of voor de opstart bijeenkomst. Stuur me even een mailtje met welke landen je overweegt dan kunnen we je meer informatie over de kosten geven.


Wat ga je doen als Au pair bij Nanny Nina?

Je gaat hoofdzakelijk naar het buitenland voor de ervaring. niet voor niets heet een au pair exchange ook een “ culturele uitwisseling.” Maar.. je mag bij een gezin thuis wonen en doet daar natuurlijk wel iets voor terug! Je helpt bijvoorbeeld om de kinderen klaar te maken voor school, en haalt ze weer op en helpt met huiswerk. Terwijl de kinderen op school zitten heb je tijd voor jezelf. Of als de kinderen jong zijn dan ben je overdag met de kids bezig en in het weekend vrij om het land te ontdekken met andere au pairs of alleen.


Partnerlanden | Welke landen wil je bezoeken als au pair?

Je kiest helemaal zelf waar je naartoe wilt natuurlijk! Wil je dat we even meedenken over welk land bij jou past? Doen we supergraag! Stuur ons gewoon een mailtje of appje. Of bel gerust;)

Image page apply_au_pair


Hoe werkt het met paspoort en visum

We hebben contactpersonen in alle landen waar wij au pairs plaatsen die je begeleiden bij je aanvraag procedure. Zij kennen exact de regels over vaccinatie, paspoort en visums. Ook organiseren ze start bijeenkomsten om je te helpen settelen! Hier kan je ook andere au pairs ontmoeten die tegelijk met jou beginnen. Kies zelf het land waar je naartoe wil, of vraag ons om advies wat goed bij je zou passen


Hoe lang ga je weg als au pair?

Je kan zelf kiezen hoe lang je op avontuur wilt, maar wel minimaal 4 maanden. Je kan zelf kiezen of je 4 maanden wilt of 6 of bijvoorbeeld een heel jaar! 12 maanden is het meeste gekozen, omdat je dan echt kan ervaren hoe het is om in het buitenland te leven. Zo leer je natuurlijk de andere cultuur echt kennen!


Meer informatie ?

Meer informatie? Mail ons op aupair@nannynina.nl
Liefs Ritsya

Official Au Pair representative Nanny Nina

Image page apply_au_pair


Meld je nu aan als oppas