Over ons


Meet the team


Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team, franchiseneemsters, en de leukste en beste oppassers!


Image page about


Lyla en Jasmijn kok, oprichters Nanny Nina


Ontstaan en geschiedenis van Nanny Nina.


Nanny Nina is in 2010 opgericht in Delft als "Oppas Madelief " en bootstrapped groter gegroeid. Ons oppasplatform linkt gescreende oppassers en ouders in 22 steden in Nederland, Belgie en Noorwegen. Daarom hebben we in 2019 onze naam gewijzigd naar het internationale “Nanny Nina.” 

Dit doen we met 14 city captains, marketeers, pedagogische experts, data crunchers en cold turkey coders in Haarlem, Delft en Ho Chi Mingh.Waarom Nina ?


Het regelen van je oppas is iets heel persoonlijks, je besteld niet zomaar een pizza online. We zochten een vrouwennaam, dat voelt betrouwbaar. Een stoere naam, want dat zijn wij ook, en iets wat werkt bij internationale groei: Nina!


Image page about


Onze kern. 


We zijn ambiteus, sprankelend, verantwoordelijk en eerlijk en geloven oprecht in genieten van het leven: lekker sporten, wijntjes met vrienden, voldoening halen uit werk, rustmomentjes voor jezelf.

Ouders en oppassers daarmee helpen ( want we zien wel dat dit niet vanzelf gaat ) is waar we elke dag vol energie en passie voor naar kantoor gaan.

We hebben een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen en vrijheid. 
De volgende 10 kernwaarden zijn de basis van alles wat we doen:


♥️ We genously care.


🗽Take responsibility and enjoy freedom


✨Love to help people and surprise them


🎓Love learning new things


✉️Do more with less


📦Think out of the box and prepare to disrupt


🕶️ Embrace and live change


🦸‍♀️Be authentic ( lekker jezelf zijn!)


🌟We do it together #teamwork


🙏 Be determined and humble


 


Bel ons, any-time!


Heb je vragen? Bel of mail ons we staan altijd voor je klaar helpen je graag ook voor last-minute oppas. Of download de app en probeer het gewoon een keertje! 


📱Appen 06 30229413


 


Team Nanny Nina Over ons


Liefs, het team van Nanny Nina ✨