Over ons

Meet the team | Nanny Nina

Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team, franchiseneemsters, en de leukste en beste oppassen!

 

Foto van de oprichters van Nanny Nina Jasmijn en Lyla Kok. ze staan lachend voor een gracht in Haarlem waar het hoofdkantoor van de oppasservice ook gevestigd is.

Lyla en Jasmijn Kok, oprichters Nanny Nina

 

Ontstaan en geschiedenis van Nanny Nina

Nanny Nina is in 2010 opgericht in Delft als "Oppas Madelief" en steeds groter gegroeid. Ons oppasplatform linkt gescreende oppassen en ouders in 22 steden in Nederland, België en Noorwegen. Daarom hebben we in 2019 onze naam gewijzigd naar het internationale “Nanny Nina”. 

Nanny Nina werkt met 14 city captains, marketeers, pedagogische experts, data crunchers en cold turkey coders in Haarlem, Delft en Ho Chi Mingh.

 

teamfoto nanny nina, werken bij nanny nina


Waarom Nina?

Het vinden van een goede oppas is een hele persoonlijke zoektocht. Wij helpen je super graag om een betrouwbare, leuke en natuurlijk lieve oppas te vinden die bij jouw gezin past. We zochten daarom een stoere vrouwennaam die uitstraalt waar wij voor staan. En een naam die past bij internationale groei: Nina!  

Kaartje met alle landen waar nanny nina de oppasapp gevestigd is en gebruikt kan worden. Naast Nederland is dit ook Noorwegen en België.

Onze kern

We zijn ambitieus, sprankelend, verantwoordelijk en eerlijk. We geloven in genieten van het leven: lekker sporten, wijntjes met vrienden, voldoening halen uit werk, rustmomentjes voor jezelf. Ouders en oppassen daarmee helpen (want we zien wel dat dit niet vanzelf gaat), is waar we elke dag vol energie en passie voor naar kantoor gaan!

We hebben een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen en vrijheid. 
De volgende 10 kernwaarden zijn de basis van alles wat we doen:

♥️    We genuinely care
🗽  Take responsibility and enjoy freedom
✨  Love to help people and surprise them
🎓  Love learning new things
✉️  Do more with less
📦  Think out of the box and prepare to disrupt
🕶️  Embrace and live change
🦸‍♀️  Be authentic (lekker jezelf zijn!)
🌟  We do it together #teamwork
🙏  Be determined and humble

Bel ons, any time!

Heb je vragen? Bel of mail ons! We staan altijd voor je klaar en helpen je graag! Ook voor hulp bij het vinden van een last-minute oppas. Of download de app en probeer het gewoon een keertje! Voor meer informatie over de app, kijk ook eens op onze blog

 

Bedrijfsgegevens:

KvK 78234786
BTW NL 851045042B01
RSIN 851045042
LRK 338140840

Team van oppas app Nanny Nina staat lachend op hun kantoor in Haarlem, elke city captain is verantwoordelijk voor de oppassers gastouders en nannies in 1 stad.   

Liefs, het team van Nanny Nina ✨