Vul je postcode in en vind jouw City Captain

Over ons ✨

Wie zijn de oprichters en het team achter Nanny Nina?

Hi! Wij zijn Lyla en Jasmijn Kok, de oprichters van Nanny Nina. Wat we doen? We zorgen er samen met onze franchisenemers recruiters marketeers en developers voor dat gezinnen weer lekker kunnen genieten van het leven. Bij ons hoef je je geen zorgen meer te maken om je oppas of de kinderopvang!

Image page about

Lyla en Jasmijn kok, oprichters Nanny Nina


Ontstaan en geschiedenis van Nanny Nina

We zijn 10 jaar geleden onder de naam Oppas Madelief begonnen in Delft, maar het bedrijf is steeds groter gegroeid. Ons platform linkt nu gescreende oppassers en ouders in 22 steden in Nederland, Belgie en Noorwegen! Daarom hebben we in 2019 onze naam gewijzigd naar het internationale “Nanny Nina.”

“ De grootste oppasservice in Nederland die elk oppasprobleem voor je oplost. Van avondoppas tot professioneel nanny met opvang toeslag. LRK registratie check!"

Image page about


Onze visie en kernwaarden

Onze visie is dat we ouders willen helpen genieten van het leven. Ben je lid bij ons? Dan hoef je je nooit meer zorgen te maken over je oppas. Ga lekker de dingen doen die je wilt doen, wij zorgen voor een geweldige tijd voor de kleintjes! En de zekerheid dat je oppas goed geregeld is natuurlijk.

Onze kernwaarden zijn de afgelopen 10 jaar ontstaan, samen met de groei van ons bedrijf! De volgende 4 kernwaarden zijn de basis van alles wat we doen:

❤️ Persoonlijk

✔️ Verantwoordelijk

📪 Lokaal

✨ Sprankelend

Image page about


Bel ons, any-time!

Heb je vragen? Bel of mail ons we staan altijd voor je klaar helpen je graag ook voor last-minute oppas. Of download de app en probeer het gewoon een keertje! Liefs! Jasmijn, Lyla en heel het team van Nanny Nina✨

📱Appen 06 30229413


Registratie nummers

LRK nummer: 338140840
KVK nummer: 53853997
BTW nummer NL 851045042B01.
IBAN: NL22RABO0145619745
BIC: RABONL2U