Over ons

Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team, franchisenemers en de liefste en leukste oppassers!

een selfie van Jasmijn en Lyla breed lachend in de camera

Ontstaan en geschiedenis van Nanny Nina

Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. In 2010 zijn wij in Delft gestart met onze oppasservice "Oppas Madelief" en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Ons huidige oppasplatform linkt gescreende oppassers en ouders in 22 steden in Nederland. Sinds een aantal jaar zijn we ook actief in België en Noorwegen. Daarom hebben we in 2019 onze naam gewijzigd naar het internationale “Nanny Nina”. 

Nanny Nina werkt met 14 city captains, marketeers, pedagogische experts, data crunchers en cold turkey coders in Haarlem, Delft en Ho Chi Mingh.

 

Waarom Nanny Nina?

Het vinden van een goede oppas is een hele persoonlijke zoektocht. Wij helpen je graag om een betrouwbare, leuke en natuurlijk lieve oppas te vinden die bij jouw gezin past. Niet om op te scheppen, maar we vinden ook dat we hier erg goed in geworden zijn na al die jaren. Onze merknaam heeft een stoere uitstraling en is geschikt voor internationale groei: Nina! 

Kaartje met alle landen waar nanny nina de oppasapp gevestigd is en gebruikt kan worden. Naast Nederland is dit ook Noorwegen en België.

Onze kern

We zien onszelf als ambitieus, verantwoordelijk, eerlijk & with a little bit of sparkle We geloven in genieten van het leven: lekker sporten, drankjes met vrienden en heel belangrijk: rustmomentjes voor jezelf. Wij willen ouders & oppassers hiermee helpen, want we zien dat dit niet vanzelf gaat. Hiervoor gaan we elke dag vol energie en passie naar kantoor!

Hiernaast vinden wij het ook heel belangrijk om vrouwen te empoweren (er is geen passende vertaling😉) om te werken en daar plezier uit te halen, dit doen we door moeders te ontlasten met de zorg voor de kinderen en oppassers te helpen een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. 

We hebben een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen en vrijheid.

 

Onze 10 kernwaarden 

♥️    We genuinely care
🗽  Take responsibility and enjoy freedom
✨  Love to help people and surprise them
🎓  Love learning new things
✉️  Do more with less
📦  Think out of the box and prepare to disrupt
🕶️  Embrace and live change
🦸‍♀️  Be authentic (lekker jezelf zijn!)
🌟  We do it together #teamwork
🙏  Be determined and humble

 

Vragen? Mail ons! Dit kan naar [email protected] 💌

Of download de app en probeer het gewoon een keertje! 

Liefs, het team van Nanny Nina ✨

 

Bedrijfsgegevens:

KvK 78234786
BTW NL 851045042B01
RSIN 851045042
LRK 338140840