Over ons

Meet the team | Nanny Nina

Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team, franchiseneemsters, en de leukste en beste oppassers!

 

Foto van de oprichters van Nanny Nina Jasmijn en Lyla Kok. ze staan lachend voor een gracht in Haarlem waar het hoofdkantoor van de oppasservice ook gevestigd is.

Lyla en Jasmijn Kok, oprichters Nanny Nina

 

Ontstaan en geschiedenis van Nanny Nina

Nanny Nina is in 2010 opgericht in Delft als "Oppas Madelief" en bootstrapped groter gegroeid. Ons oppasplatform linkt gescreende oppassers en ouders in 22 steden in Nederland, Belgie en Noorwegen. Daarom hebben we in 2019 onze naam gewijzigd naar het internationale “Nanny Nina”. 

Dit doen we met 14 city captains, marketeers, pedagogische experts, data crunchers en cold turkey coders in Haarlem, Delft en Ho Chi Mingh.

 

teamfoto nanny nina  werken bij nanny nina


Waarom Nina?

Het regelen van je oppas is iets heel persoonlijks, je bestelt niet zomaar een pizza online. We zochten een vrouwennaam, dat voelt betrouwbaar. Een stoere naam,  en iets wat werkt bij internationale groei: Nina!

Kaartje met alle landen waar nanny nina de oppasapp gevestigd is en gebruikt kan worden. Naast Nederland is dit ook Noorwegen Duitland en Belgie.

Onze kern

We zijn ambiteus, sprankelend, verantwoordelijk en eerlijk en geloven oprecht in genieten van het leven: lekker sporten, wijntjes met vrienden, voldoening halen uit werk, rustmomentjes voor jezelf.

Ouders en oppassers daarmee helpen (want we zien wel dat dit niet vanzelf gaat) is waar we elke dag vol energie en passie voor naar kantoor gaan.

We hebben een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen en vrijheid. 
De volgende 10 kernwaarden zijn de basis van alles wat we doen:

♥️    We genuinely care
πŸ—½  Take responsibility and enjoy freedom
✨  Love to help people and surprise them
πŸŽ“  Love learning new things
βœ‰οΈ  Do more with less
πŸ“¦  Think out of the box and prepare to disrupt
πŸ•ΆοΈ  Embrace and live change
🦸‍♀️  Be authentic (lekker jezelf zijn!)
🌟  We do it together #teamwork
πŸ™  Be determined and humble

Bel ons, any time!

Heb je vragen? Bel of mail ons we staan altijd voor je klaar helpen je graag ook voor last-minute oppas. Of download de app en probeer het gewoon een keertje! 

πŸ“±Appen 06 30229413

 

KvK 78234786
BTW NL 851045042B01
RSIN 851045042
LRK 338140840

Team van oppas app Nanny Nina staat lachend op hun kantoor in Haarlem, elke city captain is verantwoordelijk voor de oppassers gastouders en nannies in 1 stad.   

Liefs, het team van Nanny Nina ✨