× Close

veelgestelde vragen algemene voorwaarden privacy policy jasmijn en Lyla kok opricthers nanny nina kijken lachend in de camera tweeling.
Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team, franchisenemers en de liefste en leukste oppassers!✨
Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Ons doel is ouders te laten genieten, terwijl hun kinderen ook een toptijd hebben. Het vinden van de ideale oppas is een hele persoonlijke zoektocht, die wij graag een stuk gemakkelijker maken. Onze database zit vol betrouwbare, leuke en natuurlijk lieve oppassers op zoek naar hen ideale gezin. Last minute afspraak, oma die toch niet kan komen, onverwacht de kinderen een dag thuis? Wat de situatie ook is, met Nanny Nina is de oppas in no time geregeld. Bij ons draait alles om vertrouwen en vrijheid. Wij zorgen voor een betrouwbare oppas – of gastouder of au pair – zodat ouders zich onbezorgd op hun werk kunnen focussen of lekker wat tijd voor zichzelf hebben. Tegelijkertijd helpen we onze oppassers om een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk. In de Nanny Nina Academy leiden we geïnteresseerden in vier maanden op tot pedagogisch professional, zodat ze vervolgens aan de slag kunnen gaan als gastouder. We love to empower women, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen te halen.

Onze kern

We zien onszelf als ambitieus, verantwoordelijk, eerlijk & with a little bit of sparkle ✨ We geloven in genieten van het leven: lekker sporten, drankjes met vrienden en heel belangrijk: rustmomentjes voor jezelf. Wij willen ouders & oppassers hiermee helpen, want we zien dat dit niet vanzelf gaat. Hiervoor gaan we elke dag vol energie en passie naar kantoor!

Hiernaast vinden wij het ook heel belangrijk om vrouwen te empoweren (er is geen passende vertaling) om te werken en daar plezier uit te halen, dit doen we door moeders te ontlasten met de zorg voor de kinderen en oppassers te helpen een serieuze carrière te maken van hun oppaswerk.

We hebben een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen en vrijheid.

team nanny nina
eigenaressen Jasmijn Lyla Kok bij dragons' den op NPO1
Bekend van Dragons' Den

Nouja, bekend, bekend… Het is niet dat we herkend worden op straat, maar in de familie zijn we wel een beetje de A-listers van het stel.

De pitch was super spannend en ging zeker niet zonder een berg stress. We hadden voorbereid met A3’tjes en deze op het laatste moment ingewisseld voor een foamboard, met aan weerszijden opgeplakte briefjes. We moesten het bord daardoor telkens draaien als de ander aan de beurt was met praten… 5 minuten voor de pitch kwamen we erachter dat we daar écht niet goed in zijn! Dikke stress hadden we daar.

In de aflevering hebben ze het gelukkig zo gemonteerd dat er een leuke bordendans is ontstaan. De wondere wereld van TV.

 

Bekijk hier onze pitch!

Onze kernwaarden

✨ We genuinely care
✨ Take responsibility and enjoy freedom
✨ Love to help people and surprise them
✨ Love learning new things
✨ Do more with less
✨ Think out of the box and prepare to disrupt
✨ Embrace and live change
✨ Be authentic 
✨ We do it together #teamwork
✨ Be determined and humble

marketing nanny nina manou en maybel verantwoordelijk voor de redirect
groep collegas nanny nina op een boot met helderblauwe lucht lachend

Vragen over ons team

Wat is jullie belangrijkste kernwaarde?

Wij vinden mooi dat we vrouwen helpen om te kunnen werken als ze dat willen. We empower women! Dit doen we enerzijds door de opvang van de kinderen goed te regelen, maar ook door onze oppassers de mogelijkheid te bieden om van het oppassen hun carrière te maken.

Hoe was het om mee te doen aan Dragons' Den?

Geweldig! We hebben er een geweldige mentor en inspirerend voorbeeld aan overgehouden. Shawn Harris heeft zoveel vertrouwen in ons en we leren elke dag van haar!

Hebben jullie zelf kinderen?

We hebben een mooie mix in ons team op kantoor, we hebben (soon to be) moeders, (oud) oppassers, vaders, ooms en tantes. We zijn in ieder geval allemaal heel erg gek op kinderen.

Wat is jullie droom?

Nou, het zou wel heel gaaf zijn om overal een oppas te kunnen boeken. Dus ook als je op vakantie bent in Spanje en je je kinderen achter wil laten bij een betrouwbare, lieve oppas.

Hoe is de sfeer op kantoor?

We vinden het super belangrijk dat iedereen vrijheid ervaart. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. We merken dat dit goed werkt en dat dit gewaardeerd wordt. Willen jullie wat foto’s zien?

twee collegas nanny nina werkend

collegas die werken bij nanny nina op kantoor wijzend naar een scherm

twee collegas nanny nina werkend aan bureau op nanny nina hoofdkantoor

Wie is de strengste, Jasmijn of Lyla?

Geen van beide! Streng doen we niet aan bij Nanny Nina, zó ongezellig!

Vertel eens iets meer over jullie werkuitjes!

Oke, nou we gaan bijvoorbeeld wel eens op de boot (zie foto)! Maar we hebben in 2021 ook een werkvakantie gehad, waarbij we in boomhutten sliepen. Dat was écht geweldig!

lyla popping champagne op de rand van het kanaal in haarlem

Meer veelgestelde vragen
logo van KLM
npo 1 logo
Rode kruis logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo

Nanny Nina blog

Pasgeboren baby ingewikkeld in een deken met een witmutje op
Toplijstje van een ietsie-pietsie-ander kraamcadeau

Knuffels, spuugdoekjes, tien rompers in maat 64, zes broeken in maat 80, nog meer knuffels, nog meer baby-slofjes. Eigenlijk is de vraag of je als aanstaande ouders zelf nog naar de grote baby-winkels moet…. na een stevige ronde kraamvisite met kraamcadeau’s kun je vaak alweer een half jaar vooruit. Meneer Beer, mevrouw Konijn, tante Panda,…

Kindje in een rood shirt op de grond samen met zijn vader in een blauw shirt kindje kijkt boos en heeft veel temperament
Opvoedadvies afgestemd op het temperament van jouw kindje

Heb jij een kleintje dat een erg sterke wil heeft en dan ook niet zomaar toe geeft? Die wellicht ook wel in één keer van 0 naar 100 kan gaan als het gaat om verdriet of boosheid? Of juist een kleintje dat de gehele dag content is en het prima vindt om zich een beetje…

team nanny nina afbeelding in boot
nanny nina team zit aan waterkant bij picknicktafel
groepje meiden nanny nina lacht naar de camera
nanny nina team zit aan waterkant bij picknicktafel