× Close
Vacature in

Linda (2 kinderen)

nannynina-vacancy
Linda (2 kinderen)

Linda

2 dagen per week

Dinsdag 09:00 - 14:00
Donderdag 06:00 - 13:00
* Kan je niet alle dagen?
Geen probleem, je mag gewoon reageren
Startdatum:
dinsdag 1 februari 2022
Kinderen:
sam (3 jaar), Elize (1 jaar)
Vereist voor deze vacature
Heeft ervaring met kinderen < 2 jaar (harde eis)
Heeft een rijbewijs
Heeft een eigen auto

hoi! wij zijn een gezellig gezin uit zoeterwoude, ouders Rob en Linda en kids Sam en Elize,Sam en Elize hebben nog 2 grote broers Menno en Koen ( 17 en 15 ) die wonen bij hun moeder in Zoeterwoude Dorp. Rob is elke dag om 6 uur de deur uit en ik Linda werk op bruiloften waardoor ik in het bruidsseizoen vaak op donderdag en vrijdag ( ook wel eens op 1 van de overige dagen) vroeg moet beginnen bij de bruid op locatie. Sam begint in februari 2022 op de basisschool en ik ben dus op zoek naar een gastouder die op die dagen vroeg kan starten bij ons, rond 6 a 7 uur ( of wellicht bereid is bij ons te overnachten in de logeerkamer) en vervolgens Sam naar school brengt en de ochtend verder voor Elize zorgt, ik ben wel altijd weer op tijd terug ( tussen 14 en 15) en soms ook eerder. zoals je merkt is het heel onregelmatig dus ik ben benieuwd of er iemand zin heeft om ons gezin te ondersteunen per februari 2022.
wanneer ik niet op een bruiloft werk heb ik een voorbereidingsdag waarop ik tussen 9 en 14 werk en dan ook uiteraard oppas zoek voor Elize,dit doe ik vaak op maandag of dinsdag en donderdag.
ik zoek iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel en een vroege vogel, ik mag absoluut niet te laat komen op mijn werk want ik verzorg het haar en make up van de bruid,start ik te laat dan loopt de hele bruiloftplanning in de soep.

€906 tot €2.329 per maand
Reageer
Registreer om als eerste te worden voorgesteld!
Al een account? Log dan in en reageer daarna. Je kan ook je gegevens hier achterlaten, wij zullen contact opnemen.