× Close
Nanny Nina

Vind leuk oppaswerk in Laren

Vind een gezin dat een oppas nodig heeft & ga oppassen!

Leuk oppaswerk in Laren vind je bij Nanny Nina!

Woon jij in Laren en ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan als oppas of gastouder bij een gezin thuis? Dat komt goed uit! Wij zijn namelijk op zoek naar een betrouwbare oppas! Bij ons kan je  gratis en voor niets inschrijven. Vervolgens gaan wij op zoek naar een oppasgezin dat een oppas nodig heeft. Maak kennis en start met de mooiste baan ter wereld.

  • Leuk oppaswerk bij jou in Laren
  • Kies zelf welke dagen je werkt
  • Bepaal zelf je uurtarief
  • Reageer ook op last minute oppasverzoekjes

Bekijk gezinnen bij jou in de buurt

logo van KLM
npo 1 logo
Rode kruis logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo
gastouder met donkere krullen knuffels oppaskindje buiten in de zon knuffelt kindje en de gastouder fluistert een geheimpje in het oor van het meisje van 6 jaar oud. De gastouder staat voor het kantoor van Nanny Nina en is ook op zoek naar leuk oppaswerk

Vragen van andere oppassers

Wat kan ik als uurtarief vragen als oppas?

Je mag zelf je uurtarief kiezen. In Nederland is het gemiddeld 8-12 euro per uur, maar dit is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Als je jouw account maakt geven wij je een advies voor je uurtarief. Dit geldt ook voor last minute verzoekjes.

Betaal ik als oppas aan Nanny Nina?

Nee, onze app is gratis en alles wat je verdient, gaat naar jou. Wij vragen de ouders via de app te betalen en zo verdienen wij weer:)

Ben ik verzekerd als ik aan het werk ben als oppas?

Je bent via Nanny Nina verzekerd als je via onze app betaald wordt. Breek je een vaas, raak je een huissleutel kwijt of is er in het ergste geval letselschade? Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt.

Is oppassen zwart werk?

Nee oppassen is gewoon wit werken, tenminste wel als je via onze app betaald wordt en je inkomsten opgeeft bij de inkomstenbelasting elk jaar.

Krijg je als oppas een contract?

Je werkt als oppas volgens de regeling Dienstverlening aan Huis. Dat is een soort loondienst light en hierbij mag je niet meer dan 3 dagen per week bij een gezin werken. Lees meer over deze regeling in onze blogs!

Kan ik mijn diploma halen als gastouder en van oppassen mijn carrière maken?

Ja! Je kan via de Nanny Nina Academy in 6 maanden je diploma halen en als pedagogisch professional of gastouder aan de slag. Je verdient dan vaak een stuk meer. Lees meer op de pagina van de Nanny Nina Academy

Hoe oud moet ik minimaal zijn om op te passen via Nanny Nina?

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om via ons als oppas aan de slag te gaan. Schrijf je wel vast in als je jonger bent, soms zoeken we mensen die helpen met flyers verspreiden!

Hoe doen jullie de oppas screening?

Je schrijft je in op via ons online platform. Vervolgens vragen wij elke oppas om minimaal 1 referentienummer en referentie van een gezin waar je eerder hebt gewerkt (als oppas of stage hebt gelopen met kinderen). Dit doen we omdat we echt op zoek zijn naar een betrouwbare oppas. Daar nemen wij contact mee op en als de referentie goed is, mag je op zoek naar een leuk gezin!

Is er een maximum aan het aantal kinderen waarop ik mag passen?

In principe is er geen maximum aan het aantal kinderen waar jij op mag passen. Er kunnen dus vriendjes of vriendinnetjes komen spelen of je kan bij een groot gezin oppassen. Als je gezin één, twee of drie kinderen heeft, verandert er niks aan het uurtarief, maar als er vier of meer dan vier kinderen in het gezin zijn, kan je wel een hoger uurtarief hanteren. Het is immers hard werken!

Meer veelgestelde vragen

Meld je aan en

Hoe werkt het?

1
children jumping
Maak gratis een profiel aan
En vul deze 100% in
2
woman arm up
Dit heb je

nodig
Een telefoonnummer van een referentie & je bankrekeningnummer
3
woman clicking
Bekijk openstaande verzoekjes
Vind een leuk gezin die een oppas nodig heeft!

4
woman checks box
Reageer direct
Op een leuk gezin bij jou in de buurt!
5
woman child holding hands
Maak kennis met de ouder(s)
It's a MATCH! Start met oppassen!
Ontdek de steden in Nederland
Travel Country Image
Amsterdam
gezinnen in Amsterdam zijn op zoek naar jou!
Travel Country Image
Rotterdam
gezinnen in Rotterdam zijn op zoek naar jou!
Travel Country Image
Utrecht
gezinnen in Utrecht zijn op zoek naar jou!
Travel Country Image
Groningen
gezinnen in Groningen zijn op zoek naar jou!
Travel Country Image
Breda
gezinnen in Breda zijn op zoek naar jou!
Travel Country Image
Haarlem
gezinnen in Haarlem zijn op zoek naar jou!

Over ons

veelgestelde vragen algemene voorwaarden privacy policy jasmijn en Lyla kok opricthers nanny nina kijken lachend in de camera tweeling.
Oppassen is toch het allermooiste werk dat er bestaat? Vinden wij wel!
Hi! Aangenaam, wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. Wij zijn in 2010 begonnen met onze oppasservice en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Wij vinden het geweldig om het ideale gezin te vinden voor onze gescreende, betrouwbare oppassers en zo voor een perfecte match te zorgen! Of je nou op zoek bent naar een vaste (bij)baan of dat je juist last minute oproepjes wil invullen, bij ons online platform ben je aan het juiste adres.
Lees meer over ons

Nanny Nina blog

Oppas of gastouder aan huis die met kinderen tekent
Verschillen tussen oppas, au pair, gastouder en nanny

Twijfel je tussen een oppas, au pair, gastouder of nanny? Of weet je nog niet zo goed wat de verschillen tussen deze vormen van kinderopvang zijn? Na het lezen van deze blog ben jij de verschillen master!

au pair verzekering au pair zit op haar hurken met lief kindje met capuchon ergens in een grote stad
Soorten kinderopvang – welke zijn er en welke vorm is het best voor jouw kind?

Zonder twijfel – jij wil het beste voor je kind. Tuurlijk! Maar je moet of wil ook graag werken en dan wil je dat je kleine op een fijne plek is waar goed voor hem wordt gezorgd! Waar kan hij allemaal terecht en welke soort opvang is het beste voor jouw kind? Wat kinderopvang is…