× Close
Vacature in

Noor (3 kinderen)

nannynina-vacancy
Noor (3 kinderen)

Noor

2 dagen per week

Dinsdag 07:30 - 18:30
Donderdag 07:30 - 18:30
* Kan je niet alle dagen?
Geen probleem, je mag gewoon reageren
Startdatum:
dinsdag 1 februari 2022
Kinderen:
Loren (5 jaar), Olivier (1 jaar), Krijn (1 jaar)
Vereist voor deze vacature
Heeft ervaring met kinderen < 2 jaar (harde eis)
Heeft bakfiets skills
Is bereid te koken en een wasje te doen

Wij hebben een meisje van 5 jaar oud en een tweeling (jongens) van 1,5 jaar. En zoeken een gastouder voor 2 dagen en 22 uren per week. In overleg op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. Grote voorkeur dinsdag en donderdag.

We zoeken iemand die echt onderdeel wil worden van het gezin. Die de kinderen stimuleert en uitdaagt en goed in kaart kan brengen wat de behoeftes zijn en hierop inspeelt. Ook vinden we het fijn als er gekookt is aan het einde van de dag en het huis weer netjes is. Kan jij als gastouder naast de zorg en de pedagogische uitdaging voor de kinderen ook logistiek meedenken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het oudste meisje is 5 jaar oud. Het is een lief, vrolijk, zorgzaam, slim en extrovert dametje. Ze is gevoelig en hoort dan ook alles! Het is een echt meisje meisje die heerlijk met haar poppen kan spelen en zeer zorgzaam is voor haar kleine broertjes. Het liefst loopt ze de hele dag op hakken door de kamer, met lippenstift op te dansen en te zingen, in haar microfoon. Ook houdt ze van buiten zijn en lekker klimmen, klauteren en vies worden. Ze zit op het montessorionderwijs waar wij bewust voor hebben gekozen. Ze is hier helemaal op haar plekje en gaat met plezier naar school.

De jongens zijn vrolijke dreumesjes die de wereld aan het ontdekken zijn. Lekker lopen en klimmen, klauteren. Het is een twee-eiige tweeling en ze zijn totaal verschillend. Het ene jongetje is groot en sterk, maar wat introverter, en kan zich goed zelfstandig kan vermaken met zijn bezem, bal of blokken. De ander is een extrovert mannetje dat veel interactie zoekt met anderen, samen boekjes lezen of zingen. Beide spelen en knuffelen ze graag met hun grote zus.

Ons ruime huis staat in Scheveningen en is van alle gemakken voorzien. We hebben een tuin met allerlei kinderspeelgoed waar ze zich heerlijk kunnen vermaken. Maar ook in de buurt is genoeg te doen. Met de elektrische bakfiets fiets je zo naar Madurodam, het Westbroekpark, of een van de vele speeltuinen in de buurt. Het strand is op 500 meter lopen, en de kinderboerderij en bibliotheek zijn ook om de hoek. Zowel met OV als met de auto is het gemakkelijk te bereiken. Gratis parkeren kan op 7 min lopen van het huis.

€1.423 tot €3.661 per maand
Reageer
Registreer om als eerste te worden voorgesteld!
Al een account? Log dan in en reageer daarna. Je kan ook je gegevens hier achterlaten, wij zullen contact opnemen.