× Close
Vacature in

Daniel (3 kinderen)

nannynina-vacancy
Daniel (3 kinderen)

Daniel

2 dagen per week

Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 11:45 - 18:00
* Kan je niet alle dagen?
Geen probleem, je mag gewoon reageren
Startdatum:
woensdag 19 januari 2022
Kinderen:
Fabian (8 jaar), Lucian (5 jaar), Amélie (3 jaar)
Vereist voor deze vacature
Is bereid te koken en een wasje te doen

Wij zijn een gezin van vijf. Vader Daniël, moeder Matilda, Zoon Fabian (7), zoon Lucian (4) en dochter Amélie (2). We hebben geen huisdieren.

De jongens zitten in groep 4 en groep 1 en ons meisje gaat 4 ochtenden naar de peuterspeelzaal. Wij zoeken een oppas voor 2 dagen in de week.

Onze voorkeur gaat uit naar oppas op de woensdag en donderdag. Op de woensdag start de dag in de ochtend op een tijdstip wat in overleg kan (tussen 8 en 10 uur). Je bent dan met onze dochter thuis. De jongens zijn uit om 12:15 en die halen jullie samen op. Soms gaat er iemand uit spelen of komt er een vriendje mee.

Op donderdag start de dag tussen 11:45 en 12:00 als je onze dochter ophaalt op de peuterspeelzaal. Daarna lunch je met haar en dan gaat zij een middagslaapje doen. In de tussentijd is het fijn als je bijvoorbeeld alvast kunt koken of een was kunt vouwen.
Om 14:45 zijn de jongens uit. Afhankelijk van of onze dochter dan al wakker is kun jij ze ophalen of brengen wij ze thuis (we werken in de buurt). De oudste brengen wij naar voetbal en dan kom hij rond 16:45 thuis.

Wij vinden het fijn als de oppas het niet erg vindt soms een boodschapje te halen, te koken of de was te vouwen. Maar de prioriteit blijft bij de kinderen. Leuke dingen ondernemen zijn ze dol op. Ze houden enorm van muziek, dansen, verkleden, kleuren, spelletjes spelen maar ook zeker soms tv kijken 😉

€808 tot €2.080 per maand
Reageer
Registreer om als eerste te worden voorgesteld!
Al een account? Log dan in en reageer daarna. Je kan ook je gegevens hier achterlaten, wij zullen contact opnemen.