× Close
Vacature in

Melissa (1 kind)

nannynina-vacancy
Melissa (1 kind)

Melissa

2 dagen per week

Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
* Kan je niet alle dagen?
Geen probleem, je mag gewoon reageren
Startdatum:
maandag 31 januari 2022
Kinderen:
Pleun (1 jaar)
Vereist voor deze vacature
Heeft ervaring met kinderen < 2 jaar (harde eis)

Hi Oppas! Samen met mijn vriend Bas en dochter Pleun van 10 maanden oud wonen wij in Amsterdam, vlakbij de Gaasperplas. Mijn vriend komt oorspronkelijk uit Dieren (Gelderland) en ik ben hier vlakbij opgegroeid. Opa en oma wonen gezellig dichtbij in Gein.

Als gezin vinden we het heerlijk om in de buurt te wandelen of te fietsen, zeker met mooi weer. Pleun vindt niets fijner dan buiten te zijn dus we zoeken iemand die ook lekker van wandelen houdt. Aangezien wij allebei fulltime werken zoeken wij een oppas voor 2 dagen in de week. Wij zijn vrij flexibel in welke dagen dit worden zolang het, maar niet de maandag is (mijn roostervrije dag ;)).

Pleun is een vrolijk meisje, dat eerst de kat uit de boom kijkt en momenteel nog een beetje eenkennig is. Maar wanneer ze zich eenmaal vertrouwd bij je voelt is ze een heel makkelijk kind. Overdag slapen gaat wel wat moeizaam, maar tijdens het wandelen haalt ze dit ruimschoots in. Ze kan inmiddels kruipen en vindt het heerlijk om het huis te ontdekken en daarnaast speelt ze graag met haar blokjes. Ook vindt ze het leuk als er gezongen wordt of wanneer je haar voorleest. Verder is ze een hele makkelijke eter, vooral brood en warm eten vindt ze heerlijk.

Klinkt dit verhaal jou positief in de oren dan maken we graag kennis met je. Wij delen liever geen foto’s online, maar staan zeker open voor een videogesprek!
Hartelijke groet, Melissa

€1.164 tot €2.995 per maand
Reageer
Registreer om als eerste te worden voorgesteld!
Al een account? Log dan in en reageer daarna. Je kan ook je gegevens hier achterlaten, wij zullen contact opnemen.