× Close
Vacature in

Bartje (1 kind)

nannynina-vacancy
Bartje (1 kind)

Bartje

2 dagen per week

Maandag 15:00 - 18:00
Donderdag 15:00 - 18:00
* Kan je niet alle dagen?
Geen probleem, je mag gewoon reageren
Startdatum:
maandag 10 januari 2022
Kinderen:
Anne (8 jaar)
Vereist voor deze vacature
Heeft een eigen auto
Is bereid te koken en een wasje te doen

Hi, wij zijn een moeder en dochter (Bartje 40 en Anne 7) die op zoek zijn naar een oppas aan huis zodat Anne wat minder naar de BSO kan. Het gaat om 1 of 2 middagen van 15:00-17:30/18:00 met de keus uit: Ma, Din, don (liefst ma en don). Anne even uit school halen en samen met haar leuke dingen doen en wat huiswerk maken, vriendjes en vriendinnetjes te spelen hebben, de hond uitlaten etc etc. Anne is vrolijk en enthousiast en houdt van creatieve dingen en buiten spelen. Daarnaast gaat het om wat kleine huishoudelijke zaken zoals afwasmachine uitruimen, eten voorbereiden (of koken) etc.
Anne heeft nog 2 halfzussen die helaas beiden sinds september niet meer 50% van de tijd bij ons zijn doordat hun moeder verhuist is naar Den Haag. Ze mist ze wel heel erg.
De vader van de meiden is 3,5 jaar geleden overleden en we doen het dus nu zonder hem. We zijn dan ook echt op zoek naar een lange termijn aanvulling op ons gezin: iemand die er echt bij hoort. Hopelijk wat flexibiliteit in de vakanties en bijvoorbeeld ook af en toe s avonds bereid is om op te passen. Ikzelf werk full time dus het is voor mij heel belangrijk dat Anne het fijn heeft na school.
We hebben een eigenwijze buiten kat die je niet veel ziet en een heel grote hond. Het is dus wel handig als je naast kinderen ook van huisdieren houdt.

€388 tot €998 per maand
Reageer
Registreer om als eerste te worden voorgesteld!
Al een account? Log dan in en reageer daarna. Je kan ook je gegevens hier achterlaten, wij zullen contact opnemen.