× Close
Vacature in

Wendy (3 kinderen)

nannynina-vacancy
Wendy (3 kinderen)

Wendy

2 dagen per week

Dinsdag 14:00 - 18:00
Woensdag 12:00 - 18:00
* Kan je niet alle dagen?
Geen probleem, je mag gewoon reageren
Startdatum:
dinsdag 2 november 2021
Kinderen:
Lena van Laake (6 jaar), Floor van Laake (4 jaar), Thomas van Laake (4 jaar)
Vereist voor deze vacature
Heeft bakfiets skills
Is bereid te koken en een wasje te doen

Hallo, wij zijn Wendy, Luuk, Lena, Thomas en Floor. We wonen in Utrecht in de wijk Nieuw Engeland. Lena wordt in november zes jaar en Thomas en Floor worden een dag na Lena’s verjaardag vier jaar. We zoeken een lieve, actieve en zorgzame nanny – gastouder aan huis voor woensdag van 12:30 – 18:00 uur, eventueel in combinatie met de dinsdagmiddag 14:00 – 18:00 uur. Hele werkdagen tijdens schoolvakantieweken. Er is in overleg veel mogelijk.

Even voorstellen Luuk (39) werkt in Amsterdam als natuurkundig onderzoeker en Wendy (40) heeft een eigen filmbedrijf. We zijn graag buiten en gaan graag met de kinderen op pad naar vrienden, een (binnen)speeltuin, de bibliotheek, musea of een voorstelling. Ook vinden we het leuk om te kamperen. Lena gaat graag naar school. Zij is creatief, zorgzaam en mondig. Ze vindt het leuk om boeken te lezen, te knutselen en om buiten te spelen. Thomas houdt het meest van lezen en koken, en Floor vindt fietsen en dansen erg leuk. Ze houden allemaal erg van zwemmen. We beschikken over een ruime woonkamer met allerlei speelgoed. Ook is er een binnentuin aanwezig die afgesloten is. Hier kunnen ze fijn rondlopen en fietsen.

Van een gastouder aan huis, nanny, verwachten we dat zij het ook leuk vindt om kleine uitstapjes te maken. Vlakbij ons huis is een grote speeltuin, maar op de bakfiets is een uitstapje naar Molen de Ster, de Cereolfabriek of Speeltuin Bankaplein ook goed te doen. Daarnaast is rustig thuis zijn ook belangrijk, een boekje lezen, knutselen of koekjes bakken. We zullen je regelmatig vragen om te koken en vooral Thomas vindt het erg leuk om hierbij te helpen.

Initiatief in al deze dingen (uitstapjes, bepaalde spelletjes of knutselspullen aangeven die leuk zijn) wordt zeer gewaardeerd. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je van nature graag voor kinderen zorgt!

€776 tot €1.996 per maand
Reageer
Registreer om als eerste te worden voorgesteld!
Al een account? Log dan in en reageer daarna. Je kan ook je gegevens hier achterlaten, wij zullen contact opnemen.