Oppas Gracia

Gracia (21)

Super betrouwbaar

Oppas in Vleuten
€ 10 | € 10
Meet Gracia Hi, ik ben Gracia. Ben 21 jaar oud en pas al 6 jaar op. Ik heb Mediamanagement en Marketing gestudeerd en studeer momenteel Communicatie & Journalistiek. Ik hou er van om met kinderen bezig te zijn!

Door een onregelmatig rooster, pas ik niet op standaard dagen op. Ik hou er van om leuke dingen met kinderen te doen, denk aan knutselen, bakken, naar de speeltuin ect. Ik woon samen in Vleuten en ontvang vaak de oppaskinderen bij mij thuis. Ik haal graag kindjes van school, ben in het bezit van een rijbewijs en auto.

Ik hou er van om met kinderen bezig te zijn, zoals; kleuren, buiten spelen, koekjes bakken ect. Ook ben ik in bezit van mijn rijbewijs en vind ik het leuk om de kinderen van school op te halen of naar sport te brengen! Voor eventuele vragen, stuur gerust een berichtje. Groetjes, Gracia

Door een onregelmatig rooster, pas ik niet op standaard dagen op. Ik hou er van om leuke dingen met kinderen te doen, denk aan knutselen, bakken, naar de speeltuin ect. Ik woon samen in Vleuten en ontvang vaak de oppaskinderen bij mij thuis. Ik haal graag kindjes van school, ben in het bezit van een rijbewijs en auto. Hi, ik ben Gracia van Maarschalkerweerd. Ben 21 jaar oud en pas al 6 jaar op. Ik heb Mediamanagement en Marketing gestudeerd en studeer momenteel Communicatie & Journalistiek. Ik hou er van om met kinderen bezig te zijn, zoals; kleuren, buiten spelen, koekjes bakken ect. Ook ben ik in bezit van mijn rijbewijs en vind ik het leuk om de kinderen van school op te halen of naar sport te brengen! Voor eventuele vragen, stuur gerust een berichtje. Groetjes, Gracia

Ervaring Gracia heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Gracia heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Communicatie

Ervaring met babies

Nederlands

Rijbewijs, auto

Andere ouders over Gracia

4 reviews

Floris-Jan review on babysitter

Fam. Floris-Jan

2 kinderen

Amsterdam

Gracia is een fijne oppas en flexibel. Kinderen zijn altijd vrolijk als ze weer komt! Aanrader voor iedereen
Mercedes review on babysitter

Fam. Mercedes

2 kinderen

Utrecht

Gracia is een enthousiaste oppas, die actief met de kinderen bezig is. De kinderen vragen regelmatig naar wanneer ze haar weer zien.
van Gelder review on babysitter

Fam. van Gelder

2 kinderen

Vleuten

Gracia is betrouwbaar en reageert snel. Dochter vroeg gelijk of ze nog eens kwam; goed teken dus!
halewyn review on babysitter

Fam. halewyn

2 kinderen

Vleuten

super fijne oppas