× Close

(24)

Voorleesster

Praktische informatie
Dagtarief: €11
Nachttarief: €7
Meet
Ik ben Moniek, 23 jaar en wonend in Schiedam. Ik pas al heel wat jaren op, ik begon op mijn dertiende ongeveer. Ik gaf training bij een sportclub en ouders van kinderen die ik begeleidde begonnen mij ook als oppas te vragen, tot mijn genoegen! Ik werk graag met kinderen, vandaar dat ik nu ook de academische Pabo doe. Ik volg deze studie aan de Hogeschool en Erasmus Universiteit Rotterdam. Buiten mijn studie ga ik graag naar musea, lees ik graag en vind vakantie naar mooie plekken ook altijd fijn. Ik ben ook teamlid van een team dat van plan is om in 2020 de RopaRun te gaan lopen, dus ook dat is iets wat me op het moment bezig houdt! Bij vragen ben ik altijd bereikbaar. Groeten, Moniek

Andere ouders over

3 Reviews
Moniek is een lieve goede oppas, ze is ondernemend, haalt de kinderen ook van school op en houdt van spelletjes.
Boere 3 kinderen Rotterdam
Moniek is een lieve verantwoordelijke oppas. Ze besteedt veel aamdacht aan de kinderen en speelt met ze. De kinderen zijn dol op haar.
van Wifferen 3 kinderen Rotterdam
Moniek heeft geregeld bij ons opgepast. Daarbij ging het vaak over de avond. Eerst speelde de vaak nog even met de kinderen: Een bordspelletje of ging ze nog even met ze naar de dierenweide. Daarna bracht ze de kinderen naar bed en werd er nog even een verhaaltje gelezen. De kinderen vonden het altijd erg leuk met Moniek en mijn man en ik vinden Moniek een uitstekende oppasser.
van Rossem Nieuwerkerk aan den IJssel