× Close

(21)

Super betrouwbaar

Praktische informatie
Dagtarief: €10
Nachttarief: €6
Meet
Hoi ouders! mijn naam is jesslyn ik ben 21 jaar en ik ga dit jaar beginnen aan mijn opleiding HBO Verpleegkundige. ik ben heel behulpzaam, ik ben dol op kinderen en ik zoek een bijbaan naast mijn studie in het weekend en in de avonden. mijn ooms en tantes vragen mij altijd om op te passen op me neefjes en nichtjes en dat doe ik altijd met plezier. ik zorg er voor dat ze een leuke tijd hebben en altijd blij worden als ze weten dat ze naar mij komen of ik bij hun oppas. En nu dat ik een bij baan zoek dacht ik waarom doe ik niet iets met oppassen !

Andere ouders over

2 Reviews
Echt een kindervriend... Kinderen zijn ook gek op haar... Heeft geduld, is lief en corrigeert kinderen op een leuke spelende wijze ... Waardoor kinderen ook goed naar haar luisteren
sandra 2 kinderen Rotterdam
Jesslyn is een hele leuke jonge dame. Je kan gelijk aan haar merken dat ze gek is op kinderen. De kinderen zijn dol op haar en zien Jesslyn graag komen. Ze is erg zorgzaam en speelt heel leuk met kinderen. Maar als het nodig is kan ze heel goed de grenzen duidelijk maken. En als je kinderen dol zijn op dansen dan heb je aan Jesslyn zeker een goede oppas. Een topper is ze.
Helineth 5 kinderen Schiedam