Oppas Letisha

Letisha (20)

Dansen en zingen!

Oppas in Rotterdam
€ 9 | € 11
Meet Letisha Beste ouders, Mijn naam is Letisha. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Rotterdam- Lombardijen. Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde gaan werken en het kostte mij dan ook geen moeite om een studiekeuze te maken na de middelbare school, als onderwijsassistent. Als onderwijsassistent begeleid ik kinderen met verschillende leer problemen. Ik vind het ontzettend leuk om mijzelf te omgeven met kinderen en krijg hier dan ook veel energie van. Ik beschrijf mijzelf als sociaal, enthousiast en geduldig. Ik heb een sterke verantwoordelijkdelijkheidsgevoel. Als ouder moet u het kind met een gerust hart kunnen achter laten. Letisha .

Ervaring Letisha heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Letisha heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Onderwijsassistent

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Andere ouders over Letisha

3 reviews

M review on babysitter

Fam. M

2 kinderen

Rotterdam

Spontaan, maakte meteen de connectie met de kinderen. Het klikte meteen. Ze kon ad-hoc invallen en dat is ons goed bevallen.
Aroma-Fankam Mbillé review on babysitter

Fam. Aroma-Fankam Mbillé

2 kinderen

Barendrecht

Wij zijn erg tevreden over Letisha en zouden haar zeker aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare oppas. Ze heeft ervaring met baby's en is erg prettig in de omgang. De kinderen zijn gek op haar en zouden graag willen dat zij vaker komt oppassen.
van Rossem review on babysitter

Fam. van Rossem

Nieuwerkerk aan den IJssel

Letisha heeft op onze kinderen gepast en doet dat af en toe nog steeds. Zij kan goed met kinderen opschieten en creëert zeer snel een vertrouwensband met hen op. Verder is zij zeer spontaan, betrouwbaar en altijd netjes op tijd. Ik zou haar zeker aanbevelen bij u!