× Close

(18)

Kan met dieren praten

Praktische informatie
Dagtarief: €8
Nachttarief: €8
Meet
haii, Mijn naam is Manouk. Creatief bezig zijn is mijn hobby, ik vindt tekenen en knutselwerkjes maken echt fantastisch om te doen. Daarnaast speel ik ook nog redelijk goed ukelele en ben ik gitaar aan het leren spelen. Ik vindt eigenlijk alles leuk om te doen. Ik heb op voetbal en turnen gezeten. Ook zat ik 6 jaar lang op korfbal maar ben ik daar dit jaar mee gestopt vanwege school. Als laatste heb ik dit jaar mijn havo diploma gehaald, en ik doe de opleiding PABO (schooljuf).

Andere ouders over

3 Reviews
Excellent babysitter my son enjoy playing with her I recommend her she is very very kind with kids.
DGHAIES 1 kinderen Oegstgeest
Toen wij woensdag avond hoorden dat onze reguliere oppas op donderdag zie was, meldde Anouk zich. Ze ging meteen erg leuk met onze drie kinderen (5 jaar, 3 jaar en 5 maanden) om. Daarnaast maakte ze zelfs af en toe wat schoon!
De Rooij 3 kinderen Oegstgeest
Manouk is mijn nichtje en heeft meerdere keren op mijn zoontje gepast. Ze doet het hartstikke goed en je merkt dat eigenlijk "bijna" alle kleine kinderen met haar weglopen. Met mijn zoontje heeft ze altijd al een goede klik gehad en dat scheelt natuurlijk al veel. Ik zie dat ze veel geduld heeft met kinderen en er ook plezier in heeft.
Reinder