reviews

Live reviews over onze oppassers

Familie van Leeuwaarde

5 kinderen ( 1, 1, 4, 6, 7 jaar)

Oppas Karungi

Karungi heeft voor de eerste keer op onze 5 kinderen gepast. De kinderen hadden bij binnenkomst gelijk een klik met haar. Ondanks dat ze alleen Engels spreekt is dat absoluut geen probleem geweest. Leuke lieve rustige oppas.

's-Gravenhage

27 november 2019

Familie Scholten

3 kinderen ( 3, 4, 6 jaar)

Oppas Noëlle-Bo

Noëlle is onze rots in de branding! En de kindjes zijn dolblij als ze er is... wij laten onze kindjes met een gerust hart bij Noëlle.

Schiedam

27 november 2019

Familie Jansen Toering

3 kinderen ( 4, 9, 11 jaar)

Oppas Linda

Linda is een heel ervaren dame. Ze is prettig in de omgang met zowel ouders als de kinderen. Ze is rustig, dol op spelletjes en lezen. Wij hebben alle vertrouwen in Linda!

Voorhout

26 november 2019

Familie Jansen Toering

3 kinderen ( 4, 9, 11 jaar)

Oppas Annienke

Super lieve en rustige oppas. Ook tijdens een bruiloft weet ze het goed te organiseren met de kids. Annienke is een betrouwbare oppas die we graag aan onze kinderen toevertrouwen.

Voorhout

26 november 2019

Familie achterhuis

Oppas Irma

super goede oppas, ook snel geregeld! op tijd en de kleine voelde zich gelijk op zijn gemak! wij gaan haar zeker vaker boeken!

oldenzaalsestraat

25 november 2019

Familie Dresscher

2 kinderen ( 7, 9 jaar)

Oppas Dineke

Dineke heeft onze kinderen van school gehaald en deelt onze ideeën over opvoeden. Dat voelt voor ons dus heel fijn! Ze speelt met de kinderen waardoor iedereen leuk bezig is.

's-Gravenhage

25 november 2019

Familie Kolber

2 kinderen ( 1, 6 jaar)

Oppas Samira

We had a great experience with Samira. My girls were very happy. This was the first time for my second baby (9months old) and she did great as well. I recommande Samira for sure. Cheers.

Oegstgeest

16 november 2019

Familie Iliohan

1 kind (8 jaar)

Oppas Sophie

Sophie was een fijne oppas. Onze dochter was erg enthousiast over haar. Heldere communicatie vooraf aan de afspraak en ook af en toe een berichtje tijdens het oppassen.

Pijnacker

14 november 2019

Familie Tan

1 kind (10 jaar)

Oppas Fleur

Kinderen voelden zich snel op hun gemak bij deze oppas, was netjes op tijd en prettig in de omgang

Oegstgeest

24 oktober 2019

Familie de Bruin

Oppas Cheyenne

Cheyenne hebben wij ervaren als een hele fijne oppas. Ze is heel geduldig en wanneer nodig ook rechtvaardig. Wij konden overduidelijk aan de kinderen zien als zij haar binnen zagen komen. Onze kinderen vonden het altijd een feestje als Cheyenne er wa...

Zeist

24 oktober 2019

Familie de Bruin

Oppas Anna

Anna heeft een heel schooljaar bij ons gewerkt als oppas. Ze houdt heel erg van spelletjes spelen en de kinderen te vermaken. Anna wil ik aanbevelen omdat zij veel ervaring heeft met kinderen en omdat zij een heel ontspannen houding heeft.

Zeist

24 oktober 2019

Familie de Bruin

Oppas Sanne

Sanne is een hele lieve en zorgzame oppas. Onze twee meiden vonden het altijd super leuk als Sanne kwam oppassen. Wanneer wij thuis kwamen was het huis altijd netjes achtergelaten.

Zeist

24 oktober 2019

Familie van Zwam

3 kinderen ( 3, 5, 8 jaar)

Oppas Bregje

Bregje vroeg bij binnenkomst gelijk goed door naar de gewoontes van onze 3 meiden, fijn! Hele rustige en lieve oppas!

Delft

24 oktober 2019

Familie de Bruin

Oppas Jasmine

Jasmine is heel geduldig met kinderen. Zij heeft altijd leuke ideeën om samen met de kinderen te doen. Wij gaan zonder zorgen de deur uit dankzij Jasmine!

Zeist

24 oktober 2019

Familie Nijst

Oppas Ouafa

Vanaf het moment dat we haar ontmoette was het gevoel al goed. Dat ze daarbij een studie afrondde, ervaring had en enorm enthousiast is om te beginnen wisten wij dat Ouafa onze oppas zou worden.

Amsterdam

24 oktober 2019