reviews

Live reviews over onze oppassers

Review Tessavel in Nieuw-Vennep
Familie Spanjers
2 kids (1, 3 jaar)

Oppas Tessavel

Tess is een super leuke en lieve oppas. Ze is enthousiast, betrokken en bedenkt leuke dingen om met de kinderen te doen. Ze zijn dol op haar!

Nieuw-Vennep

20 februari 2021

Review Lisette in 's-Gravenhage
Familie Bukarowicz
2 kids (3, 6 jaar)

Oppas Lisette

Lisette is vrolijke en betrouwbare oppas. Mijn dochter vond haar gezellig. Ik kan Lisette zeker aanbevelen!

's-Gravenhage

17 februari 2021

Review Rachèl in Berkel en Rodenrijs
Familie Brugman
1 kids (6 jaar)

Oppas Rachèl

Rachèl is een vriendelijke en sociale meid. Mijn dochter heeft zich prima vermaakt met Rachèl.

Berkel en Rodenrijs

16 februari 2021

Review Regina in Delft
Familie Toussaint
3 kids (2, 4, 6 jaar)

Oppas Regina

Very nice with kids, wonderful experience!

Delft

16 februari 2021

Review Catherine in Amsterdam
Familie Valls
1 kids (1 jaar)

Oppas Catherine

Our experience with Catherine was good. She arrived on time and wore a face mask throughout

Amsterdam

13 februari 2021

Review Juliette in Bilthoven
Familie van Zomeren
3 kids (5, 7, 9 jaar)

Oppas Juliette

Juliette is spontaan en gezellig. Het klikte meteen met de kinderen. Ze deden leuk spelletjes en hebben heerlijk buiten gespeeld in de sneeuw. Ze hebben een mooie sneeuwpop gemaakt. De kinderen vonden het jammer toen ze weer weg ging en vroegen metee...

Bilthoven

13 februari 2021

Review Lisa in 's-Gravenhage
Familie Bukarowicz
2 kids (3, 6 jaar)

Oppas Lisa

Lisa is leuke oppas. Zij was de hele tijd betrokken en mijn dochtertje vond spelen met haar geweldig!

's-Gravenhage

12 februari 2021

Review Nina May in 's-Gravenhage
Familie Pretty
2 kids (4, 10 jaar)

Oppas Nina May

Mina is kind, thoughtful and reliable - she’s great with both my children

's-Gravenhage

12 februari 2021

Review Loe in Amsterdam
Familie King
1 kids (2 jaar)

Oppas Loe

Loe is an absolute natural with JL! She is kind, fun, good at communicating, flexible and understanding. She’s the best!

Amsterdam

12 februari 2021

Review Loe in Amsterdam
Familie King
1 kids (2 jaar)

Oppas Loe

Loe is an absolute natural with JL! She is kind, fun, good at communicating, flexible and understanding. She’s the best!

Amsterdam

12 februari 2021

Review Nada in Almere
Familie El faouzi el messaoudi
1 kids (2 jaar)

Oppas Nada

Lieve Nada, Dankjewel dat jij op mij hebt gepast de afgelopen 3 weken. Ik heb het heel leuk met je gehad! Je kwam in de ochtend binnen, ging mij opfrissen, omkleden, en gaf mij een tussendoortje. Daarna gingen wij met elkaar naar buiten om lekker te...

Almere

12 februari 2021

Review Reem in Haarlem
Familie Hoorn
1 kids (2 jaar)

Oppas Reem

Reem heeft op onze dochter van 1,5 gepast. Reem is super leuk met onze kleine en toont veel initiatief. Reem is betrouwbaar en super lief. Zou haar iedereen aanraden!

Haarlem

12 februari 2021

Review Sanne in Beverwijk
Familie de Wildt
3 kids (2, 5, 7 jaar)

Oppas Sanne

Sanne is al ruim 5 jaar onze oppas aan huis. Sanne is alles wat je zoekt in een oppas. Enorm blij met haar! Aan Sanne kun je zelfs een gezin met 3 jonge kids overlaten. Ze heeft een grote verantwoording en de kinderen luisteren goed naar haar.

Beverwijk

12 februari 2021

Review Vivian in Beverwijk
Familie de Wildt
3 kids (2, 5, 7 jaar)

Oppas Vivian

Wat heeft ze er een feest van gemaakt met onze dochter. Heerlijk samen zitten knutselen. Een fijne, lieve en betrouwbare oppas is Vivian

Beverwijk

12 februari 2021

Review Esmiralda in Schiedam
Familie Deegeling
2 kids (4, 7 jaar)

Oppas Esmiralda

Esmiralda heeft op onze 2 kinderen gepast. Je merkt direct aan haar dat ze ervaring heeft met kinderen en de juiste mix weet te vinden tussen plezier hebben en discipline. Een aanrader!

Schiedam

11 februari 2021