reviews

Live reviews over onze oppassers

Review Katie in Delft
Familie Pereira
3 kids (6, 6, 9 jaar)

Oppas Katie

Katie is lovely ! My 3 energetic kids enjoyed the 2 full days in her care, which included craft activities, imaginative play and walks to the Delftse Hout and local parks. Katie projects a calm sense of responsibility which is the perfect attitude fo...

Delft

28 februari 2021

Review Ellemijn in Beverwijk
Familie de Wildt
3 kids (2, 5, 7 jaar)

Oppas Ellemijn

Ellemijn is gek op kinderen en vindt spelen/ kleuren oid met kinderen écht leuk. Ze is verantwoordelijk en geeft duidelijk grenzen aan. Ellemijn past nu al zo’n 6 jaar met enige regelmaat op. Ik kan haar met een gerust hart achterlaten met 3 kleine k...

Beverwijk

26 februari 2021

Review Meike in Delft
Familie Gill
1 kids (2 jaar)

Oppas Meike

Meike arrived on time and happily played with our 19 month old in the playground and in our home.

Delft

25 februari 2021

Review Naomi in Leusden
Familie Quak-Langeslag
2 kids (4, 5 jaar)

Oppas Naomi

Naomi is nu 2 keer bij ons geweest. Hele fijne oppas! Rustig en super vriendelijk voor de kindjes! Ella is weg van d'r!

Leusden

25 februari 2021

Review Hasna Maria in Aalsmeer
Familie Zhang
3 kids (6, 8, 9 jaar)

Oppas Hasna Maria

My kids love her. Hasna is also very good with helping my kids with homework. She’s caring and reliable. Always on time and can handle 3 kids at one time!

Aalsmeer

24 februari 2021

Review Mila in 's-Gravenhage
Familie Heesbeen-Sastrokarijo
1 kids (8 jaar)

Oppas Mila

Mila was erg flexibel en heel leuk met de kids, super relaxed en rustig! Heel fijn dat ze er was, we zullen haar vaker boeken. Lekker samen cupcakes gebakken.

's-Gravenhage

23 februari 2021

Review Louise in Amersfoort
Familie Wernsen
1 kids (5 jaar)

Oppas Louise

Erg leuke en lieve oppas! Kan goed overweg met verschillende leeftijden en ook nog met drie kleintjes (van 5, 2 en 8 mnd) tegelijk. Kinderen vinden het erg leuk met haar en waren meteen op hun gemak.

Amersfoort

23 februari 2021

Review Sophie in Castricum
Familie Kroesen-Dusseljee
2 kids (2, 5 jaar)

Oppas Sophie

Sophie is een hele fijne oppas. Betrokken en erg verantwoordelijk voor haar leeftijd. Een oppas die met onze dochter naar buiten gaat, maar ook binnen kan knutselen/spelletjes doen. Bij ons de eerste keuze!

Castricum

22 februari 2021

Review Anna in Berkel en Rodenrijs
Familie Brugman
1 kids (6 jaar)

Oppas Anna

Anna is een vriendelijke, rustige en betrouwbare oppas. Mijn dochter was op haar gemak bij Anna en heeft een leuke tijd gehad.

Berkel en Rodenrijs

22 februari 2021

Review Elyne in Berkel en Rodenrijs
Familie Brugman
1 kids (6 jaar)

Oppas Elyne

Elyne is een gezellige, vriendelijke en betrouwbare oppas. Mijn dochter heeft het erg naar haar zin gehad met Elyne en voelde zich op haar gemak.

Berkel en Rodenrijs

22 februari 2021

Review Patricia in 's-Gravenhage
Familie Bukarowicz
2 kids (3, 6 jaar)

Oppas Patricia

Patricia is een warm en open persoon. Ze maakte onmiddellijk contact met mijn dochter. mijn dochter was erg enthousiast en wenst dat Patricia snel terugkomt.

's-Gravenhage

22 februari 2021

Review Floor in Delft
Familie Schouten- de Graauw
2 kids (1, 3 jaar)

Oppas Floor

Spontaan, flexibel en meteen een goeie klik met de kids.

Delft

22 februari 2021

Review Semina in Almere
Familie Gupta
1 kids (3 jaar)

Oppas Semina

Semina was really nice with my kid. She entertained her with lot of activities and played with her. That was a nice day spent

Almere

20 februari 2021

Review Loubna in Huizen
Familie Sanger
1 kids (4 jaar)

Oppas Loubna

Loubna, is a very nice girl, calm, discreet and very mature. She showed initiative and proactivity. My daughter liked her. For sure we will book her again.

Huizen

20 februari 2021

Review Romina in Delft
Familie Hoekstra
1 kids (2 jaar)

Oppas Romina

Romina is een hele lieve en enthousiaste oppas. Onze dochter vond het erg gezellig en heeft het dagen later nog steeds over 'Mina..' :-)

Delft

20 februari 2021