reviews

Live reviews over onze oppassers

Familie Kok

Oppas Hasse

Alles ging goed wat ons betreft. Hasse ging goed met Kyra om en had weinig instructie nodig. Heel fijn, wij zijn tevreden

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Yasmina

Yasmina is geweldig met onze zoontjes. We gaan met een gerust hart weg, en een bordje eten maken of flesjes geven is geen probleem. We boffen echt met haar, ontzettend fijn omdat het de eerste keer was dat we een oppas probeerden! Groet, Melina

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Anouk

Joran (9) zegt: Ik vond het erg leuk en gezellig met Anouk en zou het leuk vinden als ze nog eens komt oppassen! Wij als ouders zijn ook zeer tevreden over Anouk, was op tijd, afspraken goed nagekomen en goede eerste ervaring. Makkelijk in het contac...

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Brigitte

Brigitte heeft inmiddels twee keer op onze kinderen gepast en we zijn zeer tevreden. Toen ze tijdens het slapen even wakker werden heeft ze goed en liefdevol gehandeld. We zullen haar zeker vaker boeken!

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Zora

Zora is een super lieve meid die heel goed weet hoe ze met kinderen om moet gaan. Ik ging met een gerust hart de deur uit en de kinderen voelde zich snel op hun gemak bij haar! Zora is echt een aanwinst voor Oppas Madelief!!!

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Julia

Aardige en slimme dame die zelfverzekerd en vertrouwd overkomt. Met een gerust hart de kids aan haar zorg over gelaten en lekker gefeest!

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Isabel

Leuke spontane meid. Erg lief naar de kindjes en zij zijn dan ook altijd blij als ze weer komt! Evenals wij, want we weten dat ze in goede handen zijn :)

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Shirley

Mijn kinderen hebben een hele leuke avond gehad, ze hebben lekker gegeten en leuke dingen gedaan.

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Natasja

Willemijn is een heel betrouwbare oppas, op tijd, goed in communicatie en de kinderen vinden het leuk als ze er is.

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Iris

Jip has twice babysat our 14-month-old daughter Amy, and we are very happy with her. She is patient (even when the child is crying), finds way to entertain Amy and make her giggle, draws and reads to her, etc. We will invite Jip regularly and would r...

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Preetika

Clara is netjes en vriendelijk. Onze dochters zijn dol op haar.

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Mark

Marion is netjes en vriendelijk, stipt op tijd en flexibel. We zien haar graag een volgende keer terug!

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Emma

Dayenne heeft het erg naar haar zin gehad met Emma! Lieve rustige meid. Zeker een oppas om vaker te boeken Groetjes, Danny, Daisy en Dayenne

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Ninke

Hele fijne oppas. Betrouwbaar, op tijd en flexibel!

Haarlem

24 oktober 2019

Familie Kok

Oppas Romee

Mijn kinderen zijn weg van Romee! Ze houdt ervan om een beetje gek te doen en lekker met de kinderen buiten te zijn; sporten en speeltuin. Ze mag veel vaker komen van onze kinderen!

Haarlem

24 oktober 2019