reviews

Live reviews over onze oppassers

Review Joni in Delft
Familie Robers-Keijzer
4 kids (1, 4, 11, 13 jaar)

Oppas Joni

Joni is een super spontane dame! De kinderen waren gelijk ontspannen bij haar. Ook was ze ruim op tijd en flexibel. Je kunt merken dat ze gewend is om met kinderen om te gaan.

Delft

16 september 2020

Review Joni in Delft
Familie Toussaint
3 kids (1, 3, 5 jaar)

Oppas Joni

Joni is, according to my daughter, the best babysitter ever! We couldn’t be happier with our experience- Joni is positive, great with kids, and even helped tidy up.

Delft

16 september 2020

Review Vera in Delft
Familie Koelemij
2 kids (3, 7 jaar)

Oppas Vera

Hele fijne betrouwbare oppas voor ons zoontje van 2. Hij was meteen op zijn gemak bij haar en heeft een topdag gehad. Alles was perfect geregeld. We zouden haar zeker vaker vragen om op te passen.

Delft

16 september 2020

Review Hanae in Amsterdam
Familie van der Spek
2 kids (1, 3 jaar)

Oppas Hanae

Hanae is een super oppas! Heel lief ervaren en onze kinderen van 8 maanden en 3 jaar zijn gek op haar. Ze voelt goed aan want onze kindjes nodig hebben, wij raden haar van harte aan! Thomas en Nadia

Amsterdam

13 september 2020

Review Hannah in Haarlem
Familie Van der Veldt
2 kids (5, 9 jaar)

Oppas Hannah

Hannah is 1 keer bij ons geweest en de kinderen waren erg blij. Ze hadden gezellige dingen gedaan en Hannah stuurde ons, de ouders ook een appje tussendoor net een leuke foto erbij. Hartstikke fijn!

Haarlem

13 september 2020

Review Sanneke in Delft
Familie Pohu
2 kids (7, 10 jaar)

Oppas Sanneke

Sanneke was op tijd, makkelijk te communiceer heel vriendelijk met kinderen ! Gewoon top !!

Delft

12 september 2020

Review Sofie in Amsterdam
Familie Metselaars
3 kids (0, 7, 9 jaar)

Oppas Sofie

Sofie is een lieve oppas! Kan goed overweg met alle leeftijden en de kinderen vonden het super fijn met haar. Leuke spontane meid

Amsterdam

12 september 2020

Review Elly in 's-Gravenhage
Familie Keil
1 kids (1 jaar)

Oppas Elly

Elly was our fulltime nanny for a period of six months. Our baby son loved her to bits. She can be highly recommended!

's-Gravenhage

11 september 2020

Review Elsa in Delft
Familie Koelemij
2 kids (3, 7 jaar)

Oppas Elsa

Lieve oppas voor mijn zoontje. Hij was snel op zijn gemak bij haar.

Delft

09 september 2020

Review Salwa in Amsterdam
Familie Garcia De Weert
1 kids (2 jaar)

Oppas Salwa

She was great, fast and did our daughter sleep so fast and quick that was incredible. Thank you Salwa!!! :)

Amsterdam

09 september 2020

Review Iris in Leiden
Familie Pronk-Bade
1 kids (1 jaar)

Oppas Iris

Wij hadden met spoed een oppas nodig voor ons zoontje van 1,5 die niet lekker was. Iris had vanaf het moment dat ze over de drempel stapte goed contact met hem. Ze nam hem meteen, probleemloos onder haar hoede zodat wij onze handen vrij hadden. Mijn...

Leiden

09 september 2020

Review Fleur in Pijnacker
Familie van Breukelen
3 kids (0, 3, 5 jaar)

Oppas Fleur

Onverwacht de hele dag oppas nodig voor onze jongste 2. FLeur kon de hele dag blijven en had aan weinig instructies genoeg. Onze zoon van 3 was erg enthousiast. De jongste kan nog niet praten, maar was duidelijk tevreden. En wij ook!

Pijnacker

08 september 2020

Review Sandra in Utrecht
Familie Brancatisano
2 kids (3, 11 jaar)

Oppas Sandra

Meteen de juiste click met onze dochters weten te maken!

Utrecht

08 september 2020

Review Efé in Utrecht
Familie OBrien
2 kids (0, 3 jaar)

Oppas Efé

Efe has watched out 6 month old and 2 year old and is really wonderful with them. She is always on time, very trustworthy, friendly and kind.

Utrecht

08 september 2020

Review Daisy in Amsterdam
Familie Chronis
3 kids (3, 8, 11 jaar)

Oppas Daisy

De kinderen hebben een heerlijke dag gehad met Daisy! Ze is een hele lieve, aandachtige en zorgzame oppas. We hopen haar snel opnieuw te mogen verwelkomen!

Amsterdam

08 september 2020