reviews

Live reviews over onze oppassers

Review Iris in Leiden
Familie Hueting
2 kids (8, 10 jaar)

Oppas Iris

Kids vonden het gezellig!

Leiden

26 september 2020

Review Elly in Den Haag
Familie de Waal
2 kids (3, 10 jaar)

Oppas Elly

Elly is een hele fijne, gezellige oppas! Onze dochter (3) was eerst een beetje verlegen maar ze zaten al heel snel gezellig samen te kletsen en spelletjes te doen. Kortom, wij zijn erg tevreden en kunnen Elly aan iedereen aanraden!

Den Haag

26 september 2020

Review Maaike in Zaandam
Familie van den Broek
2 kids (1, 2 jaar)

Oppas Maaike

Just love her, she is absolutely great with kids!

Zaandam

25 september 2020

Review Florine in Rotterdam
Familie Louter
1 kids (2 jaar)

Oppas Florine

Florine is een hele fijne oppas voor mijn dochtertje. Altijd op tijd en heel lief met haar. Mijn dochter is een lastige slaper maar het op bed leggen ging altijd goed. Ik zou Florine zeker aanraden

Rotterdam

25 september 2020

Review Annelies in Rotterdam
Familie Dupain
1 kids (3 jaar)

Oppas Annelies

Annelies is een enthousiaste, lieve, gezellige oppas. Onze zoon Finn vind het fijn als ze komt oppassen. Ze is er dan echt voor hem. Ze zorgt voor een leuke sfeer, ze gaat mee in zijn wereld van fantasie en spelen, tegelijkertijd zorgt ze ook voor st...

Rotterdam

23 september 2020

Review Emily in Lent
Familie Jobse
3 kids (2, 5, 7 jaar)

Oppas Emily

Fijne oppas! Voelde meteen vertrouwd. En ze kwam zonder moeite een dag van tevoren alvast even kennismaken, omdat ze de kinderen uit school moest ophalen. Alles verliep prima, en van de kinderen mag ze heel graag weer eens komen, en van ons ook! :)

Lent

23 september 2020

Review Siham in Amsterdam
Familie Garcia De Weert
1 kids (2 jaar)

Oppas Siham

We schedule in 1 hours and half and it was great. Our daughter really like her and Siham take care very good of our daughter. Thank you Siham!

Amsterdam

23 september 2020

Review Noralie in Zoetermeer
Familie Hoozemans - Toetenel
1 kids (4 jaar)

Oppas Noralie

Onze dochter was snel gecharmeerd van Noralie en had het dagen daarna nog steeds over haar “toverkunsten”. Het was een succes!

Zoetermeer

21 september 2020

Review Samira in Voorburg
Familie Lovakovic
1 kids (3 jaar)

Oppas Samira

Samira was wonderful with our son. He was sad when she was leaving so I guess he had tons of fun. I would recommend Samira, for certain.

Voorburg

21 september 2020

Review Luca in Amsterdam
Familie Toxopeus
1 kids (0 jaar)

Oppas Luca

Lieve top-oppas! Luca is superlief voor onze dochter!

Amsterdam

19 september 2020

Review Youssra in Laren
Familie Hams
1 kids (10 jaar)

Oppas Youssra

Youssra is een positieve, hele lieve meid! Ze straalt vrolijkheid uit, waardoor ze heel snel contact legde op een ontspannen manier met mijn dochter. Ze is actief en doet echt leuke dingen, iets creatiefs / tiktok etc. Fijn ook dat ze foto’s stuurt t...

Laren

19 september 2020

Review Najoua in Heemstede
Familie Van Rijswijk
3 kids (2, 9, 10 jaar)

Oppas Najoua

Een hele lieve oppas! Bovendien was alles opgeruimd toen ik thuiskwam, erg fijn.

Heemstede

17 september 2020

Review Mylene in Muiden
Familie de Jong
2 kids (1, 3 jaar)

Oppas Mylene

Lieve oppas voor onze zoontjes. de oudste was gelijk verkocht! heel gezellig

Muiden

17 september 2020

Review Moniek in Rotterdam
Familie van Wifferen
3 kids (8, 10, 10 jaar)

Oppas Moniek

Moniek is een lieve verantwoordelijke oppas. Ze besteedt veel aamdacht aan de kinderen en speelt met ze. De kinderen zijn dol op haar.

Rotterdam

16 september 2020

Review Charline in Naarden
Familie Payen
2 kids (4, 8 jaar)

Oppas Charline

Charline heeft erg goed op onze kids gepast. Was pro-actief met ze bezig te houden en was erg positief corrigerend tegenover de kids.

Naarden

16 september 2020