reviews

Live reviews over onze oppassers

Review Liza in Nootdorp
Familie van Haaren
2 kids (7, 8 jaar)

Oppas Liza

Fijne oppas. Doet leuke activiteiten met mijn zoon van 7. Hij heeft een top dag gehad en vraagt wanneer ze weer komt.

Nootdorp

09 april 2021

Review Kelly in ODYK
Familie Masman
2 kids (4, 6 jaar)

Oppas Kelly

Kelly maakte super makkelijk contact met Tobias, en was meteen "thuis". Tobias heeft een heel leuke dag gehad met leuke spelletjes en activiteiten. Kortom, wij vragen haar zo weer!

ODYK

09 april 2021

Review Nima in Aerdenhout
Familie Matze-Guldemond
2 kids (2, 4 jaar)

Oppas Nima

Nima kon o s last minute uit de brand helpen en onze dochter van 4 heeft een hele gezellig dag gehad. Samen spelen en er op uit, top!

Aerdenhout

08 april 2021

Review Letisha in Barendrecht
Familie Aroma-Fankam Mbillé
2 kids (1, 6 jaar)

Oppas Letisha

Wij zijn erg tevreden over Letisha en zouden haar zeker aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare oppas. Ze heeft ervaring met baby's en is erg prettig in de omgang. De kinderen zijn gek op haar en zouden graag willen dat zij vaker...

Barendrecht

08 april 2021

Review Cecilia in ODYK
Familie Masman
2 kids (4, 6 jaar)

Oppas Cecilia

Cecilia heeft een middag opgepast op onze oudste en het was een groot succes! Ik kan iedereen Cecilia met een gerust hart aanraden.

ODYK

07 april 2021

Review Cecilia in ODYK
Familie Masman
2 kids (4, 6 jaar)

Oppas Cecilia

Cecilia heeft een middag opgepast op onze oudste en het was een groot succes! Ik kan iedereen Cecilia met een gerust hart aanraden.

ODYK

07 april 2021

Review Sherina in Pijnacker
Familie Vis
1 kids (2 jaar)

Oppas Sherina

Rustige, vrolijke meid. Ze had direct een leuke klik met ons zoontje van bijna 2.

Pijnacker

07 april 2021

Review Assia in Uithoorn
Familie Oostermeijer
1 kids (1 jaar)

Oppas Assia

Assia is a very sweet girl who took care of our three months old baby. She has experience with small babies.. she knows well how to take care of them sleep them etc.. We had a good experience with her so thank you Assia.

Uithoorn

02 april 2021

Review Florine in Rotterdam
Familie Dupain
1 kids (4 jaar)

Oppas Florine

Florine is een fijne oppas. Betrouwbaar, op tijd. Leuk spelen met onze zoon. Laten oppassen door Florine is aan te raden.

Rotterdam

02 april 2021

Review Jannie in Overveen
Familie Kessels
2 kids (4, 7 jaar)

Oppas Jannie

Jannie is een heel lieve en vrolijke oppas!

Overveen

01 april 2021

Review Hajar in Vleuten
Familie halewyn
2 kids (4, 11 jaar)

Oppas Hajar

lieve oppas

Vleuten

01 april 2021

Review Wisal in Vleuten
Familie halewyn
2 kids (4, 11 jaar)

Oppas Wisal

super lieve en spontane oppas!

Vleuten

01 april 2021

Review Emma in Delft
Familie Coeveld
3 kids (7, 10, 12 jaar)

Oppas Emma

Hele fijne en ondernemende oppas, met veel eigen ideeën over dingen om te doen met de kinderen. Zowel onze zoon van 9 als dochter van 6 vonden het erg leuk en gezellig met Emma. Het voelde vanaf het eerste moment vertrouwd!

Delft

01 april 2021

Review Barbara in Eindhoven
Familie Vissers
2 kids (2, 4 jaar)

Oppas Barbara

Barbara was prettig in de communicatie en super lief in de omgang met onze zoontjes. Een hele fijne oppas die wij graag terug zullen vragen.

Eindhoven

31 maart 2021

Review Daphné in Delft
Familie Gill
1 kids (2 jaar)

Oppas Daphné

Daphné was brilliant. Our 1 year old son instantly liked her and we felt confident leaving him with her.

Delft

31 maart 2021