reviews

Live reviews over onze oppassers

Review Shane in Amsterdam
Familie Nijssen-de Bruin
1 kids (2 jaar)

Oppas Shane

We hadden gelijk een goed gevoel bij Shane! Ze straalt rust uit, is lief en begripvol. Ons dochtertje was duidelijk op haar gemak bij Shane. Zorgeloos voor ons zo'n fijne oppas en erg leuk voor de kleine.

Amsterdam

11 januari 2021

Review Floor in Heemstede
Familie Bervoets
2 kids (5, 7 jaar)

Oppas Floor

Super oppas. Kinderen kunnen niet wachten tot ze nog een keer komt.

Heemstede

11 januari 2021

Review Sara in Pijnacker
Familie Tan
2 kids (8, 10 jaar)

Oppas Sara

Sara is een ontzettend leuke en lieve oppas! Ze is heel flexibel, helpt de kinderen bij het huiswerk maken, doet leuke spelletjes en maakt het heel gezellig!

Pijnacker

10 januari 2021

Review Nina in Leiden
Familie Pont
1 kids (5 jaar)

Oppas Nina

Nina is een lieve en betrouwbare oppas!

Leiden

10 januari 2021

Review Heidy in 's-Gravenhage
Familie van de Vorst
2 kids (4, 7 jaar)

Oppas Heidy

Leuke meid, ze is erg goed met onze 2 jongens van 3 en 6!

's-Gravenhage

09 januari 2021

Review Bobby-Joy in 's-Gravenhage
Familie McEwen
2 kids (4, 8 jaar)

Oppas Bobby-Joy

Bobby-Joy was great! We needed help during the lockdown, mainly looking after our 3 year old while we worked and our oldest did his school work. She got on well with both kids and really helped us out.

's-Gravenhage

09 januari 2021

Review Shane in Amsterdam
Familie Hermans
2 kids (6, 7 jaar)

Oppas Shane

Shane is een topper! Ze is lief, behulpzaam, komt keurig op tijd en laat zich niet gek maken. Hele fijne eigenschappen voor een oppas. We raden Shane van harte aan!

Amsterdam

08 januari 2021

Review Inge in Zandvoort
Familie Ben Haim
1 kids (7 jaar)

Oppas Inge

We vonden Inge erg leuk en we zullen haar zeker nog een keer uitnodigen. ze is leuk en fun, een hele lieve vrouw en een professionele lerares. Het is gemakkelijk om te voelen dat het in haar aard zit, ze is passionate door de zorg voor kinderen....

Zandvoort

08 januari 2021

Review Iris in Leiden
Familie Montoya
1 kids (2 jaar)

Oppas Iris

Iris is a very lovely women! My son liked her very very much! He has a lot of experience and you don’t need to worry about anything with her, she know how to handle babies very well! I totally recommend her.

Leiden

08 januari 2021

Review Merel in Amsterdam
Familie Bartelds
1 kids (11 jaar)

Oppas Merel

Merel is gemakkelijk in de omgang en communicatie en heel natuurlijk en positief met kinderen.

Amsterdam

08 januari 2021

Review Shai in Delft
Familie van Heusden
2 kids (11, 14 jaar)

Oppas Shai

Ze heeft onze zoon goed geholpen met zijn schoolwerk en ze hebben het erg gezellig gehad.

Delft

08 januari 2021

Review Ilse in Heemstede
Familie Bervoets
2 kids (5, 7 jaar)

Oppas Ilse

Super oppas

Heemstede

07 januari 2021

Review Zamia in Eindhoven
Familie van Heesch
1 kids (9 jaar)

Oppas Zamia

Zahra is heel behulpzaam, helpt goed met huiswerk maken en erg vriendelijk. Onze dochter is super tevreden, net als de ouders.

Eindhoven

07 januari 2021

Review Kaydee in Heemstede
Familie Vennix
1 kids (5 jaar)

Oppas Kaydee

Kaydee voelt kinderen goed aan, is heel geduldig, creatief en doet desnoods de hele dag rollenspellen met barbies. Ze is betrouwbaar, communiceert goed en denkt mee. Onze kleine kreeg er geen genoeg van.

Heemstede

07 januari 2021

Review Josien in Utrecht
Familie van Stek
2 kids (6, 9 jaar)

Oppas Josien

Fijn contact, makkelijk schakelen en betrouwbaar. De jongens vonden het gezellig!

Utrecht

07 januari 2021