reviews

Live reviews over onze oppassers

Review Elly in 's-Gravenhage
Familie Keil
1 kids (2 jaar)

Oppas Elly

Elly was our fulltime nanny for a period of six months. Our baby son loved her to bits. She can be highly recommended!

's-Gravenhage

11 september 2020

Review Elsa in Delft
Familie Koelemij
2 kids (4, 8 jaar)

Oppas Elsa

Lieve oppas voor mijn zoontje. Hij was snel op zijn gemak bij haar.

Delft

09 september 2020

Review Salwa in Amsterdam
Familie Garcia De Weert
1 kids (3 jaar)

Oppas Salwa

She was great, fast and did our daughter sleep so fast and quick that was incredible. Thank you Salwa!!! :)

Amsterdam

09 september 2020

Review Iris in Leiden
Familie Pronk-Bade
1 kids (2 jaar)

Oppas Iris

Wij hadden met spoed een oppas nodig voor ons zoontje van 1,5 die niet lekker was. Iris had vanaf het moment dat ze over de drempel stapte goed contact met hem. Ze nam hem meteen, probleemloos onder haar hoede zodat wij onze handen vrij hadden. Mijn...

Leiden

09 september 2020

Review Fleur in Pijnacker
Familie van Breukelen
3 kids (1, 4, 6 jaar)

Oppas Fleur

Onverwacht de hele dag oppas nodig voor onze jongste 2. FLeur kon de hele dag blijven en had aan weinig instructies genoeg. Onze zoon van 3 was erg enthousiast. De jongste kan nog niet praten, maar was duidelijk tevreden. En wij ook!

Pijnacker

08 september 2020

Review Sandra in Utrecht
Familie Brancatisano
2 kids (4, 12 jaar)

Oppas Sandra

Meteen de juiste click met onze dochters weten te maken!

Utrecht

08 september 2020

Review Efé in Utrecht
Familie OBrien
2 kids (1, 4 jaar)

Oppas Efé

Efe has watched out 6 month old and 2 year old and is really wonderful with them. She is always on time, very trustworthy, friendly and kind.

Utrecht

08 september 2020

Review Daisy in Amsterdam
Familie Chronis
3 kids (4, 9, 12 jaar)

Oppas Daisy

De kinderen hebben een heerlijke dag gehad met Daisy! Ze is een hele lieve, aandachtige en zorgzame oppas. We hopen haar snel opnieuw te mogen verwelkomen!

Amsterdam

08 september 2020

Review Ouafa in Amsterdam
Familie Patro
1 kids (4 jaar)

Oppas Ouafa

Ouafa is an amazing babysitter. My daughter warmed up to her very quickly and never have I had any concerns or issues.

Amsterdam

07 september 2020