reviews

Live reviews over onze oppassers

Review Emily in Lent
Familie Jobse
3 kids (3, 6, 8 jaar)

Oppas Emily

Fijne oppas! Voelde meteen vertrouwd. En ze kwam zonder moeite een dag van tevoren alvast even kennismaken, omdat ze de kinderen uit school moest ophalen. Alles verliep prima, en van de kinderen mag ze heel graag weer eens komen, en van ons ook! :)

Lent

23 september 2020

Review Siham in Amsterdam
Familie Garcia De Weert
1 kids (3 jaar)

Oppas Siham

We schedule in 1 hours and half and it was great. Our daughter really like her and Siham take care very good of our daughter. Thank you Siham!

Amsterdam

23 september 2020

Review Noralie in Zoetermeer
Familie Hoozemans - Toetenel
1 kids (5 jaar)

Oppas Noralie

Onze dochter was snel gecharmeerd van Noralie en had het dagen daarna nog steeds over haar “toverkunsten”. Het was een succes!

Zoetermeer

21 september 2020

Review Samira in Voorburg
Familie Lovakovic
1 kids (4 jaar)

Oppas Samira

Samira was wonderful with our son. He was sad when she was leaving so I guess he had tons of fun. I would recommend Samira, for certain.

Voorburg

21 september 2020

Review Luca in Amsterdam
Familie Toxopeus
1 kids (1 jaar)

Oppas Luca

Lieve top-oppas! Luca is superlief voor onze dochter!

Amsterdam

19 september 2020

Review Youssra in Laren
Familie Hams
1 kids (11 jaar)

Oppas Youssra

Youssra is een positieve, hele lieve meid! Ze straalt vrolijkheid uit, waardoor ze heel snel contact legde op een ontspannen manier met mijn dochter. Ze is actief en doet echt leuke dingen, iets creatiefs / tiktok etc. Fijn ook dat ze foto’s stuurt t...

Laren

19 september 2020

Review Najoua in Heemstede
Familie Van Rijswijk
3 kids (3, 10, 11 jaar)

Oppas Najoua

Een hele lieve oppas! Bovendien was alles opgeruimd toen ik thuiskwam, erg fijn.

Heemstede

17 september 2020

Review Mylene in Muiden
Familie de Jong
2 kids (2, 4 jaar)

Oppas Mylene

Lieve oppas voor onze zoontjes. de oudste was gelijk verkocht! heel gezellig

Muiden

17 september 2020

Review Moniek in Rotterdam
Familie van Wifferen
3 kids (9, 11, 11 jaar)

Oppas Moniek

Moniek is een lieve verantwoordelijke oppas. Ze besteedt veel aamdacht aan de kinderen en speelt met ze. De kinderen zijn dol op haar.

Rotterdam

16 september 2020

Review Charline in Naarden
Familie Payen
2 kids (5, 9 jaar)

Oppas Charline

Charline heeft erg goed op onze kids gepast. Was pro-actief met ze bezig te houden en was erg positief corrigerend tegenover de kids.

Naarden

16 september 2020

Review Joni in Delft
Familie Robers-Keijzer
4 kids (2, 5, 12, 14 jaar)

Oppas Joni

Joni is een super spontane dame! De kinderen waren gelijk ontspannen bij haar. Ook was ze ruim op tijd en flexibel. Je kunt merken dat ze gewend is om met kinderen om te gaan.

Delft

16 september 2020

Review Joni in Delft
Familie Toussaint
3 kids (2, 4, 6 jaar)

Oppas Joni

Joni is, according to my daughter, the best babysitter ever! We couldn’t be happier with our experience- Joni is positive, great with kids, and even helped tidy up.

Delft

16 september 2020

Review Vera in Delft
Familie Koelemij
2 kids (4, 8 jaar)

Oppas Vera

Hele fijne betrouwbare oppas voor ons zoontje van 2. Hij was meteen op zijn gemak bij haar en heeft een topdag gehad. Alles was perfect geregeld. We zouden haar zeker vaker vragen om op te passen.

Delft

16 september 2020

Review Hannah in Haarlem
Familie Van der Veldt
2 kids (6, 10 jaar)

Oppas Hannah

Hannah is 1 keer bij ons geweest en de kinderen waren erg blij. Ze hadden gezellige dingen gedaan en Hannah stuurde ons, de ouders ook een appje tussendoor net een leuke foto erbij. Hartstikke fijn!

Haarlem

13 september 2020

Review Sanneke in Delft
Familie Pohu
2 kids (8, 11 jaar)

Oppas Sanneke

Sanneke was op tijd, makkelijk te communiceer heel vriendelijk met kinderen ! Gewoon top !!

Delft

12 september 2020