reviews

Live reviews over onze oppassers

Review Linde in Laren
Familie Hams
1 kids (10 jaar)

Oppas Linde

Linde is een lieve, gezellige, ondernemende oppas. Ze heeft alles onder controle, een veilig gevoel! Ze vind haar werk echt leuk, en dat merk je meteen. Ze heeft ook echt aandacht voor onze dochter. Toppertje!

Laren

15 juni 2020

Review Lisette in Rijswijk
Familie van Oord
2 kids (1, 5 jaar)

Oppas Lisette

Lisette heeft een fijne open houding. Zij is heel lief voor onze dochter geweest. Dochter was op haar gemak. Dit kon ik merken.

Rijswijk

22 mei 2020

Review Ilse in Hoofddorp
Familie Delgado
3 kids (5, 8, 11 jaar)

Oppas Ilse

Kinderen hadden het super leuk met Ilse, we gaan zeker vaker afspreken met haar!

Hoofddorp

22 mei 2020

Review Isa in Amsterdam
Familie Smit
0 kids ( jaar)

Oppas Isa

Topper! Op tijd en super vrolijk. Zij had gelijk een leuke click met ons 3 jarige mannetjie. Lekker actief naar buiten.

Amsterdam

15 mei 2020

Review Linde in Bussum
Familie Van Assendelft de Coningh
2 kids (1, 3 jaar)

Oppas Linde

Super lieve leuke oppas!

Bussum

07 mei 2020

Review Linda in Leidschendam
Familie Jansen
0 kids ( jaar)

Oppas Linda

Fantastische oppas, mijn meiden vinden het altijd een feestje als Linda komt! Niks is teveel. Zelfs onze hond is dol op Linda, een absolute top-oppas!

Leidschendam

23 april 2020

Review Nicole in Utrecht
Familie Jansen
3 kids (0, 3, 5 jaar)

Oppas Nicole

Great Nanny! She is always on time and my 2 sons love it when she comes. Would highly reccomend her!

Utrecht

21 april 2020

Review Jumee in Haps
Familie Top
1 kids (1 jaar)

Oppas Jumee

Fijne, gezellige, leuke en spontane meid. Mijn dochter was dol op Jumee

Haps

21 april 2020

Review Ghada in Leidschendam
Familie gots
1 kids (2 jaar)

Oppas Ghada

Veel ervaring met kinderen en dat is te zien. Onze kleine ging helemaal op in het spelen met Ghada.

Leidschendam

13 maart 2020

Review Maud in Groningen
Familie Van Kempen
3 kids (6, 10, 12 jaar)

Oppas Maud

Maud heeft mij heel wat werk en zorg uit handen genomen door vele middagen op onze drie kinderen te passen. Ze is lief, zelfstandig, oplossingsgericht en weet van aanpakken. Niets is haar teveel. Een hele fijne betrouwbare meid!

Groningen

11 maart 2020

Review Nicky in Delft
Familie Saeijs
2 kids (6, 9 jaar)

Oppas Nicky

Nicky is een lieve oppas die echt hart heeft voor de kinderen en dat ook laat merken. Zij is onze favoriet!

Delft

10 maart 2020

Review Emmeline in Haarlem
Familie Wakley
1 kids (3 jaar)

Oppas Emmeline

Onze dochter heeft genoten. Ik was me boven aan het klaarmaken voor een avondje uit en ik hoorde onze dochter alleen maar giechelen. Super om haar op zo’n manier achter te kunnen laten! Erg lieve meid en onze dochter is duidelijk een dan!

Haarlem

08 maart 2020

Review Romana in Delft
Familie Robers-Keijzer
4 kids (1, 4, 11, 13 jaar)

Oppas Romana

Romana stond al voor de deur toen ik net terugkwam met de kinderen van de crèche. De ontvangst was van onze kant dus wat onconventioneel, maar hier ging ze heel goed mee om. Mijn kinderen waren direct weg van haar. Dat is altijd een goed teken. Ze gi...

Delft

06 maart 2020

Review Ilse in Hoofddorp
Familie van der Kuijl
3 kids (2, 5, 10 jaar)

Oppas Ilse

Super lieve meid voor de kids! Netjes ,spontaan en keurig op tijd!

Hoofddorp

04 maart 2020

Review Youssra in columbusstraat
Familie van der maaten
4 kids (2, 6, 8, 9 jaar)

Oppas Youssra

Youssra is een vrolijke oppas, ze heeft snel leuk contact met de kinderen, is zorgzaam en meedenkend!

columbusstraat

04 maart 2020