reviews

Live reviews over onze oppassers

Review Elsa in Delft
Familie Farrell
2 kids (0, 5 jaar)

Oppas Elsa

Elsa has babysat for us and we can recommend her. She plays well with our daughter. Last week they made a lego house together with my daughter really enjoyed. Thank you Elsa

Delft

17 juni 2021

Review Saskia in Delft
Familie Farrell
2 kids (0, 5 jaar)

Oppas Saskia

Saskia heeft voor ons zoon van 2 maanden gezorgd. Saskia was vroeg voor de afspraak. Ze heeft veel kennis van baby’s en heeft goed voor Ben gezorgd. You can trust Saskia to look after your children well, even the youngest ones. Thank you Saskia.

Delft

17 juni 2021

Review Rianne in 's-Gravenhage
Familie Van Veen
1 kids (5 jaar)

Oppas Rianne

Onze zoon moest even ontdooien, maar daar had Rianne ervaring mee was te zien. Rustig doorvragend en uitnodigend. Top! Het ging al snel goed zodat wij met een heel fijn gevoel weg konden. Top!

's-Gravenhage

17 juni 2021

Review Riz in 's-Gravenhage
Familie Koen
3 kids (8, 11, 12 jaar)

Oppas Riz

Riz is alweer ruim een jaar bij ons vaste oppas. In de corona-tijd gekomen dus een gekke tijd. In dit jaar een flexibele en betrouwbare oppas gebleken! Doet leuke dingen met onze 7-jarige maar kletst ook fijn weg met onze meiden van 10 en 12. Dank Ri...

's-Gravenhage

17 juni 2021

Review Seraphina in Delft
Familie Paulissen
1 kids (2021 jaar)

Oppas Seraphina

Wat mooi is om te zien dat ze echt voor het contact gehad met zowel kind als ouder. Gaat heel natuurlijk en oprecht. Humor, serieus, zachtaardig en toch duidelijke regels. Blij haar te hebben ontmoet!

Delft

17 juni 2021

Review Sonia in 's-Gravenhage
Familie Faizee
2 kids (4, 7 jaar)

Oppas Sonia

Sonia was great with the kids. The kids were able to connect with her well. She also took the kids to the playground. She was professional, highly recommended.

's-Gravenhage

15 juni 2021

Review Sybrich in Leiderdorp
Familie Porreij
3 kids (7, 9, 11 jaar)

Oppas Sybrich

Aldus onze drie jongens van 11, 9 en 6: "Sybrich is chill, maar soms is ze wel streng. Dat is dan wel goed" "ik vind haar leuk, want we hoeven niks" Ik hoor alleen maar positieve dingen en als ze een tijdje niet geweest is, vragen de jongens wannee...

Leiderdorp

11 juni 2021

Review Belinda in Pijnacker
Familie SCHONKE
3 kids (2, 7, 9 jaar)

Oppas Belinda

Belinda was amazing with my 2 year old. He was happy and calm. Belinda has very with good communication skills.!!

Pijnacker

09 juni 2021

Review Romy in Pijnacker
Familie SCHONKE
3 kids (2, 7, 9 jaar)

Oppas Romy

Romy is a super and sweet babysitter. My 2 younger enjoyed her and she help my kids with their German is a extra bonus.!!

Pijnacker

09 juni 2021

Review Kiki in Haarlem
Familie Prohn
1 kids (5 jaar)

Oppas Kiki

Ons zoontje vond het eerst héél spannend en was erg overstuur toen we weggingen, maar gelukkig wist Kiki hem gerust te stellen en kreeg ik al snel een foto dat ze gezellig samen pizza aan het eten waren. Super fijn!

Haarlem

09 juni 2021

Review Riz in Zoetermeer
Familie Gettings
3 kids (5, 6, 13 jaar)

Oppas Riz

Riz is really great with my 2 boys (4yo & 6yo), very engaging, happy to take them out and perform fun activities. She is on time and reliable. Thank You Riz.

Zoetermeer

07 juni 2021

Review Marta in Rotterdam
Familie Saraiva
2 kids (2, 6 jaar)

Oppas Marta

Marta was very sweet and calm with the kids. We really liked her!

Rotterdam

06 juni 2021

Review Cheyenne in Schimmelpennincksingel
Familie Baban
3 kids (5, 7, 9 jaar)

Oppas Cheyenne

Fijne oppas! Ze vroeg vooraf goede vragen en heeft de karakters van de kinderen snel door. Onze kinderen zijn bij haar in vertrouwde handen.

Schimmelpennincksingel

06 juni 2021

Review Shima in Uithoorn
Familie Oostermeijer
1 kids (1 jaar)

Oppas Shima

Shimaya has been with my little baby 2 times, and both times went really well. She really enjoys her time with the baby, she cares for her, and gives love.. She is a musician and she constantly sings songs to her, which i love :) She is very social a...

Uithoorn

03 juni 2021

Review Emma in Ouderkerk aan de Amstel
Familie De groot
3 kids (1, 3, 4 jaar)

Oppas Emma

Emma is great! She is full of positive energy and the children absolutely love her. Very experienced and confident. absolutely great!

Ouderkerk aan de Amstel

03 juni 2021