reviews

Live reviews over onze oppassers

Review Mariëtte in Zandvoort
Familie Ben Haim
1 kids (6 jaar)

Oppas Mariëtte

Mariëtte klikte meteen met mijn zoon. verantwoordelijk, initiatiefrijk, professioneel, leuk en gezellig. het was heel fijn om Mariëtte bij ons te hebben, die uitkijkt naar de volgende keer.

Zandvoort

31 oktober 2020

Review Jip in Leiden
Familie Concepts
2 kids (10, 13 jaar)

Oppas Jip

Review van mijn dochter: 'Ze is heeeeeel aardig'. En wij zijn het met haar eens. Jip is daarnaast zeer betrouwbaar en houdt je op de hoogte als ze op stap zijn.

Leiden

29 oktober 2020

Review Celine in Leeuwarden
Familie Holwerda
4 kids (3, 7, 7, 9 jaar)

Oppas Celine

Hele goede ervaring. Kinderen hadden een goede klik met Celine, wij gaan haar zeker vaker benaderen. Ook een fijne en goede communicatie.

Leeuwarden

29 oktober 2020

Review Patricia in Delft
Familie Stokvis-Vandersypen
3 kids (4, 6, 8 jaar)

Oppas Patricia

Actief en lief voor de kinderen. Kwam afspraken na en duidelijke communicatie vooraf.

Delft

29 oktober 2020

Review Jip in Rotterdam
Familie Herben
1 kids (2020 jaar)

Oppas Jip

Superfijne oppas! Heel lief met de baby en erg betrouwbaar. Absoluut een aanrader!

Rotterdam

24 oktober 2020

Review Livvy in Haarlem
Familie Glicklich
1 kids (1 jaar)

Oppas Livvy

Livvy babysat for our 15 month old for the first time yesterday. She was punctual, friendly, enthusiastic about and very comfortable with the various tasks involved in watching our son during the 8 hour day. She was professional and enjoyable to be a...

Haarlem

22 oktober 2020

Review Anniek in Delft
Familie Witteman
1 kids (9 jaar)

Oppas Anniek

De eerste keer was Anniek gelijk een schot in de roos voor Iris. Ze heeft genoten van de spelletjes samen en verhaal lezen voor het slapen gaan. Helemaal top!

Delft

21 oktober 2020

Review Raissa in Rotterdam
Familie Van la parra
4 kids (3, 6, 8, 10 jaar)

Oppas Raissa

Was op tijd kids vonden het blijkbaar ook erg gezellig dat ze er was hopen op een snelle volgende keer

Rotterdam

20 oktober 2020

Review Daphné in Delft
Familie Koelemij
2 kids (3, 7 jaar)

Oppas Daphné

Fijne oppas voor mijn zoontje. Hij heeft zich prima vermaakt met haar.

Delft

18 oktober 2020

Review Rosa in Haarlem
Familie Glicklich
1 kids (1 jaar)

Oppas Rosa

Rosa babysat for our 14 month-old for the first time this week. She was punctual, pleasant, and attentive. She seemed very comfortable with young children and responsive to our son's needs.

Haarlem

14 oktober 2020

Review Maureen in Utrecht
Familie Bison
1 kids (0 jaar)

Oppas Maureen

Maureen was flexibel, vrolijk en heel lief voor Roos. Kan goed omgaan met kleine baby! Erg fijn, zou haar zeker aanraden!

Utrecht

14 oktober 2020

Review Ana Laura in Voorburg
Familie Lovakovic
1 kids (3 jaar)

Oppas Ana Laura

Ana was great with our 3,5 year old son. She is patient and my son had a wonderful time!

Voorburg

12 oktober 2020

Review Marleen in Rotterdam
Familie Herben
1 kids (2020 jaar)

Oppas Marleen

Hele fijne oppas. Keurig op tijd en heel goed met babies! Absoluut een aanrader :)

Rotterdam

10 oktober 2020

Review Sandra in Utrecht
Familie Koudijs
1 kids (1 jaar)

Oppas Sandra

Sandra is lief, rustig en erg betrouwbaar! Ze had binnen 5 minuten een goede klik met onze zoon van 22 maanden. Hij is dol op haar!

Utrecht

09 oktober 2020

Review Ana Laura in 's-Gravenhage
Familie Pretty
2 kids (3, 9 jaar)

Oppas Ana Laura

Ana Laura is a wonderful Nanny for my 3 year old and 9 year old

's-Gravenhage

08 oktober 2020