Oppas Karlijn

Karlijn (20)

Supervrolijk!

Oppas in Pijnacker
€ 6 | € 7
Meet Karlijn Beste ouders, Ik ben Karlijn van Vliet en ik ben 19 jaar. 5 jaar geleden ben ik begonnen met oppassen en pas sinds dien met veel plezier op bij verschillende gezinnen. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3. Hiervoor heb ik pedagogisch medewerker 4 gedaan tot en met het 2e leerjaar. Ik loop al 3 jaar stage op een kinderdagverblijf. Hierdoor heb ik ook veel ervaring met jonge kinderen en baby's. Ik zou het erg leuk vinden om bij u op te komen passen😊

Omdat ik op een kinderdagverblijf stage loop kan ik in principe alle vaardigheden die nodig zijn om kinderen te verzorgen. Ik kan ook activiteiten met de kinderen uitvoeren. Zelf voetbal ik dus ik vind het leuk om actief met de kinderen aan de slag te gaan. Maar ook boekjes lezen en knutselen doe ik graag met ze.

Wat ik leuk vind om te doen als oppasser zijn onderandere: Voorlezen Knutselen Buiten spelen Spelletjes spelen Puzzels makenErvaring Karlijn heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Karlijn heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Pedagogisch medewerker 3 kinderopvang

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills

Andere ouders over Karlijn

2 reviews

Schouten- de Graauw review on babysitter

Fam. Schouten- de Graauw

2 kinderen

Delft

Lief, rustig, geduldig en gezellig. Ze ging meteen lekker met de kinderen spelen. Ze luistert goed naar de behoeftes van de kinderen. We gaan haar zeker weer vragen!
van der Putte review on babysitter

Fam. van der Putte

2 kinderen

Delfgauw

De kinderen hebben een fijne dag gehad met Karlijn, en daarnaast kan ze óók nog eens prachtige kleurplaten maken.