× Close

(28)

Universitair Pedagogisch opgeleid, zeer...

Praktische informatie
Dagtarief: €13
Nachttarief: €10
Meet
Beste familie, Mijn naam is Barbora, en ik ben zelf twee jaar geleden vanuit Tsjechie naar Nederland overgekomen. Mensen omschreven mij als energiek, positief, enthousiast en zeer sociaal. In mijn vrije tijd sport en kook ik graag. Ik ben een enorme foodie en combineer dat graag met reizen door Europa. Ik heb uitgebreid ervaring met het organiseren van programma’s voor kinderen. Zo werkte ik als animator op een vakantie-resort waar ik leiding had over het volledig animatieprogramma en was ik verantwoordelijk voor het kinderopvang-programma van een pedagogisch psychologisch centrum waar ouders voor consult kwamen over omgang met kinderen met specifieke aandoeningen. De Nederlandse taal beheers ik momenteel op B1 niveau en leer voor B2, ik compenseer dit met mijn brede academische kennis en ervaring. Ik ben afgestudeerd in Pedagogiek en Gezondheidseducatie aan de Universiteit van Ostrava. Drs. Barbora

Andere ouders over

2 Reviews
Ze is een vriendelijke en spontane meid die van aanpakken weet. Ze heeft een leuke omgang met kinderen en is creatief om ze bezig te houden. Ze leert in hoog tempo Nederlands maar de taal van kinderen spreekt ze al perfect. Een absolute aanrader!
Arnoud 2 kinderen Abbenbroek
Barbora has been babysitting our 4 month old daughter Stella a couple of times. Stella loved her from the first moment. Barbora knew immediately how to entertain her and was also confident with other parts of the job ie. diaper change, bottle feeding. I had all trust in her and can highly recommend her.
Eva Lukesova 1 kinderen Maastricht