× Close

(29)

Altijd op tijd!

Praktische informatie
Dagtarief: €13
Nachttarief: €10
Meet
Mijn naam is Saskia, ik ben 29 jaar oud en woonachtig in Oegstgeest. Op mijn 15e ben ik begonnen met oppassen en nu 14 jaar later doe ik dit nog steeds met heel erg veel plezier! Ik ben een vrij rustig persoon, hou graag het overzicht, ben erg verantwoordelijk en laat me niet heel snel gek maken. ~ ik spreek alleen Nederlands, geen engels of andere talen.

Andere ouders over

6 Reviews
Saskia kan heel last minute komen nadat er een oppas uitviel, heel fijn. Ze was had het gelijk heel gezellig met de kinderen!
van Dijk 2 kinderen Oegstgeest
Saskia past al ruim 9 jaar op bij ons gezin van inmiddels 4 kids. Ze is een hele betrouwbare, gezellige en leuke oppas. Flexibel en ervaren. De kids vinden het altijd leuk als ze langskomt en wij kunnen met een gerust hart een avondje uit! Een aanrader!
Janneke
Als ik iemand zou mogen aanbevelen is het Saskia wel! Vanaf het eerste moment was er gelijk een klik! Ze is ontzettend leuk met de kinderen! Ze is liefdevol, spontaan, geduldig, behulpzaam en betrouwbaar! Kortom de ideale oppas! Oja en ze is niet vies van kleine huishoudelijke klusjes
Viincent
Wat maakt Saskia een goede oppas? Ze is lief, zorgzaam en weet goed aan te sluiten bij de behoefte van het kind. Dit doet ze door bijv spelletjes te spelen en voor te lezen voor het slapen gaan. Door haar rustige houding en zachte stem weet ze elk klein kind voor zich te winnen! Voor tieners draait ze haar hand ook niet om. Ze probeert middels humor en het tonen van interesse mee te gaan in hun 'wereld'. Saskia maakt het gezellig en is altijd op tijd!
Sandra
Wij laten onze kinderen (4 en 2 jaar) met een gerust hart achter bij Saskia! We zijn zelfs een nachtje weg geweest. Ze is zorgzaam, verantwoordelijk, ondernemend en een aanpakker! Dus voor ons is het zorgeloos van huis zijn en prettig thuiskomen!
Sascha
Saskia is een hele lieve oppas. De eerste keer dat ze langs kwam om kennis te maken met de kids en op te passen had ze ook voor beide een cadeau mee genomen. De kinderen vinden het jammer als ze al slapen en Saskia komt oppassen. Ze willen haar eigenlijk altijd zien. Als 1 van de kinderen een keer lastig is, gaat zij hier pedagogisch mee om. En ze houdt ook onze zienswijze aan. Ze heeft een hart van goud en we zijn heel erg blij dat we haar hebben als oppas. Ze komt altijd haar afspraken na, is punctueel en vindt het ook niet erg als het een keer wat later wordt dan standaard. Kortom een top oppas en een tof mens!
Carla