× Close

(21)

Altijd op tijd ( kan tijdreizen )

Praktische informatie
Dagtarief: €17
Nachttarief: €8
Meet
Lieve papa's, mama's en kinderen, Ik ben Lieke en ben 21 jaar oud. Ik beschik over al heel wat jaren oppaservaring met kinderen vanaf 0 tot 13 jaar.

Andere ouders over

3 Reviews
Lieke heeft bij ons nu al een paar keer opgepast en we zijn enorm tevreden. Lieke is enthousiast, zorgzaam en denkt met je mee. Onze dochter heeft heerlijk met haar gespeeld en Lieke heeft haar ook naar bed gebracht zonder problemen. Met Lieke kan je vol vertrouwen je kinderen achterlaten thuis.
Verhaar 1 kinderen Oegstgeest
Lieke past sinds kort af en toe bij ons op en we zijn heel tevreden. Ze is betrouwbaar, rustig, denkt zelf goed na en ziet dingen als een uitdaging in plaats van een probleem. We vragen haar zeker vaker!
Schimmelpenninck 2 kinderen Oegstgeest
Lieke past al even bij ons op en we zijn erg tevreden over haar. Ze is een betrouwbare oppas en denkt ook met je mee. Ze haalt de kids van school en is flexibel als er kindjes komen spelen of om ons kind ergens op te halen. Ze vindt het leuk om spelletjes te spelen met ze en is enthousiast en vrolijk. Met Lieke weet je dat de kinderen in goede handen zijn.
Lotte