× Close

Op zoek naar een oppas in Nijmegen?

Oppas in Nijmegen is zo geregeld

Woon jij in Nijmegen en ben jij op zoek naar een oppas? Dat komt goed uit! Bij ons kan je namelijk gratis en voor niets een aanvraag plaatsen, wij gaan dan op zoek naar de perfecte oppas voor jouw familie. Wij hebben super veel gescreende, lieve, betrouwbare oppassers die staan te springen om jouw kinderen te ontmoeten!

Meld je hier aan!

oppas in nijmegen of oppaswerk in nijmegen nanny nina oppasservice
nanny nina oppassers en au pairs staan op de foto met oppaskindjes op hun arm en lachen in de camera
Werk gezocht Nijmegen
Vaste oppas Nijmegen
Af-en-toe oppas Nijmegen
Gastouder Nijmegen
Au Pair Nijmegen

Wil jij aan de slag als oppas in Nijmegen?

Woon jij in Nijmegen en vind jij werken met kinderen het allerleukste dat er is? Vind bij ons een gezin dat bij je past en ga lekker (bij)verdienen!

Meer informatie over oppassen

Wat kost een vaste oppas?

Zoek jij een oppas in Nijmegen op vaste dagen in de week? Vriendjes kunnen komen spelen, één op één aandacht en niet onbelangrijk: ze kookt!

Meer informatie over vaste oppas Nijmegen
Dag 1
Voeg nog een dag toe
€30 gemiddeld per keer
Vrijblijvend

Wat kost een af-en-toe oppas?

Ga er weer eens lekker op uit, onze lieve oppassers passen graag op! Plaats gratis een oproepje en ontvang 1 tot 3 oppasprofielen, kies zelf jouw favoriet!

Meer informatie over af-en-toe oppas
€14 gemiddeld
Vrijblijvend

Gastouder met opvangtoeslag?

Zoek jij een ervaren gastouder in Nijmegen met de juiste diploma’s? Wil jij graag kinderopvangtoeslag ontvangen? Dan ben je aan het juiste adres bij ons gastouderbureau.

Meer informatie over gastouders
Bekijk opvangtoeslag

Au pair uit het buitenland?

Heb jij behoefte aan flexibele opvang? Zoek jij een lieve au pair die bij je inwoont en je helpt in het huishouden en met de kinderen? Ons au pair bureau helpt je graag verder!

Meer informatie over au pairs
Vrijblijvend
logo van KLM
npo 1 logo
Rode kruis logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo

Over ons

veelgestelde vragen algemene voorwaarden privacy policy jasmijn en Lyla kok opricthers nanny nina kijken lachend in de camera tweeling.
Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team en de liefste en leukste oppassers!
Hi! Wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. In 2010 zijn wij gestart met onze oppasservice en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Het vinden van een goede oppas is een hele persoonlijke zoektocht. Wij helpen je écht graag om een betrouwbare, leuke en natuurlijk lieve oppas te vinden die bij jouw gezin past.
Lees meer

Wat doet Nanny Nina voor jou?

Goede vraag! Wij screenen onze oppassers met liefde. Zodat jij altijd een lieve, betrouwbare en ervaren oppas op de stoep hebt staan.

Boek steeds dezelfde oppas

Wil je een vast gezicht voor je kinderen? Dat kan! Markeer je lievelingsoppas als “favoriet”, dan versturen wij jouw aanvragen als eerste naar haar. Pas als zij niet kan sturen we je aanvraag naar andere oppassers in de buurt.

Oppasverzekering

Als je via ons een oppas hebt geboekt en haar betaalt via onze app, dan is je oppas verzekerd. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat ze iets laat vallen en het kapot gaat. No worries, we’ve got you.

Daarnaast hebben wij ook een ander soort ‘verzekering’, namelijk dat je altijd een vervangende oppas kan zoeken als jouw vaste oppas een keer niet kan, of ziek is. Dan plaats je gewoon een nieuw oproepje voor de betreffende dag. Zo zit jij nooit meer met een opvangprobleem!

Icoon van een vrouw zittend op de grond met haar haren naar achter blazend door een ventilator

Meld je aan en

Nanny Nina oppas blog

Nederland waar au pairs een verblijfsvergunning nodig hebben
Heb ik een verblijfsvergunning nodig om als au pair of nanny naar Nederland te komen?

In dit blog kom je alles te weten over de verblijfsvergunning regulier (vvr) voor au pairs en nannies. Wanneer heb je een verblijfsvergunning nodig en wat is een machtiging tot voorlopig verblijf? Wie vraagt de verblijfsvergunning aan en hoe zit het met de standaard wet en regelgeving voor oppassers? Al deze vragen zullen wij beantwoorden…

Spanning voor kinderen omdat Sinterklaas weer naar Nederland komt
Hoe help ik mijn kindje omgaan met spanningen rondom Sinterklaas?

Het is weer zover, “‘t heerlijk avondje” komt er weer aan. De pepernoten, cadeaus en taai taai poppen zijn zich langzaam aan het verzamelen. Een traditie van samen zijn, maar voor veel kinderen dan ook een moment van veel spanning. Dat kan dan ook voor flinke uitdagingen zorgen! Wij als volwassenen hebben gaandeweg zogenaamde coping…