× Close

(23)

Super betrouwbaar!

Praktische informatie
Dagtarief: €11
Nachttarief: €7
Meet
Lieve ouder, ik ben Vivianne en word erg blij van kinderen. Het liefst zou ik alle kinderen het gevoel geven dat ze er mogen zijn, of ze nu groot zijn of klein, rustig of een echte kletsmajoor, verlegen, bang of blij: ik hoop dat kinderen zich bij mij op hun gemak voelen en zich gezien voelen. Niet alleen vanuit mijn opleiding Pedagogische Wetenschappen en inmiddels een heel aantal jaren oppassen, maar ook vanuit mijn gezin heb ik de nodige ervaring opgedaan met kinderen en jonge tieners. Met twee nakomertjes heb ik namelijk van dichtbij gezien hoe mijn broertje en zusje (inmiddels 13 en 10) zich ontwikkelden. Dansen vind ik erg leuk, net als wandelen, creatieve bezigheden, koken en zingen.

Andere ouders over

2 Reviews
Ik had last minute een oppas nodig voor mijn tweejarige zoontje. Vivianne kon gelukkig komen en er was direct een hele leuke interactie tussen haar en mijn zoontje. Ik vond het prettig dat ze op een hele rustige manier met mijn kind omging. Ik vond het ook leuk dat ze wat leuke activiteitjes had bedacht: puzzelen, tekenen, stoepkrijten, etc. Ik liet mijn zoontje met een gerust hart bij haar achter. Ik raad deze vriendelijke oppas dan ook graag aan!
Van der Veen 1 kinderen Oegstgeest
Vivianne is een hele betrouwbare, rustige oppas, ze is lief voor de kinderen en kan helpen met huiswerk als ze dat willen. Superlieve meid!
Elsbeth 2 kinderen Leiderdorp