× Close

(20)

Van alle markten thuis!

Praktische informatie
Dagtarief: €10
Nachttarief: €5
Meet
Hi ouders! Mijn naam is Lara en ik ben 20 jaar oud. Ik zit nu in mijn derde jaar van de studie Criminologie. Ik woon samen met mijn vriend en samen hebben we twee kittens. Ik sport graag, vind het leuk om te koken/bakken en ben graag creatief bezig. Het lijkt me dan ook leuk om dat met uw kind(eren) te doen! Ik pas al sinds mijn vijftiende op en heb ook bijles gegeven aan kinderen op basisschool- en middelbare schoolleeftijd. Verder sta ik nu voor de klas om huiswerkbegeleiding te geven, hulp met school kan ik dus ook bieden! Daarnaast ben ik leiding bij scouting.

Andere ouders over

2 Reviews
Lara heeft als hockeytrainster geweldig training gegeven aan kinderen tussen de tien en twaalf jaar. Met veel betrokkenheid en passie stond zij altijd voor de kids klaar en ook buiten de trainingen stond ze naast het veld de kinderen aan te moedigen. Daarnaast was haar communicatie met alle ouders erg open en eerlijk. Ook heeft Lara bijles gegeven aan enkele kinderen/jongeren op de middelbare school. Met veel geduld en rust wist zij ze niet alleen kennis bij te brengen, maar ook had ze een echte klik, waardoor de kinderen altijd met veel plezier naar bijles kwamen. Wederom was de communicatie met ouders uitstekend.
Eva 4 kinderen Wijchen
Betrouwbaar. Ze weet dat de kinderen niet de baas zijn, maar ze is heel liefdevol, en toch consequent. Ze kan ook omgaan met kinderen met een beperking. Ervaring met (licht) autisme. Ze is leiding bij scouting, en heeft ook bijles gegeven aan middelbare scholieren. Heeft dus ervaring met vele leeftijden.
Anna 4 kinderen Cuijk