× Close

(21)

Supervrolijk!

Praktische informatie
Dagtarief: €10
Nachttarief: €8
Meet
Hi, mijn naam is Sam en ik ben 21 jaar oud. Sinds mijn 15 de doe ik met veel plezier oppaswerk! Begonnen bij twee kindjes van 4 en 6. Langzamerhand ben ik op jongere kindjes en baby's gaan oppassen, Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Activiteiten die ik vaak doe met de kids is knutselen, kletsen en actief zijn. Denk dan aan bewegen; dansen, zingen en voetballen. Maar ook gezellig op de bank op de bank kletsen en televisie kijken! Verschillende activiteiten doen met de kids of gewoon een avondje uit willen? Kan ik altijd komen oppassen maar het liefst ben ik op zoek naar een vast gezin.

Andere ouders over

3 Reviews
Sam heeft op onze kids 2,5jr en 9mnd gepast. Best een uitdaging vanwege de jonge leeftijden en de oudste had nogal last van buien. Ze bleef opgewekt, gaat heel voortvarend te werk en is super lief voor de kids.
Pronk-Bade 2 kinderen Leiden
Sam is een leuke oppas, de kinderen hadden veel plezier met haar en ze bracht de kinderen gemakkelijk naar bed. Onze jongste zoon heeft meer moeite met naar bed gaan, maar dit heeft ze zelf heel goed aangepakt. Ze is enthousiast en vrolijk, maar ook relaxed in de omgang. Als er weer een avondje weg gaan dan zullen we zeker Sam weer vragen!
Salters 3 kinderen Oegstgeest
Maisam heeft op mijn zoontje gepast van 5 jaar,. Ze kon oppassen op afwissende tijden en we konden op haar rekenen als we een oppasser nodig hadden. Mijn zoontje was altijd erg blij en enthousiast als Maisam kwam. Maisam ondernam activiteiten als buiten spelen, tekenen en knutselen en bracht de kinderen 's avonds naar bed, Ik zou haar omschrijven als een blije, enthousiaste en leuke meid.
Moeder van 5-jarig zoontje