× Close

(20)

Super vrolijk!

Praktische informatie
Dagtarief: €8
Nachttarief: €5
Meet
Hi ouders! Leuk kennis te maken, ik ben Leanne en zou het heel leuk vinden om op jullie kind/kinderen te passen. Ik ben op dit moment 2e jaars geneeskunde student en omdat tegenwoordig veel online is ben ik erg flexibel met oppassen en sta ik overal voor open. Als oppas zelf vind ik het erg leuk om gewoon mee te doen met de kinderen en bijvoorbeeld te gaan knutselen, buiten spelen of spelletjes te doen. Ik pas eigenlijk al vanaf mijn 13e op kinderen van verschillende leeftijden van baby’s tot 12 jaar oud. Koken doe ik ook erg graag en verder tennis en dans ik in mijn vrije tijd. Ik ben verantwoordelijk en zelfstandig maar vind het enorm leuk om lol te maken voor en met kinderen.

Andere ouders over

2 Reviews
Wij hebben Leanne altijd als een hele fijne oppas ervaren en onze meisjes zijn zo dol op haar! Ze is super lief, enthousiast, betrokken en betrouwbaar. Ze voelt goed aan wat onze dochters nodig hebben dus we hebben haar altijd met een gerust hart laten oppassen! Dat is natuurlijk wat je als ouder zijn wilt!
Lynn
Leanne vinden wij een hele leuke oppas, ze kan leuk en enthousiast met kinderen overweg. Ze is altijd op tijd en zeer betrouwbaar. Bovendien is het ook nog een leuk thuis komen omdat ze ook erg lekker kan koken...dus wij zijn zeer tevreden over Leanne!
Marco