× Close

(17)

Super vrolijk!

Praktische informatie
Dagtarief: €10
Nachttarief: €7
Meet
Hoi! Ik ben Pascalle :) Ik heb 2 jongere zusjes van 6 en 10 waar ik vaak op pas. Ik heb veel huisdieren waaronder een hond, kat en 2 paarden dus dieren zijn zeker geen probleem ;) Ik heb een eigen bedrijf in de fotografie, hierdoor deel ik mijn eigen uren in en ben ik heel flexibel! Mocht het jullie wat lijken kom ik graag een keer rustig kennismaken :)

Andere ouders over

4 Reviews
Pascale heeft meerdere keren op onze kinderen, 2,5jr en 9 mnd, opgepast. Ze weet echt van aanpakken, tussendoor heeft ze ook nog wasgevouwen of een simpele maaltijd gekookt. Een gezellige, lieve en spontane oppas.
Janelle 2 kinderen Leiden
Pascalle is betrokken, zorgzaam en heel erg lief voor de kinderen. Vanaf het eerste moment voelden onze kinderen zich bij haar op hun gemak. Wij laten onze kinderen met een gerust hart achter bij Pascalle. Ze is flexibel (brengt onze kinderen naar sport) en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Renée 3 kinderen Leiden
Pascalle is een hele lieve, verantwoordelijke en zorgzame oppas. Onze kinderen keken altijd uit naar het moment dat ze kwam oppassen. Wat een gezelligheid! Lekker lezen met de oudste en dan weer knutselen en kleuren met de jongste. Kortom een hele fijne oppas!
Judith 2 kinderen Leiden
Zorgzame en lieve oppas. Pascalle is creatief en leuk gezellig met de kinderen. Ze gaat ook met de kinderen naar buiten om wat leuks te doen en vindt het ook niet erg naar buitenschoolse activiteiten te brengen en te halen. Wij zijn heel erg blij met Pascalle.
Marielle 2 kinderen Leiden