× Close

(22)

Kookfanaat en supervrolijk!

Praktische informatie
Dagtarief: €11
Nachttarief: €10
Meet
Beste ouders, Mijn naam is Lotte Kleijwegt, ik ben 22 jaar oud en ik studeer Toegepaste psychologie aan de Hogeschool Leiden. Als hobby's fotografeer ik, speel ik piano en doe ik aan fitness. Daarnaast vind ik het erg leuk om op kinderen te passen en ben ik vrijwilliger bij De Kindertelefoon. Ik heb stage gelopen bij kinderdagverblijf OkiDoki in Bergschenhoek waar ik met kinderen heb gewerkt van 3/4 jaar oud. Ook heb ik ervaring als kookjuf op de basisschool OBS Erasmus in Den Haag van de groepen 1 t/m 8. Ik heb helaas geen ervaring met baby's. Op mijn MBO opleiding Food & Lifestyle die ik al eerder heb afgerond heb ik mijn EHBO diploma behaald. Ik beschik over een rijbewijs maar heb helaas geen auto. Ik ben actief en doe graag wat leuks met de kinderen. Ik vind het belangrijk dat ze het naar hun zin hebben als ik er ben. Bij interesse of vragen laat het me zeker weten!

Andere ouders over

4 Reviews
Na een jaar geen oppas vroeg ik aan de jongens, nu 6 en 8, of ze Lotte als oppas nog kende. Ja! Zij was leuk! Lotte heeft ervaring en na een prettige kennismaking is het oppassen met de jongens nooit een probleem geweest. Verder is Lotte flexibel.
Ingrid 2 kinderen Leiden
Ik zal haar zeker nog eens willen uitnodigen om op te passen.
Lossie Rotterdam
Lotte kwam meteen al heel betrouwbaar over. De kinderen konden het ook meteen goed met haar vinden.
van der Does Zoetermeer
Lotte is echt een leuke meid. Ze pakt het heel makkelijk op met de kinderen (2 en 4) en ze speelt heel makkelijk met ze. De kinderen vinden het geweldig als ze er is.
Ambagtsheer Berkel en Rodenrijs