× Close

(20)

Voorleesster

Praktische informatie
Dagtarief: €7
Nachttarief: €5
Meet
Ik ben 20 en ik studeer Psychologie aan de Universiteit Leiden. Hier ben ik ook lid van de studentenvereniging SSR. Ik woon op kamers in een heel gezellig studentenhuis met allemaal meiden, midden in het centrum. Super fijn natuurlijk! Verder vind ik het leuk om lekker op de bank te kruipen met een goed boek, of gezellig af te spreken met vriendinnen. Spelletjes of ouderwets puzzelen vind ik ook leuk om te doen en ik kijk graag films of series.

Andere ouders over

3 Reviews
Julie heeft op ons zoontje van 1,5 gepast en dat verliep heel prettig. Julie is een prettige, flexibele en beleefde jongedame. Ze kreeg ons zoontje vlug weer in slaap toen hij in de avond wakker werd. We gaan haar zeker nog eens vragen wanneer we weer een oppas nodig hebben.
Pronk-Bade 2 kinderen Leiden
Julie heeft zeer regelmatig op onze 2 dochters gepast. Voor onze kinderen is het altijd een feestje als Julie komt. Ze speelt spelletjes, leest voor, luistert naar hun verhalen. De kinderen krijgen echt de aandacht! Julie is lief, serieus en vooral betrouwbaar. Ze komt afspraken na en is op tijd.
Wieneke
Julie komt uit een goed en stabiel gezin, waar waarden en normen belangrijk zijn. Julie heeft een goed verantwoordelijkheidsgevoel en is erg lief voor kinderen. Bij Julie weten ze waar ze aan toe zijn op een positieve manier. Julie is rustig en kan kinderen daardoor een stabiele en veilige omgeving bieden.
Corine