× Close

(22)

Voorlees ster

Praktische informatie
Dagtarief: €10
Nachttarief: €7
Meet
Ik ben Anne en doe momenteel een master Media en Journalistiek in Amsterdam. Ik ben dol op het lezen én bedenken van mooie verhalen. Het liefst zou ik na mijn studie bij een mooi (kinder)programma werken als redacteur. Mijn vrije tijd breng ik dus vaak door met een boek voor mijn neus, of met het kijken van een documentaire. Daarnaast breng ik veel tijd door met vriendinnen, bijvoorbeeld door samen te koken of in een parkje te sporten, en ga ik graag naar de film of (zodra het weer kan) naar een concert. Sinds mijn twaalfde doe ik regelmatig oppaswerk. Daarnaast heb ik in het weekend een bijbaantje in de bioscoop (en weet ik natuurlijk altijd welke leuke kinderfilms er draaien).

Andere ouders over

2 Reviews
Anne is al jarenlang onze oppas, ze is op vroege leeftijd bij ons begonnen en is inmiddels onderdeel van ons gezin geworden. Anne is een super leuke, lieve meid, betrokken en ondernemend. Ze is altijd in voor leuke dingen met de kinderen en ook koken en schoonmaken is geen probleem. Wij wensen iedereen een Anne als oppas toe!
Marielle
Anne past af en toe bij ons op. Ze is heel lief, rustig en geeft de kinderen en ons een vertrouwd gevoel! Anne is ondernemend en gaat vaak lekker met de kinderen spelen. De kinderen waren gelijk al gek op haar en wij gaan met een gerust gevoel de deur uit! Anne heeft ook al veel ervaring bij andere oppas adresjes. Onze kinderen zijn 4 en 1 jaar oud, luiers verschonen, in bed leggen en eten bereiden. Anne pakt alles snel op! Wij vinden het fijn als Anne er is!
Mandy