× Close

(19)

Super betrouwbaar

Praktische informatie
Dagtarief: €9
Nachttarief: €7
Meet
Hoi oppaszoekende ouders! Wat leuk om op deze manier met elkaar in contact te komen. Ik ben Anne Roos en ik begin komend studiejaar mijn tweede jaar Bestuurskunde aan de universiteit van Leiden. Ik ben opgegroeid met een oudere broer en een jonger broertje dus ik weet hoe het is om met relatief veel kinderen thuis te zijn. Verder heb ik een grote familie met veel jongere neefjes en nichtjes en ben ik gewend om altijd oplettend te zijn zodat er niemand iets overkomt. Ik heb zelf altijd gehockeyd en ik hou er van om lekker actief bezig te zijn. Een leuk filmpje kijken zal ik nooit nee tegen zeggen en ook koekjes, taarten of cakejes bakken vind ik heel leuk om te doen! Ik hoop dat jullie op deze manier een beetje een beeld hebben gekregen van mij :)

Andere ouders over

2 Reviews
Anne Roos heeft 6 keer een hele dag opgepast op mijn dochters van 3 en 7 jaar. Ze was goed beschikbaar, heel flexibel qua tijden en kwam altijd haar afspraken goed na. Ze is een heel vriendelijk en behulpzaam persoon en hield de kinderen leuk bezig met allerlei activiteiten. Ze deed af en toe wat boodschappen als het nodig was, bracht de kinderen naar school met de bakfiets en kookte wanneer het nodig was. Ik kan haar van harte aanbevelen als oppas.
Liem 2 kinderen Leiden
Anne Roos is very caring, considerate and thoughtful individual deeply committed to caring for the kids. She is diligent, disciplined and fair in her approach towards the kids. She especially taught my girls independence, how to tidy up after themselves and kept them entertained and engaged. I would highly recommend her. She also supported both kids with their schoolwork that was greatly appreciated. She would fix dinner if required and even do shopping if anything is needed. She is a friendly, warm and pleasant lady and a pleasure to be around with. I would recommend Anne Roos any day!
Janine 2 kinderen Hoofddorp