Oppas Sybrich

Sybrich (19)

Altijd op tijd (kan tijdreizen)

Oppas in Leiden
€ 6 | € 10
Meet Sybrich Hoi, ik ben Sybrich en tweedejaars geneeskunde student. Ik heb vaak bij de buurkinderen (3 jonge jongens) in mijn ouderlijk huis opgepast, waarbij we (in de zomer) gingen trampolinespringen, allerlei balspelletjes buiten gingen doen of binnen gingen kleien/tekenen/verven/filmpje kijken. Toen de kinderen wat jonger waren speelden we vaak samen met de auto’s of playmobil. Ik hou zelf erg van bakken en koken en ik ben altijd in voor koekjes bakken, versieren en opeten:) Ik heb al heel wat jaren oppaservaring inmiddels en ik ben kinderen van alle leeftijden gewend.Ervaring Sybrich heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Sybrich heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Geneeskunde

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Sybrich

2 reviews

Auke Coors review on babysitter

Fam. Auke Coors

3 kinderen

Delft

Sybrich is voor mij zo ongeveer het perfecte (nette) buurmeisje. Ik heb zelf 3 kinderen, 10, 12 en 14 nu. Sybrich heeft meerdere malen opgepast (toen ze jonger waren, nu kunnen ze alles wel alleen) en is zeer netjes en kundig. Ze geeft veel aandacht aan de kinderen, gaat met ze eten, spelletjes doen, etcetera. Maar stelt ook grenzen. Naar bed is naar bed (en bij mij zijn ze niet altijd zo braaf...). Sybrich als persoon is ook zeer betrouwbaar en gedraagt zich netjes (goede manieren) als de kinderen op bed liggen. Ze gaat eerder studeren of een boek lezen met een glaasje water erbij ipv appen met vriendinnen. Kortom ik beveel Sybrich van harte aan.
Porreij review on babysitter

Fam. Porreij

3 kinderen

Leiderdorp

Aldus onze drie jongens van 11, 9 en 6: "Sybrich is chill, maar soms is ze wel streng. Dat is dan wel goed" "ik vind haar leuk, want we hoeven niks" Ik hoor alleen maar positieve dingen en als ze een tijdje niet geweest is, vragen de jongens wanneer ze weer eens komt.